Добре дошли!

Добре дошли
Други
2

Добре дошли в официалната страница на рекламна агенция 100 марки за външни и вътрешни реклами!

Здравейте и добре дошли в нашия сайт! Добрите реклами са в основата на успешния бизнес и са част от нашето ежедневие! Всички знаем, че не може да се прави бизнес без рекламиране на търговска марка или нов продукт на пазара. 😉 Трудно бихме си представили търговски обекти на улицата без цветни и атрактивни табели и витрини с артикули от козметиката, хранителни продукти или услуги за адвокати, учебни центрове или зъболекари. Сигурно сте виждали още и облепени таксита, маршрутки и трамваи с надписи от рода на потребителски кредити, промоционални условия на банки или издаване на определен вид търговска карта. Това се нарича автомобилна или транспортна реклама. Тя се правим еластично фолио, което се нарича Каст и с перфо фолио на малки дубчици.

Рекламата е лицето и красотата на търговията, а покупко – продажбата е нейния характер. Фирмените лога по оживените улици и булеварди създават и развиват динамиката на големия град. Това в научните среди е известно като развита икономика. Най-големи регистрирани приходи от брандиране са отчетени в Токио, Япония и щата на хазарта Лас Вегас. Една от най-големите в света марки за безалкохолни напитки с черен цвят и червен етикет с бял надпис инвестират до 70% от годишния си оборот в реклама. Това е така, защото ако сте много добри и правите всичко перфектно, но не ви знаят – все едно не съществувате!

Доверете се на опита с реклами!

Рекламна агенция Сто Марки изработва всички видове външни реклами в София. Ние имаме опит от години и ще ви предложим най-добрите оферти и кратки срокове за монтиране. Нашата идеология е, че няма по-добра реклама от доволния клиент! Поръчайте сега на телефон 0878581570. В сайта ще намерите подробна информация за различните видове реклами, както и описания на различните продукти и използвани материали. Когато нещо ви заинтересова не се колебайте да попитате за оферта преди да вземете решение. Нашите консултанти са на ваше разположение.

Да. Изработка на светещи табели и несветещи реклами са едни от основните направления, по които работим. От каква реклама се нуждаете?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Онлайн реклама
Други
Допълнителна онлайн реклама

Допълнителна онлайн реклама за повече клиенти Всички знаем колко е важно едни бизнес да бъде откриваем и разпознаваем. Колко необходимо е едни сайт или страница в социалните мрежи да имат посетители и да се намират от търсачките. SEO оптимизацията е част от успешната търговия. Точно за това ние осигуряваме на …

Матиране на паравани
Други
2
Матиране на паравани

Матиране на паравани с пясъчно фолио – полимерно, фрост Матиране на паравани с пясъчно полимерно фолио се използва най-вече при офиси на фирми, бизнес сгради и търговски центрове. То е подходящо и за фолиране на прозорци, витрини, паравани и други. Целта на облепянето с фолио е да намали директната слънчева …

%d bloggers like this: