Общи условия и често срещани въпроси

Общи условия при поръчка на рекламни материали и монтаж

Важно е да знаете особеностите при поръчка на реклама. Ако за първи път поръчвате реклама - вие сте на правилното място.

Как може да поръчате реклама?

Можете да направите поръчка или запитване за рекламни материали по е-мейл office@100marki.eu, телефон 0878581570 и дори по приложение за съобщения на същия номер. Необходимо е да се представите - име на фирма и телефон или мейл за контакт с вас. Да посочите вида на рекламното съоръжение, от което се нуждаете, неговите размери - височина, ширина и ако е необходимо дебелина. Място за монтаж - в кой район / квартал на град София се намирате, колко е височината от земята до мястото за слагане на рекламата. Това е важно да предвидим какви монтажни инструменти ща се необходими.

Какво е важно да включите във вашето запитване за изработка на реклама и какво трябва за знаете?

Чрез страницата ни Контакти можете да ни изпращате вашите запитвания за реклама. За да изготвим най-точна оферта относно цена, срок за изработка и монтаж на място е необходимо да знаем точните параметри на вашия обект или на мястото за брандиране. Като пример: Цените най-често варират заради различните материали, които се използват при определен проект. Количеството на суровини, които ще бадат потребени - различни типове фолио, плоскости от бонд, плексиглас или алуминий също имат решаваща роля за крайната цена. Голямо значение има също и дали рекламата, която искате ще бъде светеща или несветеща. При светещите реклами логично се използват електрически инсталации и различни осветителни тела като диоди и пури, което увеличава себестойността на готовата продукция. При несветещите реклами нещата са значително по-бюджетни, но не по-малко ефектни. В някои случаи за да монтираме рекламите използваме спускане от покрива с въжета (алпийската монтажна група) или сглобяваме скелета на височина над 6 метра. Поради тази причина е важно да се знае на какви височини ще бъде поставена вашата рекламна табела, лого и примерно: надпис "Продава се + телефонен номер".

Консултиране

След като изпратите вашето запитване, ние ще прегледаме предоставената ни информация и ще ви отговорим в най-кратки срокове. Ако има нещо, което е необходимо да бъде уточнено, наш представител ще се свърже с вас за уточняване на необходимите детайли. След като всичко бъде договорено в писмен вид ние ще ви изпратим оферта с параметрите, цените и сроковете на поръчката.

Преди започване на поръчката и същинската работа по дизайна е необходимо заплащане на авансова сума. Може да бъде направено и еднократно плащане в пълния размер в началото. При направен дизайн и отказ от поръчка, рекламна агенция 100 Марки си запазва правото да удържи сумата за дизайна включително данък добавена стойност.

Когато искате да направите реклама, но не знаете точно от какво имате нужда, ние можем да ви консултираме. По този начин вие ще добиете представа различните опции за брандиране и съответните предимства, недостатъци и цени.

Дизайн и общи положения

При поръчка на реклама правим стандартно и ако е необходимо 2 (два) основни и различни дизайна и с до 3 (три) доработки на основен дизайн. Всеки допълнителен дизайн и доработка над тази бройка (над обявените) се заплаща допълнително съгласно сложността на проекта и договорени суми.

Първоначално правим обща визия на рекламата в груб вид. Същинската работа по реалната графика започва след отразяване на авансово плащане по нашата фирмена сметка. За всеки аванс или последваща сума издаваме проформа фактура и фактура в оригинал.

В случай на отказ на отказ на поръчка от клиента, рекламна агенция 100 Марки си запазва правото да задържи сумата за дизайн, получена с авансов превод. При остатък от паричния превод, той (останалата сума след приспадане на цената за дизайна с ДДС) се връща на клиента.

Работим и с дизайн на клиента в подходящи формати за печат.

Лого надпис на рекламна агенция 100 Марки

При изработката, монтажа и готовата рекламна продукция агенцията си запазва правото да поставя свои рекламни лого надписи по дизайна. Надписите могата да съдържат, като не се изчерпва до - лого, име, телефон и e-mail.  Те представят фирмата при готовия продукт. По желание на клиента, отличителните символи могат да бъдат срещу заплащане да допълнителна сума от 50 лв. без начислен данък добавена стойност.