Подходяща ли е светлинна реклама за дюнери?

Наскоро имахме запитване дали е подходящо да се сложи светлинна реклама на заведение за дюнери в София. Отговорът е – Категорично, да! По този начин, щом клиентите ни работят 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата – това е най-добрия вариант да презентират бизнеса си и да ги забележат. Повече клиенти – повече пари! Сигурно сте виждали как редовно пред нощните заведения за хранене има постоянно хора и таксита. Ами ако там беше пълен мрак никой даже нямаше да вижда дори какво яде. 😉 Рекламите със светлина подпомагат бизнеса ви през цялото денонощие и особено когато са направени с енергоспестяващи панели и модули. Необходимо е веднъж да направите точната инвестиция и тя ще ви се отблагодари многократно. Изпратете ни желаните размери и ние ще ви сметнем цена за изработка и монтаж на място. Важно е да се знае дали към обекта има кабели и ще е необходимо да се прекарат жици.

Къде се монтира светлинна реклама в София?

В случая коментираме светлинна реклама за дюнери, но разбира се този принцип е валиден и за други търговски обекти, като бутки за алкохол и цигари например. Самото място определяте вие или ние може да ви посъветваме след като направим оглед. Обадете се и попитайте нашите консултанти какъв е реда и си запишете час, в който да ви посетим. Препоръчваме ви да ни информирате да планирания бюджет за реклама за да ви кажем дали това, което сте си харесали може да стане. Цената на едни обемни светещи букви е различна от тази на светещите кутии и няма как да е иначе. При всяка буква се прави огъване на бордове, допълнително рязане, повече монтажисти и т.н. Има обаче евтин вариант, при който се прави рекламния надписи и към него се насочват няколко външни прожектора. 😉 Така пак сте актуални и ефектни и сте направили малка инвестиция. Поръчайте светлинна реклама от 100 Марки.

6 thoughts on “Подходяща ли е светлинна реклама за дюнери?

 1. Имам обект в София за правене на дюнери и сега ще го пускам 24 часа. Исакм да си сложа светеща реклама за да се вижда отдалеч и през ноща. Казаха ми, че добре работите на ниски цени. Каква е процедурата да поръчам, че съм позабравил как става?

  1. Здравейте. Благодарим Ви, че избрахте 100 Марки. За да ви съдействаме пълноценно моля, да ни изпратите по имейл размери, 1 снимка на мястото за монтаж, точен адрес на обекта и ако имате файлове на дизайна.

   1. ок. ще ви пратя инфото по мейла и там ще ви пиша за кога ми трябва.

 2. Бате, то светлинната реклама си е направо задължителна щом ще правиш денонощен търговски обект. 😉 Аз преди години си сложих от 100 марки и съм много доволен.

  1. Здравейте.
   Благодарим за топлите думи.
   Оставаме на разположени за външни реклами.
   Поздрави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: