Кои сме ние и повече информация за нас?

Ако вече не сте чували за Марките, сигурно се питате кои сме ние? …и правилно! Сега ще ви разкажем с най-голямо удоволствие! Рекламна агенция 100 Марки е фирма за външна реклама в София с традиции и опит в брандирането. Ние сме специализирали дейността си в изработката и монтажа на всички видове външни реклами. Това са – добре познатите светещи табели, триизмерните букви с диодно осветление (по покривите на сградите), фолирането на стъкла и прозорци и още много други… Даже и такива, каквито и ние още не знаем, че можем да правим. Как така ли?! Ами когато клиентите ни имат ексцентрични виждания за представяне на дейността си с продукти и услуги, които продават – ние ще направим всичко възможно да реализираме тяхното въображение на практика на най-добрата цена.

Реклама ползват само най-успелите в бизнеса

Без реклама не може! Много хора и фирми подценяват значението на брандинга. В един момент го разбират в последствие, но по трудния начин – с много въпросителни защо няма приходи и клиенти. Ами как да има. Рекламата е лицето на вашата фирма. Облика на юридическата ви същност. Ако не сте разпознаваеми и търсени на пазара – вие сте невидими, а по пози начин загубите и липсата на пари са неизбежни. Бизнеса е едно съревнование, в което само отличените печелят. Колкото и добра стока да продавате и каквито и да било отлични услуги да предлагате, ако не направите впечатление на минаващите пред вашия търговски обект или офис няма да успете. Трябва да „накарате“ хората да влязат при вас и да направят покупка. Тогава идваме ние на помощ, защото знаем как се прави реклама на повече от 100 марки.

За кого правим реклами?

Когато бизнеса ви стартира или вече имате сериозни позиции на пазара и искате да подчертаете своята марка – обадете се на телефон 0878581570 и поръчайте реклами на супер цени от Марките. Ние не сме космонавти, и цените в офертите ни са земни и достъпни. Основен принцип при работата ни е да ви предложим няколко варианта и вие да си изберете най-подходящия за вас. Подхождаме индивидуално към всяка фирма, защото сте избрали да поръчате на нас и ни плащате за това, за което ви благодарим. Пред нас са равни корпорации и новорегистрирани дружества. За всеки парите имат значение. Някои си мислят, че са по-велики от други, но за агенцията, (за нас) важен е клиента – в различните му форми, и изпълняваме поръчките в реда на тяхното приемане.

Адрес на фирмата

Агенция 100 Марки се намира със седалище в град София, но честно казано рядко ни остава време да поседнем. Екипът ни се състои от млади и амбициозни специалисти, дизайнери и монтажисти. Нашата мисия и целта за нас е да направим бизнеса ви по-атрактивен и по-разпознаваем на пазара. Ако вече имате направени реклами, които трябва да се подновят, ремонтират или реновират ние сме вашият партньор. Попитайте за оферта още сега и поръчайте перфектни външни или интериорни реклами на ниски цени от агенцията за реклама в столицата Сто Марки.