Индивидуално меню за всеки клиент

МЕНЮТА

Менюто е първото нещо, което вижда човек когато седне в заведение. То предизвиква желание за покупка с създава настроение сред гостите. Менютата могат да бъдат със спирала, биговани, двустранни и ламинирани с различна дебелина. По желание на клиента ъглите може да са заоблени или прави. Този тип книжни реклами са едни от най-четените книги в световен мащаб.

Тираж на флаери за събития

ФЛАЕРИ

Флаерите са едно от силните оръжия на директния маркетинг. Тяхната популярност е добре позната на българските граждани. Най-често флаерите са във формат А5 или А6, с двустранен печат и запомнящо се послание. Те презентират текущи събития и актуални промоции на доказани марки и нови фирми на пазара.

Брошури с дизайн, който продава

БРОШУРИ

Брошурите съдържат най-вече информация за нови продукти или промоционални намаления (промо оферти) в магазини и търговски вериги. Техния мини каталожен характер подсеща абонатите и привлича нови клиенти. Брошури се поставят и на видни публични места.

Фирмени календари

КАЛЕНДАРИ

Фирмени календари за всеки офис. Това са най-често поръчваните рекламни продукти по време на коледните и новогодишни празници. Рекламните сувенири и календари напомнят за бранда през цялата година и предизвикват покупки на стоки и услуги.

Бизнес картички, без които не може

ВИЗИТКИ

Тези малки бизнес картички говорят много за човека и фирмата, която представляват. Визитките са най-бързия начини да се представите и да запазят вашите координати за обратна връзка. Агенция 100 Марки изработва визитни картички в съответствие с българските и международните стандарти.