Реклами

Реклами, произход и начини за популяризиране

Понятието “Реклама” произлиза от френската дума réclame, а тя от своя страна води началото си от древната латинска дума reclamo. В превод от латински терминът означава – извиквам, съобщавам ясно. В някои случаи се възприема и като – подтикване на аудитория да предприеме / да направи определено действие. Рекламата в най-широкото си понятие и схващане сред фирмите означава – разпространяване на информация по привлекателен и впечатляващ начин, за продукт или услуга, под различна форма и за определена цена. Това промотиране пред целева група потребители се осъществя по различни начини и с различни похвати. Един от най-добрите начини е чрез външни реклами – табели или светещи конструкции. В икономиката днес, понятието – реклами, се свързва с форма на маркетингова комуникация за постигане на финансова изгода.

Билборд

Външна реклама

Изработка и монтаж на външни реклами. Външна реклама са всички табели, изпъкнали букви и светещи лога, които са прикрепени към фасада или покрив на сграда. Към този вид продукти спадат още и цветни фолио с насоченост към клиенти извън помещението на търговеца.

Вътрешни знаци и табели

Интериорна реклама в офиси

Матиране на стъкла, паравани и витрини с бяло фолио на гранули. Поставяне на интериорни, информационни табели и упътващи знаци в офиси и складове. Печат с високо качество и монтаж на място на картини за декорация в офиси и фоайета.

Облепяне на коли

Брандиране на коли

Рекламни надписи от фолио, частично и цялостно брандиране на коли, бусове и камиони. Покривала за тирове с голяма здравина и наситени цветове. Предварителен дизайн и кратки срокове на изпълнение. Поръчайте и вие. Разширете своя бизнес с автомобилна реклама.

Масивна външна реклама
Рекламна табела от еталбонд и перфорирано фолио

Къде се поставят реклами и светещи конструкции?

Рекламите могат да се монтират на различни места. Това зависи от индивидуалните нужди на поръчителя и спецификите на обекта или превозното средство. Най-често правим поставяне на отличителни знаци, на дадена марка, върху фасади на сгради, покриви, фолиране на прозорци, паравани и врати. По тези белези всички реклами се делят на – външна реклама, интериорно рекламиране и брандиране на автомобили и мотоциклети. Общото при тях е, че имат за цел да продават и пазарно да реализират стоки или услуги. В световен мащаб, най-разнообразни, нестандартни и светещи реклами има в столицата на ЯпонияТокио, до свещената планина Фуджи. Съществува и некомерсиален тип реклама като политическата и тази в кампании (кампанийната).

Реклама в офиса
Реклама в офиса

Защо да изберете от Сто Марки?

Рекламна агенция 100 Марки изработва и монтира в София всички видове физически реклами. Това включва, като не се изчерпва до – тотем за бензиностанция, фолиране на стъкла, светещи букви и табели. Опитът ни през годините е доказал, че не най-скъпото рекламиране печели повече клиенти и пари. Именно за това нашите оферти са индивидуални и съобразени с нуждите и изискванията на клиентите ни. Предлагаме отлични цени и перфектно качество на продуктите, които продаваме ежедневно. Не подкрепяме принципа – ден година храни. Направете запитване за оферта още сега на телефон 0878581570 и разширете своя бизнес с нови възможности. Ние сме на ваше разположение.

Транспортна реклама с фолио и винил
Мобилна реклама върху превозни средства

История на брандирането

Рекламата придобива своето значение и разбиране за отредено място в бизнеса от средата на 19-ти век. Това продължава със засилени темпове и през 20-ти век, когато се поставя началото на промишленото производство и масова продукция. Съревнованията между търговците възприемат нов облик и стратегии. Появяват се светещи конструкции. Брандирането става част и начин на живот от занаятчии до световни корпорации и холдинги. Бранд означава марка, а в глагол се разбира – поставяне на марката във всеки детайл или произведена стока.

Водещите категории реклами в сайта

Разделението, което се прави се базира на някои от основните характеристики на продуктите. Това не са задължителни основи, но смятаме, че са най-разбираеми и ясни за хората. Ние сме се спрели на класификацията в зависимост от предназначението и местоположението. Така основополагащите категории са три на брой. Това са Външни реклами, Вътрешни и Транспортни. За всяка от тях можем да напишем и да кажем много, но както се казва – Времето е пари, и ние ще ви спестим баластрата и ще оставим само екстракта. Съгласни ли сте с това. В отделните страници можете да разгледате по-подробно за какво става въпрос, а тук в малки извадки сме поместили кратък анонс със снимка. Изображенията и заглавията са с добавени линкове така, че можете с едно кликване да достъпите до желаната категория. Продукти и услуги сме подбрали и подредили в главното меню на сайта. В случай, че има нещо, което не откриване на пръв поглед, можете да потърсите с търсачката в сайта. Снимки на реклами намерете в страница Галерия, достъпна от основното меню на сайта.

Екстериорна реклама е тази, която е поставена при екстериора на вашия търговски обект или офис. Тя се монтира по фасади и покриви на сгради. Най-често се използват светещи букви и кутии, табели от винил и перфорирано фолио. Функцията на този вид рекламиране е да привлече повече клиенти, да достигне до желаната целева група потребители на стоки и услуги и да увеличи приходите на вашия бизнес. Поръчайте сега екстериорна, външна реклама от агенция 100 Марки за да ви забележат!

Вътрешната реклама презентира продукт или услуга на клиенти, но също така може и да насочва към определен отдел на магазин или офис. Под вътрешно брандиране се разбират окачени табели над щандове, облепяне на витрини и паравани, матиране на стъкла с ПВЦ фолио. Когато говорим за уют в офиса, картините и плакатите по стените ще направят ежедневието ви по-цветно и приятно, а работа незабележима.

Транспортната реклама, известна още като мобилна или авто реклама, се използва за брандиране с фолиа, табели или винили на превозни средства. По този начин вие използвате всеки сантиметър от вашите материални активи като рекламна площ и презентирате дейността си в движение, докато пътувате в града – какво продавате и с какво търгувате.

Направете поръчка по e-mail или на телефон 0878 581 570