Блог

Колко струва брандиране с фолио на витрина или прозорци?

Колко струва брандиране с фолио на витрина или прозорци?

Брандиране с фолио една от най-предпочитаните форми за рекламиране. Това е така понеже не се изискват допълнителни административни действия и узаконяване в общината. Витрините на търговските помещения заемат една голяма площ от лицето на търговския обект, което опитните предприемачи използват за реклама. Това пространство осигурява на бизнеса ви такива размери на терен с ключова позиция където другаде няма. Конкуренция по мащаб за брандиране може да се възприеме пода, по който се залепят подови стикери. Брандиране с фолио се прави (по физически обекти) най-често с перфо фолио и изрязани букви от обикновени самозалепващи материали. При облепянето на автомобили се използва каст медия с до 30% еластичност и поемане на неравностите. Колко струва самото фолиране на стъкла зависи от конкретните размери, къде се намира офиса или магазина, сложността на дизайна и височината за монтаж. Изпратете запитване сега за да калкулираме вашата поръчка. Поръчайте от агенцията с народни цени – 100 Марки.

Евтино ли излиза да се направи брандиране с фолио?

Да. Евтино е! Тези материали не са скъпи и освен това изглеждат много добре когато се сложат. Фолиата могат да се напечатат или да се изрежат на букви в различен цвят. Всичко зависи от вашите предпочитания. Брандиране означава рекламиране на български език, а ние знаем как се прави това. Ще ви нарисуваме дизайн и ще ви изпратим превю за преглед. За да ви кажем как най-добре може да стане е добре да уточним бюджета, в който да се поберем. Като знаем сумата, която сте отделили за реклама ще ви предложим най-добрия вариант. Искаме да ви помогнем, защото сме в бизнеса повече от 10 години и държим на нашите клиенти.  Доверете се на по-добрата рекламна агенция в София. Изберете 100 Марки когато ви трябва външна реклама или матиране с фолио на паравани в офис. Заявете рекламиране с PVC самозалепващи материали, по точни размери, на посочените в сайта мейл и телефон.

Къде да поръчам желязна табела за стълб?

Къде да поръчам желязна табела за стълб?

Има редица търговски обекти, които остават незабелязани за клиентите и в последствие затварят. Ако и вие имате обект на закътано място, някъде в ниското по стълбичките или зад някоя знакова сграда е добре да сложите на булеварда с човекопоток указателна желязна табела. Най-често такива метални табели се слагат на стълб или специално конструирана за целта рамка. Табела за стълб имат повечето големи хранителни магазини и супермаркети, независимо, че и без това се виждат отдалече. 😉 Това се казва – присъствие на пазара на стоки и услуги. Колкото по-често хората виждат вашето лого и отличителни цветове, толкова повече ви запомнят и в последствие търсят. Предимство на всяка желязна табела е, че е здрава и ще ви насочва клиенти дълго време. Освен това разбира се, не изисква хранене и поене. 😉 Слагате я едни път и готово. Поръчайте си бяла метална табелка с рамка от рекламна агенция 100 Марки сега на супер цена.

Къде още се слага желязна табела?

Железните табели преди години бяха доста популярни при рекламите на магазини и хотели. Доста се използваха за и при крайпътните заведения. Днес в тази си форма попадат в стилистиката на винтидж рекламите, а в модерния свят намират повече приложение за реклама на стълбове и спирки на градския транспорт. Размерите им са по-малки, но с голяма важност при ориентирането на клиенти и минувачи. Железните конструкции обикновено се състоят от бяла ламаринена плоскост, която е закрепена върху рамка. Всичко се боядисва прахово в цеха за производство на рекламни изделия и готовата продукция се доставят до адрес от представител на фирма 100 Марки. Поръчайте желязна табела сега на отлична цена и високо качество от Марките. Работим със стандартни и поръчкови размери на клиента. Характерно за всички метални листове е, че няма да се счупят (освен в екстремни условия) и притежават ковкост и еластичност. Това ги прави удобни за монтаж и транспортиране. Поръчайте сега.

Кой прави на 100 марки реклами в София?

