Матиране на паравани

Матиране на паравани с пясъчно полимерно фолио се използва най-вече при офиси на фирми, бизнес сгради и търговски центрове. То е подходящо и за фолиране на прозорци, витрини, паравани и други. Целта на облепянето с фолио е да намали директната слънчева светлина с UV лъчи или да ограничи любопитните погледи на случайно минаващи работници и служители. Матирането на стъкла е един от най-често поръчваните рекламни продукти при новооткрити офис / помещение. Фолиото създава мека светлина със замръзнал, фрост ефек и не дразни очите. В редица случаи матирането на стъклени повърхности се свързва и с демонтаж / отлепяне на стара реклама / стари фолиа. Матирането може да бъде цялостно или частично в зависимост от предпочитанията и нуждите на клиент. Когато се прави частично облепяне най-често се използват матови ленти. Този форма намира приложение в банки, кабинети, зъболекари. В някои случаи клиентите поръчват комбиниране реклама с със светещи реклами, обемни букви от фибран и перфо фолио. Агенцията прави отстъпки за цялостно брандиране на обект – комплексно обслужване.

Матиране на стъкла с фрост

Матирането на стъклени повърхности се осъществява най-често с Фрост фолио или известно още като песъкоструйно / пясъкоструйно фолио. Този вид материал за облепяне е грапав, бял и на гранули. На места има светещи частици подобни на брокат. Името в фрост произлиза от английски, и в превод означава замръзнало или замръзнало стъкло, а другия термин песъкоструй произхожда от визията на пясъчни частици ( ситни ).

ПВЦ фолиа при матиране на паравани

Предимство на този вид фолио за матиране на паравани е дългия период на експлоатация, еднородния цвят от двете страни на материала. Недостатък е преливането на цветове. Когато се прави брандиране с плътно ПВЦ фолио не може да има преливане на цветове за разлика от напечатаното фолио с цветове.  Когато в основата на дизайна съображения с преливащи нюанси се използва пълноцветен печат върху фолио. Интересна форма за реклама е съчетанието между  фрост и печат.  По този начин се печата изображение директно върху пясъко-струйно фолио и ефектът е поразителен. При директна слънчева светлина цветовете прозират, а интериора впечатлява с визия и ефектна реклама.

Комбинация между матови фолио, ПВЦ надписи и директен печат

Комбинирането на фолиа може да съдържа изрязани елементи, лого, надписи или някакъв графичен печат. Когато има плотерно рязани букви, те се залепят с монтажно лепило директно върху матовото фолио със специално монтажно лепило. 100 Марки извършва изработка и печат върху всички видове  фолиа при ниски цени и високо качество. Монтаж на място и с предварителна уговорка. Ние ще ви предложим и разумна цена за демонтаж на вече остаряло рекламно съоръжение.

Как да залепим пясъкоструйно фолио?

Рекламна къща 100 Марки извършва дизайн и монтаж на фолиа.  Фолирането може да бъде направено по цялата дължина и ширина на желаната повърхност за брандиране. В някои случаи клиентите ни предпочитат частичното брандиране да бъде на ленти, като има една основна ивица и градиращи по ширина линии нагоре и надолу. Примери за видове дизайн на пясъчно фолио можете да намерите в страницата ни портфолио от главното меню. Поръчайте сега облепяне на стъкла и витрини на телефон 0 8 7 8 5 8 1 5 7 0 или посетете страницата ни контакти от главното меню на сайта.

2 thoughts on “Матиране на паравани

  1. Здравейте. Имаме нов офис в бизнес парк и се нуждаем от облепяне на стъкла с матово фолио. Препоръчаха ми да се обърна към вас за реклами. Можете ли да дойдете на място да се видим и да вземете размери?

    1. Здравейте. Благодарим Ви за проявения интерес. Да, можем да дойдем при Вас и да направим оглед. Удобно ли е да ни изпратите по мейла точния адрес и лице за контакт?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: