Винилна мрежа

Винилна мрежа

Винил на дупчици

Перфо винил (меш банер) за реклама, пана и обграждане на сгради

Рекламна агенция Сто Марки - София, предлага на своите клиенти печат и изработка на висококачествени пана от перфо винил (винил на дупчици). Материалът е известен още и като “Винилна мрежа” или  “Меш банер” за обграждане на огради и самостоятелни структури от метал.

Перфо винил

Перфо винил

Къде се използва?

Употреба на винилна мрежа (Промазан меш)

Промазан меш се използва за обграждане на спортни игрища (тенис кортове), реклама по големи метални конструкции с размери над 5 метра ширина и 3 метра височина и изложения. При строителство (строителни обекти и площадки) и реновиране на сгради, често се използва за „обличане“ на скелета. В някои случаи перфо винилите изпълняват и обезопасителна функция освен рекламна.

Винилна мрежа от промазан меш

Характеристики на нашити продукти от меш банер

Нашите мрежи от винил се характеризират с висока издръжливост и якост на силен вятър (голяма здравина) и препичане и високи температури от лятно слънце. Това ви гарантира дълъг период на експлоатация. Те издържат и ви осигуряват спокойствие при дъжд, сняг и други неблагоприятни климатични условия. Рекламата ви е винаги там, където очаквате да бъде! Предимство на порестата структура на реклама с меш банер е, че пропуска вятъра и по този начин намалява вероятността от скъсване и нарушаване на целостта на продукта. Това е от изключително значение при големи размери. По този начин перфо винилът ви НЕ Е като корабно платно и не застрашава околните.

Банерите и паната от перфо винил (промазан меш) имат добра светло пропускливост. Това допринася за отлична реклама и уют при спортни мероприятия. При обграждане на футболно игрище с винилна мрежа, марките остават ясни, а посетителите ще усетят деня на открито.

Печат върху перфо винил

Подобно на брандирането с перфо фолио и тук печатаме лого надписите и изображенията от дизайна с висококачествен, широкоформатен, дигитален печат. Това ви гарантира перфектна визия на продукта и гаранция за качество от агенция за реклама 100 Марки.