Кой прави на 100 марки реклами в София?

Подготвяте откриването на нов търговски обект? Първото нещо, което трябва да направите, преди да поканите клиенти, е да брандирате обекта. Необходимо е придадете идентичност на вашия бизнес според вашите изисквания и нужди. Тук възниква въпроса – Кой прави на 100 марки реклами в София на добри цени и в кратки срокове? Несъмнено има много опции, но агенцията ни се занимава с поставянето на всички видове външна реклама и ние можем да ви съдействаме най-пълноценно. Правим рекламите на софийски на ресторанти, търговски центрове, аптеки, бизнес сгради и молове. Ние можем да ви дадем това, от което имате нужда за да постигнете своите бизнес модели и стратегии. Няма успешен пазарен модел без направена подходяща форма на рекламиране. Фирмата ни е предпочитана заради премиум обслужването, което даваме на нашите клиенти и партньори. Работим и в съдружие с фирми за услуги. Агенцията се намира в София. Поръчки за страната изпращаме по куриер или лично предаване.

100 марки реклами, от които да извлечете най-доброто за вас

Снимки и информация на част от нашите реализирани проекти можете да откриете в страницата ни Галерия и Портфолио от главното меню на сайта. Поръчайте от агенция 100 марки реклами на ниска цена докато пътувате или сте в офиса си. Нашия сайт разполага с мобилна версия за удобство при преглеждане от смарт телефон или таблет. За нас е важен вашия комфорт. Изготвяме оферти на няколко езика и работим с международни фирми в различни сектори. Когато поръчвате от 100 марки реклами вие правите правилния избор. Фирмата ни има опит повече от десет години в рекламния бизнес и това не е случайно. 😉 Приемаме малки и големи поръчки за изработка и държим на качеството и престижа. Не най-скъпата реклама е най-хубавата. Заявен проект може да стане по няколко начина и ние ще ви ги кажем. Заедно ще изберем точния продукт на най-добрата цена. Екипът ни от специалисти е на вашите услуги. Изпратете запитване.

 

Къде се поставя фасадна реклама, за да привлича повече хора?

Къде се поставя фасадна реклама, за да привлича повече хора?

Имате нужда да намерите най-доброто решение за изработка на фирмено лице, което да окачите на входа на вашия търговски обект? Ако това е така, се нуждаете от професионалисти, които са с опит в изработването на всякакъв вид външна и вътрешна реклама. Какви са видовете фасадна реклама, от които можем да изберем? Това са табели и надписи или лога, поставени на различни места, като стълбове, сгради, витрини на магазини и други. Основното при тях е да носят ясни послания за дейността на конкретната фирма, наред с нейното име или лого. С непрестанното увеличаване на конкуренцията и рекламния бизнес непрекъснато се развива и усъвършенства и вече може да предложи много качествени и атрактивни варианти, както можете да видите в 100marki.eu. Рекламите могат да бъдат изработени от винил или от плексиглас, метални конструкции и много други, към които също така може да бъде поставено осветление по различни начини.

Колко струва фасадна реклама за бизнес сгради?

Къде се поставя фасадна реклама, за да привлича повече хора? Може да се постави над самия обект на място, което е видимо, като според района е важно да се прецени какви да бъдат цветовете, да има ли осветление или не, както и какъв да е размерът и шрифтът на буквите. Всичко това се уточнява с клиента до последния детайл. След като изберете всички подробности, работата преминава в цеха, а изработката се случва в кратки срокове. Особено привличащи и работещи като реклама денонощно, са светещите надписи, които могат да бъдат, както над самия обект, така и върху свободно стоящи табли, за да ориентират клиентите за посоката на самия обект. Можете да изберете поредица от указателни табели, които да насочват по пътя към вас, което е препоръчително, ако обектът не се намира на централно място.

Каква фасадна реклама предпочитат големите фирми в София?

