Реклами, които правят пари

Реклами, произход и начини за популяризиране

Понятието “Реклама” произлиза от френската дума réclame, а тя от своя страна води началото си от древната латинска дума reclamo. В превод от латински терминът означава - извиквам, съобщавам ясно. В някои случаи се възприема и като – подтикване на аудитория да предприеме / да направи определено действие. Рекламата в най-широкото си понятие и схващане сред фирмите означава - разпространяване на информация по привлекателен и впечатляващ начин, за продукт или услуга, под различна форма и за определена цена. Това промотиране пред целева група потребители се осъществя по различни начини и с различни похвати. Един от най-добрите начини е чрез външни реклами – табели или светещи конструкции. В икономиката днес, понятието - реклами, се свързва с форма на маркетингова комуникация за постигане на финансова изгода.

История на брандирането

Рекламата придобива своето значение и разбиране за отредено място в бизнеса от средата на 19-ти век. Това продължава със засилени темпове и през 20-ти век, когато се поставя началото на промишленото производство и масова продукция. Съревнованията между търговците възприемат нов облик и стратегии. Появяват се светещи конструкции. Брандирането става част и начин на живот от занаятчии до световни корпорации и холдинги. Бранд означава марка, а в глагол се разбира – поставяне на марката във всеки детайл или произведена стока.

Къде се поставят реклами и светещи конструкции?

Рекламите могат да се монтират на различни места. Това зависи от индивидуалните нужди на поръчителя и спецификите на обекта или превозното средство. Най-често правим поставяне на отличителни знаци, на дадена марка, върху фасади на сгради, покриви, фолиране на прозорци, паравани и врати. По тези белези всички реклами се делят на – външна реклама, интериорно рекламиране и брандиране на автомобили и мотоциклети. Общото при тях е, че имат за цел да продават и пазарно да реализират стоки или услуги. В световен мащаб, най-разнообразни, нестандартни и светещи реклами има в столицата на Япония – Токио, до посещаваната планина в света Фуджи. Съществува и некомерсиален тип реклама като политическата и тази в кампании (кампанийната).

Защо да изберете от Сто Марки?

Рекламна агенция 100 Марки изработва и монтира в София всички видове физически реклами. Това включва, като не се изчерпва до - тотем за бензиностанция, фолиране на стъкла, светещи букви и табели. Опитът ни през годините е доказал, че не най-скъпото рекламиране печели повече клиенти и пари. Именно за това нашите оферти са индивидуални и съобразени с нуждите и изискванията на клиентите ни. Предлагаме отлични цени и перфектно качество на продуктите, които продаваме ежедневно. Не подкрепяме принципа – ден година храни. Направете запитване за оферта още сега на телефон 0878581570 и разширете своя бизнес с нови възможности. Ние сме на ваше разположение.

ВЪНШНА РЕКЛАМА

Външната реклама е тази, която е поставена при екстериора на вашия търговски обект или офис. Тя се монтира по фасади и покриви на сгради. Най-често се използват светещи букви и кутии, табели от винил и перфорирано фолио. Функцията на този вид рекламиране е да привлече повече клиенти, да достигне до желаната целева група потребители на стоки и услуги и да увеличи приходите на вашия бизнес. Поръчайте сега външна реклама от агенция 100 Марки за да ви забележат!

ИНТЕРИОРНА РЕКЛАМА

Интериорната реклама презентира продукт или услуга на клиенти, но също така може и да насочва към определен отдел на магазин или офис. Под вътрешно брандиране се разбират окачени табели над щандове, облепяне на витрини и паравани, матиране на стъкла с ПВЦ фолио. Когато говорим за уют в офиса, картините и плакатите по стените ще направят ежедневието ви по-цветно и приятно, а работа незабележима.

ТРАНСПОРТНА РЕКЛАМА

Транспортната реклама, известна още като мобилна или авто реклама, се използва за брандиране с фолиоа, табели или винили на превозни средства. По този начин вие използвате всеки сантиметър от вашите материални активи като рекламна площ и презентирате дейността си в движение, докато пътувате в града - Ькакво продавате и с какво търгувате.