Инструкции за употреба на сайта

Инструкции за употреба на сайта 100marki.eu

В тази страница искаме да ви представим основните насоки и инструкции за употреба на сайта. Рекламна агенция Сто Марки си запазва правото да извършва корекции и промени във визуалния облик и функционалността на платформата. За направени нововъведения ще бъдете информирани посредством новини в блога и/или създадени специално за целта нови страници. Темите и уточненията в настоящия момент, които са обект на вашето внимание, обхващат функционални особености и характеристики на използваните инструменти за навигация и презентация. В случай, че след като се запознаете с описаните инструкции за употреба имате допълнителни въпроси или предложения, ще се радваме да ги споделите с нас за да повишим качеството на нашето обслужване.

100% зуум на браузъра за пълноценно функциониране на сайта

Направихме някои корекции в заглавията на нашите страници в главното меню на сайта. По този начин считаме, че ще направим по-лесно търсенето ви на избраните реклами и продукти. Като особеност можем да споменем, че някои от заглавията са малко по-дълги. За да се визуализира цялостно сайта, включително всички падащи подменюта, съветваме потребителите да сърфират в платформата при 100% зуум на браузъра. По този начин можем да ви гарантираме пълноценно изживяване. При добавено допълнително увеличение – zoom на 120% или 133%, е възможно да се получи припокриване на падащите менюта. Сайта 100marki.eu работи с всички браузъри за операционни системи – Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera и други. Ако срещате някакво затруднение моля, свържете се с нас на телефон 0878581570 или ни изпратете коментар по електронната поща.

Поле за търсене по ключова дума или фраза

За ваше удобство, на всяка от страниците от дясната страна, сме разположили поле за търсене по избрана ключова дума или фраза. По този начин бързо и лесно можете да достигнете до необходимата за вас информация. Намерените резултати се сортират по въведените критерии от потребителя и се извеждат в изглед на списък. Във всяка намерена публикация или страница, която се визуализира, се съдържа написания низ от символи. Съветваме ви да разгледате внимателно извадките, защото е възможно да намерите допълнителни идеи. Хрумвания за брандиране в синхрон с това, от което имате нужда. Агенция 100 Марки има за цел да информира своите клиенти за възможните опции и как може да бъде реализиран едни проект на най-добрата цена.

Форма за бързо запитване

В сайдбара на сайта също сме разположили електронна бланка – форма за бързо запитване. Там можете да напишете вашето съобщение и да ни го изпратите с едно натискане на бутона „Изпрати“. По този начин когато четете информацията за даден вид реклама или рекламно съоръжение имате опция веднага да изпратите запитване за изработка. Необходимо е само да ни кажете в какви размери е необходимо да бъде готовата продукция. Къде се намира търговският обект и на каква височина ще се прави монтажа? Какво ще съдържа визуалната графика. С тази информация ние можем да ви изпратим една първоначална оферта с ориентировъчни цени на реклами. Като утвърдена фирма за реклама за нас е важен вашия комфорт.

Око да види, ръка да пипне – снимки на реализирани проекти

В останалите добавки за навигация също така сме включили нашето работно време за работа с клиенти, последни публикации и новини от блога по актуални и креативни теми, и не на последно място – снимки на реализирани проекти. Нашият екип вярва, че какво и да си говорим, когото видите на практика един реализиран проект, на живо или със снимков материал – той сам ви разказва за своите характеристики и какво представлява. Като рекламна агенция ние работим с красотата и добрата визия, а това е плод на дългогодишен опит с визуално изкуство.