Сред предпочитаните светещи надписи за фасадна реклама, са обемните букви, които светят изцяло, както и тези, които са с контражурна подсветка. Контражурното осветление, дава интересно сияние на самия надпис, като оформя силуети на самите букви. Ако сте избрали да се постави надпис, напечатан върху винил, то за повече видимост могат да се поставят осветителни тела, светещи директно върху самия надпис. Разгледайте някои от готовите проекти, които имаме в каталога, за да се ориентирате към някои идеи. За въпроси и поръчки, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони.

Заслужава ли си да се избере светеща табела за аптека?

Заслужава ли си да се избере светеща табела за аптека?

В случай, че сте решили да отворите фармацевтичен бизнес, вероятно се нуждаете от идеи за изработването на добра реклама. Може би се чудите, дали да подходите, както в често срещаните случаи със стандартната форма за надпис и зелен кръст при входа. Също така, може би се питате – заслужава ли си да се избере светеща табела за аптека? Ако се поставите на мястото на клиента, на когото може да се наложи по всяко време да потърси аптека, то през нощта няма да има начин да открие съществуваща и работеща такава, ако няма наличен светещ надпис за целта. Съответно, в такъв момент той би търсил нещо познато и за това обичайния шрифт и цветове, биха били чудесен ориентир за него. Дори и вашия обект да не работи през нощта, то светещите надписи, биха работили, като реклама денонощно

Защо фармацевтите най-често поръчват светеща табела за аптека и зелен мигащ кръст?

По отношение на асоциациите на търсещия, то в повечето случаи, има изградени представи, които особено в кризисни моменти са доста по-подходящи, отколкото някои нововъведения. И все пак, ако сте изградили име и имате вече широк кръг от посетители, то можете да си позволите и волности, като изберете по-оригинален вариант за табела за аптека, както за надписа, така и за кръста. В 100 Марки, предлагаме всякакъв вид външна и вътрешна реклама, която се изработва от качествени материали и то за кратки срокове. Атрактивните цени са следващия фактор, който може да привлече вниманието ви и най-вече професионализма, с който се изработват дизайна и самите продукти – табели.

Табела за аптека от рекламна агенция в София – 100 Марки

Можете да изберете, както светеща, така и несветеща табела за аптека и за всякакъв търговски обект, както и за офис и различни учреждения. Предлагаме и многообразие от варианти за облепяне на витрини с фолио, което може да бъде и перфо тип или песъкоструйно, като последното създава интересен матов ефект. Възможностите за комбинативни решения също не са малко, както за фолио, така и за широкоформатен печат на преса. Вижте повече в снимковия каталог в 100mаrkі.еu и можете да харесате нещо подходящо за вас или да поръчате реклама по вече изработен дизайн. Изборът е ваш, а ние сме готови да отговорим на запитвания и поръчки на посочените телефони в сайта по всяко време.

Защо да изберете фолио на дупчици за витрини?

Защо да изберете фолио на дупчици за витрини?

В случай, че сте решили да придадете характерен облик на вашия търговски обект и търсите добри предложения за целта, то сте на точното място. В рекламна агенция 100 Марки, предлагаме разнообразни варианти за външна и вътрешна реклама, като надписи, изработване на лога, фолиране на витрини и много други. Защо да изберете фолио на дупчици за витрини? В случаите, в които желаете да промените изцяло изгледа на обекта, като го свържете с определен стил, който недвусмислено да насочва клиентите за това каква е дейността на вашата фирма, то перфо фолиото е много добър вариант. Така, изображението се превръща и в декорация и служи, като рекламен продукт. Друго предимство на този вид реклама е, че не се налага да се узаконява допълнително направената визия на търговския обект.

Фолио на дупчици за витрини се нарича „Перфо фолио“

Перфо фолиото дава наситени цветове и интересна графика, като същевременно пропуска светлина отвън и създава приятно усещане отвътре. Така за фризьорски салон, например, би било добра идея да се създаде повече комфорт за посетителите, като същевременно визията дава да се разбере отдалеч, че става дума именно за студио за красота.  На същия принцип, може да се постави фолио на дупчици и върху витрини на ресторанти, сладкарници и др., като се изберат подходящите за това апетитни картинки.

