Рекламна агенция 100 Марки

Изработка на всички видове реклами на едно място. Добре дошли!

Здравейте и добре дошли в официалния сайт на рекламна агенция 100 Марки – фирма за реклами в София. Щом сте попаднали тук изглежда, че имате нужда от реклами. 😉 Вие сте на правилното място! Нека ви разкажем с две думи за начало какво правим ние. Агенцията се занимава с изработка и монтаж на всички видове външна реклама и интериорни решения. Ние правим и монтираме рекламни табели, изпъкнали букви с осветление, матиране на стъкла, винили и какво ли още не. Имаме опит, в тази сфера, повече от 10 години и постоянни клиенти. В рекламния бизнес сме се научили да ценим на първо място клиента, креативните идеи и точните споразумения. Имаме си принципи върху, които градим. Рекламна агенция 100 Марки ще реализира поръчката ви в уговорените срокове и по начина, по който си я представяте. Поръчайте реклама или направете запитване на телефон 0878581570.


Светещи табели и окабеляване

Светещи табели

Изработка на светещи и несветещи рекламни табели по индивидуален размер. Монтаж на място с предварително уговорен час. Разнообразие от материали и варианти при реализирането на поръчка. Кратки срокове и отлични цени в София.


Тотем - 100 Марки

Тотеми с цени

Конструиране и изграждане на светещи тотеми за бензиностанции, вериги магазини и хотели. Олекотени плоскости от алуминий, цени с диодни панели и специализиран софтуер за дистанционно управление. Ремонт на съществуващи тотемни конструкции.


Обемни букви - АБВ

Обемни букви

Проектиране и изграждане на масивни обемни букви с диодно осветление, пури и електрически крушки. Изрязване на леки, изпъкнали надписи от фибран и стиропор. Окабеляване на терен, покрив или офис в сграда за целите на рекламата от опитен екип.


Пана от винил

Пана от винил в големи и малки размери. Опъване с капси по метална рамка. Платнища за обличане на скелета при строителни обекти. Обграждане на спортни и футболни игрища с винилна мрежа. Широкоформатен печат и прецизно качество от 100 Марки.


Прозорци с фрост фолио - ефект на скреж

Матиране на стъкла

Матиране на стъкла, паравани и витрини на офиси, магазини и учебни центрове. Консултации при избора на фолио за печат или изрязване на плотер машина. Трайно и временно залепяне на надписи от професионални фолиа.


Стикери за подове

Подови стикери

Подови стикери с подов ламинат за реклама по земята в магазини, молове и спортни комплекси. Лепенки с висока резолюция на печата и висока издръжливост на ежедневни натоварвания и голям човекопоток. Кратки срокове за монтаж. Поръчайте при нас.


Облепяне на бусове и коли

Облепяне на коли

Облепяне на всички видове фирмени автомобили – дълга и къса база. Частично или цялостно фолиране по желание на клиента. Векторизиране на лого символи и знаци на търговска марка. Нанасяне на защитно покритие върху медията за по-дълго използване.


Надписи от фолио за витрини

Надписи от фолио

Надписи от PVC фолио за витрини, прозорци и стъклени паравани. Самозалепващо покритие за отлично прилепване към гладки повърхности. Изрязване по контур или изработка с печат. Допълнително UV защитно покритие на използваните медии.

Доверете се на опита на рекламна агенция 100 Марки!

Клиенти
Поръчки годишно
Реклами от каталог
Направени проекти
Контакти

Комплексно рекламно обслужване​

Рекламите могат да бъдат големи, малки, цветни, шарени, плоски, обемни и какви ли още не. Ние предлагаме комплексно рекламно обслужване повече от 10 години и почти знаем всичко. 😉 Да, …ама на дали. Винаги има нещо ново, нещо иновационно и креативно, както са и нашите клиенти. Понякога именно чудаците отварят портите към новия свят и именно за тях правим нашите реклами. За тези, които умеят да откриват стойностно в живота и да отсяват златото от камъчетата. Вижте пакета от продукти, които предлагаме на страницата ни с рекламите и си харесайте най-доброто за вас. Ако пък ви хрумне нещо, някакво съчетание примерно между отделни изделия – кажете, нека заедно да реализираме проекта и да направим заобикалящия ни свят по-красив.

Проектиране и изграждане на реклами от рекламна агенция 100 Марки

Рекламна агенция 100 Марки предлага на своите клиенти професионално проектиране и изграждане на реклами в столицата. Ние сме най-добри в изработката и монтажа на външни реклами в София. Нашите специалисти ще изградят имиджа на бизнеса ви от нулата и ще ви направят разпознаваеми сред конкуренцията. Всяка наша поръчка е проект на изкуството, който ще намерите наоколо. За дългогодишните ни клиенти осигуряваме комплексно рекламно обслужване с приложени отстъпки и намаления. Изграждане на рекламни конструкции и проектиране в кратки срокове. Потърсете ни сега!

Професионален опит
Изграждане на реклами
88%
Доволни клиенти
Поръчали отново
95%
Комплексно обслужване
Цялостно брандиране
82%
Отлични цени
Съотношение качество-цена
98%

Поръчайте реклама за да имате повече клиенти. Рекламна агенция 100 Марки – вашият партньор в бизнеса.

Практиката показва, че едни от най-успешните фирми на българския и на световния пазар залагат един солиден дял от планирания годишен бюджет за рекламни продукти и маркетингови подходи. Това е така по начало, защото колкото по – осведомени са хората за наличието на определен бизнес край тях и в близост до тяхното местоположение, толкова повече се увеличава шанса за поръчка и за извършване на сделка. Бюджетът за инвестиция в правилната фирма за реклами в София – рекламна агенция се възвръща многократно когато стратегията е качествена. Взети са под внимание всички детайли на бизнеса. Любопитни факти и креативни идеи можете да потърсите в нашия Блог или в страницата ни Портфолио.