Несветещи табели и тяхното предназначение

Несветещи табели или наричани още рекламна табела или борд реклама са едни от най-поръчваните рекламни продукти на пазара в наши дни. Те съчетават отлична визия и високо качество на издръжливост на достъпна цена. Могат да бъдат изработени от различни типове материали, но това зависи изцяло мястото където ще бъдат монтирани. Нашите консултанти от рекламна агенция 100 Марки ще ви посъветват какъв материал да изберете след като се запознаят с детайлите и спецификите на поръчката. Несветещите табове са по-бюджетния вариант от светещите кутии и обемните букви с светодиодно осветление или луминесцентни пури.

Табели за външна реклама

За външна реклама се използват най-вече плоскости от еталбонд, известен още и под името бонд, и прахово боядисана ламарина (в комбинация с винкели, крепежи, дистанционери, нитове и различни типове рапидни винтове – рапидки). Продуктите и конструкциите изработени с тези вид суровини издържат на различни климатично условия повече от 7 години. Има наши реклами които са здрави и са над 9 години под постоянни жеги, дъжд и сняг.

Интериорни бордове

Несветещи табели за интериор се изработват от разпенена пластмаса поликарбонт и производни суровини, комбиниращи стъкло и PVC. Поликарбонатни плоскости като плексиглас и коматекс са податливи на нагряване от слънцето през лятото и затова е по-добре да се брандира с тях на закрито. Интериорни рекламни плоскости се използват както за брандиране, така и за упътване на посетителите, гостите и клиентите в магазина, офиса или складова база.

Допълнително покритие с ламинат

Когато правим несветещи табели ние държжим на качеството в реклама. Именно затова защитаваме отпечатаната медия, с широкофоратен печат върху табелата, със слой ламинат. Това допълнително покритие укрепва положените рекламни надписи и удължава живота на вашия поръчан борд. Изработва се и се нанася с машина наречена ламинатор.

Форма на рекламните табели

Табелите най-често се поръчват във правилна форма – правоъгълник или квадрат, но могат да бъдат изрязани / разкроявани и в желани фигури на животни, растения или продукти. Визията след монтаж е наистина впечатляваща след направен и уточнен фотографирен предварителен проект. Това се прави със специални CNC машини за рязане, гравиране и обработка на еталбонд, пластмаси и други листови материали. Нашият рутер има допълнителна маса за отвеждане на изработените (разкроени) в цеха вече детайли.

Цени от производител

Поръчайте сега рекламни табели за вашия ресторант, магазин, дискотека или сладкарница от рекламна агенция 100 Марки София – агенцията, която прави реклама на всички марки. Телефон за контакти и запитвания 0878581570.