Предназначение и подходящи места за фолио на дупчици за витрини

За случаите, в които става дума за йога център, бихте могли да изберете нежни и релаксиращи природни картини, в които преобладават зелените или сините цветове, носещи хармония и спокойствие. За всеки вид дейност, може са се избере подходящото изображение, а с помощта на фолио на дупчици, то може да обхване всички витрини и освен това не е никак скъпо и се поставя бързо. Вижте някои от изработените вече проекти в каталога и можете да се вдъхновите допълнително. Изберете сами при желание можете да ни пишете в Интернет или да използвате телефоните за връзка.

Колко струва реклама на магазин в София?

Колко струва реклама на магазин в София?

Колко струва реклама на магазин или супермаркет е въпрос, който вълнува всеки един предприемач в София и страната. 1/5 (една пета) от населението на България е концентрирано в столицата. Именно затова, в най-големия град в страната, има най-много фирми, които се борят за пазар и клиенти. Най-силното оръжие в борбата с конкуренцията е добрата реклама, която продава и носи приходи на собственика. В много случаи колко струва една реклама е въпрос с много отговори. Сега ще ви кажем защо и ще внесем малко яснота. За да ви кажем конкретна сума в най-кратък срок е важно да ни попитате също така конкретно. Големите фирми обикновено имат определена фирмена концепция и системно поръчват брандиране по вече изградени стандарти и параметри. Ако сте от тях – ние сме вашия партньор в София и провинцията. Рекламна агенция 100 Марки изработва и монтира всички видове външна светеща и несветеща реклама на отлични цени.

Колко струва реклама и заслужава ли си да се слага табела?

Рекламата е приоритетно перо в управлението на съвременните компании в целия свят. Това е най-успешния инструмент за привличане на повече пари. В България все още има дюкяни и бутки, които си мислят, че написано нещо на стената с тебешир или блажна боя върши работа. Клиентите обаче не са овце и не дават парите в невзрачни бакалийки и клек шопове. Човек иска да му е готино за да влезе някъде и да си купи нещо. 😉 Трябва ви качествено рекламиране с ярки образи и стилни лога. Имате нужда от реклами, които да са лесно разпознаваеми и четими за части от секундата. За да знаете колко струва реклама на магазин, съберете определен бюджет и ни се обадете на посочените телефони сайта. Ние ще ви съдействаме и ще ви дадем ниска цена и кратък срок. Приемаме малки и еднократни поръчки. Поръчайте цялостно или частично брандиране от рекламна агенция 100 Марки в София.

Как се поръчва реклама и от къде се започва?

Как се поръчва реклама и от къде се започва?

Много хора и мениджъри се сблъскват с въпроса – Как се поръчва реклама? От къде да започнат в питането си и каква е процедурата. В тази статия искаме да внесем малко яснота по въпроса и да ви обясним как става според нашата практика. Обикновено за да направите поръчка на реклама трябва да знаете точните или ориентировъчни размери на мястото за брандиране. Така на базата на тази площ, можем да ви предложим варианти какво да сложите и каква ще бъде цената. На едно и също пространство може да се монтират изпъкнали обемни букви или просто да се облепи с фолио. Сами се досещате, че цената ще бъде различна. Това е все едно да имате една чиния за хранене и в нея да започнете да слагате ястия. Колкото повече пълните, толкова повече се оскъпява поръчката.

Как се поръчва реклама от агенция за брандиране 100 Марки?

Случва се клиенти да ни се обадят и да започнат да изреждат списък какво да изработим. Да има светещи букви, да са големи, да мигат, да са с различен цвят, а може и анимация да се движи в тях. Ок, няма проблем – ще направим рекламата за вас точно както я искате. Като теглим чертата, и кажем колко ще струва, от отсрещната страна обикновено има затихване и след това: „Ще си помисля“. Ние НЕ искаме да ви ограбим и не работим на принципа – „Ден година храни“! Уважаваме желанията на малки и големи фирми, и ще ви съдействаме, но държим заинтересуваните лица от брандиране да знаят, че интелектуалния и физически труд се заплаща, както и използваните материали. Доставчиците и партньорите, с които работим не ни подаряват суровините, болтовете, железата, пластмасите и т.н. Опитът, знанието и отделеното време си имат цена. При вас как е? Изяснихме ли малко как се поръчва реклама?

