Услуги, които предлагаме в сферата на рекламата

Представяме ви основните категории услуги за брандиране от агенцията

Тук може да се запознаете с основните насоки и начини за рекламиране. Нашите консултанти са на ваше разположение и ще ви съдействат при избора на реклама. Рекламни услуги в София - Брандиране. Цена и монтиране на място.

ВЪНШНА РЕКЛАМА

Външната реклама е тази, която е поставена при екстериора на вашия търговски обект или офис. Тя се монтира по фасади и покриви на сгради. Най-често се използват светещи букви и кутии, табели от винил и перфорирано фолио. Функцията на този вид рекламиране е да привлече повече клиенти, да достигне до желаната целева група потребители на стоки и услуги и да увеличи приходите на вашия бизнес. Поръчайте сега външна реклама от агенция 100 Марки за да ви забележат!

ТРАНСПОРТНА РЕКЛАМА

Транспортната реклама, известна още като мобилна или авто реклама, се използва за брандиране с фолиоа, табели или винили на превозни средства. По този начин вие използвате всеки сантиметър от вашите материални активи като рекламна площ и презентирате дейността си в движение, докато пътувате в града - Ькакво продавате и с какво търгувате.

ИНТЕРИОРНА РЕКЛАМА

Интериорната реклама презентира продукт или услуга на клиенти, но също така може и да насочва към определен отдел на магазин или офис. Под вътрешно брандиране се разбират окачени табели над щандове, облепяне на витрини и паравани, матиране на стъкла с ПВЦ фолио. Когато говорим за уют в офиса, картините и плакатите по стените ще направят ежедневието ви по-цветно и приятно, а работа незабележима.

ПЕЧАТ

Печатните рекламни материали са неизменна част от арсенала на една фирма с имидж и традиции. Календари, визитки, менюта, химикали, чаши и запалки са само малка част от продуктите, които агенция 100 Марки предлага на своите дългогодишни и нови клиенти. Когато говорим за печат ние държим на точните цветове с широкоформатен дигитален и офсетов печат на бранда и договорените количества. Ние знаем, че дявола се крие в детайлите и затова им обръщаме внимание, даже и когато сме под пара. Обсъждаме всеки елемент от поръчката с нашите клиенти и ви предлагаме гъвкави решения.

ДИЗАЙН

Нашите дизайни привличат и продават рекламираните стоки и услуги. Това целта на всяка една реклама. Под дизайн ние разбираме ергономичното и естетическо комплексно свойство на определен рекламен продукт или приложна графика. Търговска композиция на детайлите в едно изображение, подбор на цветове и форми и специфичен размер на конструкцията на дадени изделия при брандирането. Дизайнът заема значителен дял при добрата и качественна реклама.

МОНТАЖ

Монтажът трябва да бъде направен от специалисти за да се гарантира качество при рекламирането и безопазстност на експлоатация на рекламните съоръжения и конструкции. Рекламите са в непосредственна близост до хора и животни и трябва да бъдат монтирани и съобразени с редица европейски директивии и норми. При поставянето на продуктите се използват стълби, скеле, височинно спускане, предпазни средства и характерни крепежни средства. Как би достигнала всяка една реклама до целеата група клиенти без монтаж?

ИЗРАБОТКА

Изработката на рекламни продукти зависи най-вече от материала и спецификата на поръчката. Извъншва се фрезоване на алуминий, ПВЦ, пенокартон, плексиглас и МДФ. Гравиране се прави на пластмаса, кожа, метал и дърво. Рязане присътва почти при всикчи материали като фолио, винил, крепежи. Печат. Разролване се прави на ролни материали. При наличие на резмери се подхожда различно и индивидуално за постигане на желаната рекламна продукция.

ДОВЪРШИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ

За довършване на поръчка се прилагат финални щрихи и шлифоване. Прави се поставяне на капси и подгав при продукти от винил. Добавят се пластични въжета и свински опашки. Извъшва се лепене на и към повърхности. При печатните материали се прави книговезане, ламиниране, щанцоване и биговане. Когато е договорено се поставят спирали и лакиране при тиражи.

Външна реклама и брандиране. Фирма в София с добри цени.

Услуги, от които печелите!

Рекламни услуги

Агенция 100 Марки - София има удоволствието да ви представи своите рекламни услуги в сферата на външното и вътрешно брандиране. Ние изработваме и монтираме всички видове рекламни продукти на територията на целия град. Когато говорим за цена екипът ни се съобразява с изисканията на заложения проект, размер и мащаб на представяне на марката. Проектираме дизайн, който да привлича клиенти, да увеличава вашия имидж и да носи повече приходи на титуляра на търговския обект.

Оферта на български, английски или френски

Агенцията може да ви съдейства при избора на рекламни услуги като ви предложи различни варианти по уточнени параметри. Да ви направим цена, която да ви удовлетворява и да покрива изискванията ви за качество на продукта и способи за монтиране. За ваше удобство, ние можем да ви направим оферти в език, който е удобен за вас - български, английски или френски. Нашата мисия е да създадем комфорт на нашиете клиенти в София, страната и чужбина!

Поръчайте реклама по най-удобния за вас начин! 😉

Посещение на място, среща и взимане на размери в София

Агенция Сто Марки предлага посещение на място в удобно за вас време и час. Целта на посещението е да се запознаем лично и да добием по-точна представа за нуждите на нашите партньори. По този начин ние можем да бъдем по-креативни в предложенията си и да ви посъветваме по-точно за конкретен рекламен продукт и начини за монтаж. Когато знаем къде искате да бъде монтирана вашата нова външна реклама ще можем да ви дадем точна цена, съобразена с височина, крепежни елементи, използване на стълби, скеле или алпийска група за височинно монтиране.

Комуникация по e-mail. Монтиране на адрес!

За ваше улеснение предлагаме и комуникация по електронна поща - по е-мейл. При тази форма е необходимо само да ни изпратите вашето запитване за рекламни услуги чрез електронно писмо чрез формата за контакт в страницата ни Контакти или чрез вашия личен мейл клиент, който ползвате. След като бъде получено вашето съобщение, то ще бъде прегледано внимателно и обстойно от нашия търговски отдел в София и ще бъде подложено на вътрешен коментар. След като бъде направен анализ и бъде взето становище ще ви изпратим нашата оферта в желан от вас език.

Поръчай по телефона и попитай за цена

Ако е по-удобно за вас, можете да направите вашата поръчка за реклами и монтиране и по телефон на номер 0878 581 570. С наш консултант можете да обсъдите детайлите по вашата ектериорна или интериорна реклама, къде се намира вашия обект и на каква височина ще бъде закачена рекламната конструкция.

Опит и решения

Опита ни през годините показва, че рекламните услуги са различни и могат да бъдат реализирани по различен начин, но качествени са тези, които постигат заложените цели и маркетингово таргетиране. Тези, които достигат до желаната целева група потребители на стоки и услуги и реализират печалба и развитие на проекта.