Изберете препоръчана фирма за реклама, която ще ви посъветва как се поръчва реклама

Рекламна агенция 100 Марки уважава на сто процента своите клиенти независимо дали са голяма фирма или сега стартиращ предприемач. Считаме, че взаимното уважение в бизнеса е в основата на добрата търговия. Изберете агенция с опит в брандирането на марките в София, за да получите премиум обслужване и внимание, каквото заслужавате.

Как се формира цена на реклами когато поръчвате?

Как се формира цена на реклами когато поръчвате?

Всяка цена на реклами се определя от редица фактори. На първо място са сложността на изделието и необходимите часове труд за изработка. Много често се случва клиенти да ни се обадят след като вече са си харесали някоя снимка с реклама в нашата галерия или портфолио. Когато човек види нещо красиво като изделие е логично да поиска да си го поръча за своя офис или магазин. 😉 Така ще се почувства удовлетворен и доволен. Съгласни ли сте? Разговорът обикновено започва с: Това ми харесва, колко ще ми струва? Разбира се ние веднага можем да ви калкулираме съответните цени за реклами при посочени размери. Практика е стойностите за материалите да се актуализират месечно, седмично или годишно. Поради тази причина ви препоръчваме да си купите външна реклама в момента, в който ви трябва, а не да проучвате и след година да се обадите и да кажете – „Искам това за тази сума“.

Ние ще ви дадем най-добрата цена на реклами за определена сума

Като питате за реклама е добре да знаете какво искате. Да сте наясно със себе си какво ви харесва и какъв ефект искате да постигнете. Ако все пак искате това да не ви натоварва допълнително и да не ви се занимава – оставете всичко на нас. Ние ще ви изготвим цялостна визия и ще ви предложим най-добрите решения за определена цена на реклами. Ние правим реклами постоянно и сме се нагледали на различни варианти. Нека всеки си разбира от работата и силно ви препоръчваме да оставите дизайна и кое как ще стане на нас. Ако имате ресторанти и разбирате най-добре от ястия и ресторантьорство – така да бъде. Не си мислете тепърва как би изглеждала най-добре определена табела, какви букви да сложите, какъв шрифт или какъв цвят. Практиката показва, че обикновено когато хора се правят на такива каквито не са – резултата е… сложен за описване. Поверете външното си рекламиране на 100 Марки.

Кой предпочита да избере табела от винил?

Кой предпочита да избере табела от винил?

Преди да се открие даден магазин, е добре да се помисли за неговия облик, който създава първото впечатление на клиентите. За целта, се правят различни рекламни надписи и се изработват лога, оформят се витрини по всевъзможен начин, така че да изглежда стилно и едновременно с това да се създаде определена характерност. Това предлагаме в рекламна агенция 100 марки и сме готови да предложим многообразие от идеи и за дизайн и за изработка. Кой предпочита да избере табела от винил? Това могат да бъдат магазини, автокъщи, кафенета и много други търговски обекти и офиси. Вариантът с винил е сред най-нискобюджетните, но това не означава, че е по-малко атрактивен. Табелите се изработват от винилни материи в съчетание с метален скелет, върху който се опъва платното. За доброто обтягане се използват различни видове крепежни елементи, което придава гладкост на повърхността и съответно ясно изображение.

Добавки към табела от винил – прожектори и осветителни тела на рамо

Към избраната табела от винил, могат да се добавят и осветителни тела, които да спомагат видимостта на надписа или логото, през цялото време. Така вашия обект ще бъде денонощно осветен и видим за заинтересованите клиенти. Обикновено този вид табели се поставят по фасадите на сгради или над врати, както и разположени вертикално във вътрешни помещения, като фоайета, например. Често се случва, при нас да поръчват към табелата от винил и други услуги, като например матиране на стъкла, облепяне с фолио и др.

Как се изработва табела от винил

За изработка на табела от винил, се използва широкоформатен печат, а самият винил се монтира обикновено върху алуминий. Винилите се характеризират и с доста добра устойчивост на различни атмосферни условия, като дъжд, сняг или силно слънце. Този вид реклами, могат да бъдат добре комбинирани и със светещи кутии, снабдени с диоди за целта. Стените на самите кутии, могат да бъдат изработени от различни материали, като ламарина или еталбонд, който може да имитира различни повърхности. Вижте повече в нашия каталог с готови проекти, за да добиете по-ясна представа, което може да ви послужи за ориентир, а за идеи или за директно пристъпване към изработката на готов дизайн, не се колебайте да се обърнете към нас на посочените интернет адреси и телефони.

Какви са вариантите за слагане на фолио върху витрина на магазин?

Какви са вариантите за слагане на фолио върху витрина на магазин?

Времената на многобройните цветове и надписи по улиците, налагат при избор на рекламен надпис или лого, той да бъде достатъчно атрактивен и едновременно с това приятен на вид. Тази конкурентност дава началото на все по-добри варианти за избор на цветове, осветления или размери при избор на външна или вътрешна реклама. С тази цел работим и в рекламна агенция 100 Марки, където ще се срещнете с професионалисти и с много възможности за качествена изработка на всякакъв вид външна реклама, при това на добри цени. Ако желаете да обновите търговския си обект или офис, с цел да го декорирате по естетически приятен начин, който да е и с рекламна функция, то има какво да научите и да изберете при нас. Какви са вариантите за слагане на фолио върху витрина на магазин? Сред често срещаните напоследък варианти, са надписите от плотерно рязано фолио, които са устойчиви на климатични условия, като при него цветовете се запазват непроменени дълго време.

Слагане на фолио – фолиране

Поставени върху витрина, надписите от този тип фолио са видими и от двете страни. Освен това можете да изберете и слагане на фолио, което се отлепя лесно, като този вариант се избира при промоции, намаления и други временни предложения, когато надписите са необходими само за известно време. Приятна комбинация е съчетанието между обикновено PVC фолио с пясъкоструйно, които заедно създават подсилване на цвета, на фона на матова повърхност. Ако сте избрали да трансформирате цялата витрина с характерно за дейността ви изображение, можете да изберете перфо фолио, което е фолио на малки дупчици и се поставя лесно, като освен това създава пълна промяна. Този вариант излиза не само на много достъпна цена, но и е доста забележителен от голямо разстояние, имайки предвид големината на залепеното изображение.

Поръчайте слагане на фолио сега

Ако сте избрали да съчетаете логото си с естетически приятния вид, който придава матирането на стъклата с помощта на песъкоструйно фолио, то това може да бъде добре дошло, както за витрини, така и за офиси. Комбинациите с прорязано лого, са много търсени и придават елегантност и характерност на търговския обект или на офиса, особено, ако се намира на приземен етаж. За избор на вариант и за слагане на фолио, не се колебайте да се свържете със 100 Марки по всяко време на посочените телефони или интернет адрес.

Подходящо ли е филиране на прозорци за конферентна зала или офис?

Подходящо ли е филиране на прозорци за конферентна зала или офис?

С отварянето на вратите на нов обект, можете да изберете редица възможности за декорация и реклама, стига да имате вдъхновение. В днешно време всичко е въпрос на добър дизайн и изработка, а възможностите са хиляди, както е и в нашата рекламна агенция 100 Марки. Многогодишният опит ни е научил да предлагаме качество, независимо от цената, а тук можете да намерите и много нискобюджетни решения. Имате възможност да направите пълна трансформация на един обект и то на добра цена. Как се постига това? С помощта на различни видове плотерно рязано фолио, което може да се използва за цялостно или за частично покритие. Подходящо ли е фолиране на прозорци за магазин? Както за студия за красота и за ресторанти и кафенета, така и за магазини, това е добър и интересен избор, особено, ако се спрете на изображение, което ви допада и изразява точно дейността ви.

Фолиране на прозорци – рекламна агенция в София

Изображенията с перфо фолио, което е на дупчици, стоят интересно и меко, като позволяват на светлината да навлезе в помещението и  едновременно с това създават уют и уединение от вътрешната страна на магазина. То се поставя лесно и наред с всичко останало е чудесна реклама за вашия бизнес, която се вижда отдалеч. Също така, можете да изберете и много популярното песъкоструйно фолио, с което се случва матиране или фолиране на прозорци, витрини, както и паравани в офиси. С негова помощ се създава впечатление за замръзнало или замъглено стъкло, а в съчетание с логото на фирмата, се получава много стилен ефект.

Фолиране на прозорци с различни типове фолиа

Друга интересна комбинация, може да се получи и между обикновеното PVC фолио и песъкоструйното, като по този начин наситените цветове на едното контрастират впечатляващо със замъглената повърхност, получена в резултат на другото. За временни решения при фолиране на прозорци, се използва ремувъбъл фолио, което се отлепя лесно и е много подходящо за временни надписи, като промоции, намаления и други текущи предложения. Възможностите в 100marki.eu не са никак малко, наред с професионализма, с който работим в лицето на всички специалисти. Вижте повече и харесайте или поръчайте директно на посочените телефони.

Евтино или скъпо излиза изборът на светлинни реклами?

Евтино или скъпо излиза изборът на светлинни реклами?

Да се намери атрактивен вариант за реклама, не винаги е лесно, но за това пък, когато е налице достатъчно добра комбинация между дизайна и изработката, и то в подходящия размер, поставен на точното място, рекламният надпис или лого, могат да имат много добър успех. Как се постига добра видимост и скъпо ли излиза изборът на светлинни реклами? Всичко зависи от използваните материали и големината на самите букви, но в рекламна агенция 100 Марки, можете да разчитате на добри ценови предложения и качествена работа. Ако вашият търговски обект се намира на място с по-голяма конкуренция, то светещите букви и табели, са по-добрият избор, още повече, че това дава възможност за денонощна видимост на вашата реклама.

Светлинни реклами – обемни букви и табели

В 100mаrkі.еu, можете да изберете светещи обемни букви, които да са изработени от плексиглас и да бъдат кухи отвътре, където могат да се монтират светлинните диоди, така че осветлението да се случва равномерно и да се вижда отвсякъде. Така, вашият премиум рекламен надпис, ще краси търговския обект по интересен и атрактивен начин през цялото време. Сред търсените предложения, напоследък стоят и видовете светлинни реклами, представляващи надписи с контраажурна подсветка. Това се получава, като се монтира осветлението зад самия надпис, което създава интересно сияние и подсилва контраста между светлините и формите на буквите, като ефектът е забележителен.

Видове светлинни реклами в София

Друг интересен вариант са металните букви с монтирани крушки по тях, които са ретро стил и са популярни за монтаж на атракциони, циркове и панаири, но могат и да се свържат чудесно със стила на дадено заведение или магазин. Също така, за светлинни реклами, указващи посоката, се използват успешно и различните видове табели, които могат да бъдат добър ориентир за търговски обект, който не се намира в близост до оживена улица. За целта, се поставят указателни светещи надписи или табели, които могат да бъдат на стойка или върху стена и др. Вижте още в страниците на агенцията и изберете вашия вариант за интересна реклама, а от нас очаквайте добри предложения за цени и изработка, както и за сроковете на изпълнение. За въпроси и поръчки вижте посочените телефони.

Има ли фирми за външна реклама, предлагащи качествени и нискобюджетни решения?

Има ли фирми за външна реклама, предлагащи качествени и нискобюджетни решения?

Ако сте в началото развитието на даден бизнес и имате нужда да направите добро лице за търговския обект, където развивате дейността, то са ви необходими специализирани услуги. Има ли фирми за външна реклама, предлагащи нискобюджетни решения? В 100 Марки, работим с различни материали и начини за изработването на екстериорни и интериорни реклами. Независимо от ниските цени и бързината на работа, с която изработваме рекламните надписи, лога, табели и др., можете да разчитате на качество и на многогодишен опит в сферата. Едни от най-евтините варианти, които се избират доста често, са изработените от винил надписи, които се печатат на преса. Към самите пана от винил, се използват и различни крепежни елементи, които спомагат за стабилността и за поддържане в добро и изпънато състояние самото изображение. За повече устойчивост, се полагат и слънцезащитни слоеве.

Фирми за външна реклама и цялостно рекламиране на търговски обекти

Друг вид не скъпи предложения, които фирми за външна реклама, като 100marki.eu предлагат, са облицоването на витрини с перфо фолио. Този тип решения са изключително колоритни и атрактивно представят вашия магазин или студио, например, като само с изображението, което е разположено по цялата витрина, дават да се разбере за какво става въпрос. Този ефектен вариант, освен това, създава естетически приятно и уютно усещане. Не случайно масажните студия, например или някои салони за красота, прилагат този метод за покритие на стъклата. Така клиентите се чувстват защитени и същевременно студиото говори за себе си отдалеч, само с вида си.

Сред фирми за външна реклама 100 Марки агенция, е изборът на професионалистите

Цената на вашата външна реклама, също се определя и от размера и използваните материали. От вас зависи да изберете точните параметри и начина, по който ще изглежда тя. За дизайн и изработка, можете да разчитате на 100 Марки по всяко време. След като се преценят всички фактори, като дейност на фирмата, местоположение за поставяне на табелата или надписа, може по-лесно да се определи и размера и цветовете. Вижте някои от разработените проекти в каталога и можете да харесате нещо или да изберете нещо съвършено различно. Изборът е ваш, а за всичко останало сме готови да се погрижим ние. Поръчайте или задайте своите въпроси на посочените интернет адрес и телефон.

Къде да поръчате светещи рекламни надписи от изпъкнали или вдлъбнати букви?

Къде да поръчате светещи рекламни надписи от изпъкнали или вдлъбнати букви?

Всеки, който има желание да направи бизнесът си по-успешен, е наясно, че това се случва на първо място с добра реклама. Независимо каква е дейността ви и доколко добре е развита, за да се поддържа интересът на редовните клиенти и за да се привличат нови, е добре да се залага на качествената изработка, а такава можете да поръчате в 100marki.eu. С достатъчно опит в направата на външна и вътрешна реклама и всякакви рекламни надписи и табели, в нашата агенция, предлагаме атрактивни предложения на добри цени и монтаж в кратки срокове. Сред едни от най-видимите и добре работещи рекламни надписи са светещите, които могат да бъдат в различни форми и размери и да бъдат в разнообразен стил. Къде да поръчате светещи рекламни надписи? Всичко това е възможно при нас, като можете да изберете и рекламна конструкция, изработена от прахово боядисана ламарина, която е в приятния винтидж стил.

Светещи рекламни надписи – шрифт, отстояния и цвят за добра четимост

Според това колко е дълъг надписът или посланието, буквите могат да поставят на различно разстояние една от друга, което позволява по-добра четимост. Така, ако изборът падне на по-малки букви или символи, то те е добре да се поставят на нивото на очите, с цел по-добро възприятие. Този вид светещи рекламни надписи, са изработени от кухи отвътре букви, което създава спецификата на стила и позволява монтирането на осветление вътре в тях. Другият вариант е да се поставят цветни лампички върху плоска основа, който се използва най-често за декорация в различни магазини или обекти, като се препоръчва да бъдат на закрито, тъй като това е един вид незащитена реклама.

Светещи рекламни надписи за външна реклама или интериор

Можете да изберете светещи рекламни надписи с метални букви, които са подходящи и за интериорни и за екстериорни решения. Особено подходящи и често употребявани са този вид надписи за атракциони и циркове. Големината и шрифтът, както и всички подробности, се съгласуват с клиента на място, преди да започне същинското изработване на самите букви. Вижте подробности в страниците на 100 Марки и изберете вашия атрактивен надпис, който да привлече всеки заинтересован клиент. При желание, можете да се осведомите по всички въпроси, свързани с външната реклама и да поръчате светещи реклами веднага на посочените телефони.