Външна реклама

Агенция 100 Марки прави всички видове реклами за търговски обекти и се съобразява с изискванията и бюджета на клиента. Кажете ни какво ви трябва, къде искате да се сложи, колко планирате да инвестирате и ние ще ви дадем варианти, от които да си изберете. Така ще знаете, че сте избрали точната външна реклама в София, от която се нуждаете. Предлагаме на нашите клиенти няколко варианта на дизайн и започваме да шлифоваме детайлите заедно – какво да се добави или какво да се махне. За нас няма големи и малки поръчки и клиенти с приоритет, а има поредност. Който, когато поръча. Изпълняваме възложените задачи по реда на тяхното приемане.

Видове външна реклама в София за търговски обекти

В текущата страница от нашия сайт 100marki.eu искаме да ви представим водещите видове реклами за външно брандиране и фолиране. Те могат да се монтират по фасади, сгради, покриви и колкото и да не ви се вярва – дори и на земята. 😉 Тотемите за бензиностанции например, се монтират с анкерни групи върху постаменти на земята. Агенцията прави също и външно фолиране на витрини. Ами да! Слагаме фолио на дупки с някаква яка графика, вдигаме ви рейтинга и ви затрупваме с клиенти. Надяваме се, че няма да ни се сърдите когато ви направим богати. 😉

Каквото и да си говорим най-ефектни са големите светещи реклами. Те приличат клиенти през деня, а през нощта направо са магнит. Сигурно ви се е случвало нощно време да търсите бутка за цигари или заведение. …и какво правите. Оглеждате се за някоя външна реклама със светеща кутия, на която да пише NON STOP (например). Ето това е ефекта, който имат тези продукти! Да информират и насочват от един поглед. Никой не се замисля колко скъпа е рекламата, а че точно там може да намери това, което търси. Вижте нашите Общи условия за поръчка сега.


Табела от еталбонд с фолио
Табела от еталбонд с фолио

Изработка и монтиране на външна реклама в София – реклами табели

Рекламните табели са символът за престиж и стабилен бизнес. Те могат да бъдат изработени от различни материали като еталбонд, плексиглас или коматекс, но по-важното е тяхното послание и къде ще бъдат монтирани. Този вид реклами имат УВ защитно покритие и издържат много на различни климатични условия.


Изпрати запитване за табели ->

 • Изключително издръжливи реклами
 • Най-поръчваните продукти
 • Кратък срок за монтаж
 • Комбинация с фолиа
 • Прецизна изработка

Жълти обемни букви
Жълти обемни букви

Външна реклама в София с изпъкнали обемни букви

Обемни букви се наричат всички надписи, символи и лога, които имат 3D образ и се проектират в триизмерна среда. Обемните букви могат да бъдат направени да светят или да се формират от материални като фибран и стиропор. Всички тези изпъкнали форми са добре познати сред хората и лесно се забелязват, а именно това е целта на занятието. 😉 Поръчайте още сега светещи или несветещи надписи на латиница или кирилица и ние ще ви ги направим в най-кратко време.


Изпрати запитване за обемни букви ->

 • Видими от 3 страни
 • Залепяне без пробиване
 • Подходящи за интериор и екстериор
 • Различни цветове
 • Устойчиви реклами

Светещи букви за аптека
Светещи букви за аптека

Ярко осветена външна реклама в София – рекламни изделия с диоди

Светещите реклами са гвоздеят в брандирането, чешката на тортата. Те работят за вас 24 часа в денонощието с ефектната си визия през деня и светещия образ през нощта! Най-често се поръчват за нощни заведения, нон-стоп лавки за алкохол и цигари, хотели и ресторанти. Могат да бъдат светещи кутии или букви.


Изпрати запитване за светеща реклама ->

 • 24 часова реклама отвън
 • Постоянно нови клиенти
 • Нисък разход на електричество
 • Винаги актуални
 • Красота и практичност

Облепяне с фолиа
Облепяне с фолиа

Фолиране със самозалепващи фолиа – най-евтината външна реклама в София

Облепянето с фолио, известно още като „фолиране“ на търговски обекти, офиси и дори частни домове е един от най-широко използваните методи за реклама. Агенция 100 Марки предлага богата гама от фолиа в зависимост от предназначението и планирания бюджет. Това са тънки самозалепващи продукти с голяма покривна площ и огромна сила в презентирането на брандове. Повече детайли и идеи за използването на тези стоки можете да откриете в отделно обособения раздел по тази тема в сайта на агенцията.


Изпрати запитване за фолио ->

 • Евтина реклама
 • Бърз монтаж
 • Голямо разнообразие
 • Надписи за стъкла
 • Цялостно фолиране

Винил с подгъв за автомивка
Винил с подгъв за автомивка

Всякакви винили – най-поръчваната външна реклама в София

Реклама с винил е отлично решение за брандиране за големи площи на ниска цена. Продукти от винил са добре познатите пана с подгъв и капси, които се закрепят метални рамки, а понякога и върху огради. С винил се правят и табели от винили, ТИР покривала и реклами с винилни лица.


Изпрати запитване за винили ->

 • Евтина реклама
 • Бърз монтаж
 • Голямо разнообразие
 • Надписи за стъкла
 • Цялостно фолиране

Тотем с цени на горива на бензиностанция
Тотем с цени на горива на бензиностанция

Тотеми с ел.инсталация и алуминий за външна реклама в София

Икономични тотеми за бензиностанции, търговски бази, сервизи и бизнес сгради за София и страната с височина от 3 до 6 метра и гаранция за качество. Изработка на светещи тотеми с LED светодиоди и нисък разход на електрическа енергия. Декоративни тотеми за тревни площи от тип “свободно стоящи табели”. Всичко това можете да намерите на едно място при нас. Работим и с дизайн на клиента и предоставен проект за изработка.


Изпрати запитване за тотеми ->

 • Евтина реклама
 • Бърз монтаж
 • Голямо разнообразие
 • Надписи за стъкла
 • Цялостно фолиране

Надписи от фолио за заложна къща
Надписи от фолио за заложна къща

Залепяне на изрязани надписи от фолио за витрина

Надписите от фолио са едни от най-бюджетните реклами и форми за промотиране. Те могат да бъдат изрязани на плотер от различни видове ПВЦ фолио в желана форма и размер. Използват се при магазини за надписи – намаление, ликвидация или презентация на нов продукт.


Изпрати запитване за надписи ->

 • Евтина реклама
 • Бърз монтаж
 • Голямо разнообразие
 • Надписи за стъкла
 • Цялостно фолиране

Кръгъл стикер с надпис -50%
Кръгъл стикер с надпис -50%

Стикери за витрини и прозорци по празниците

Стикерите са отлично решение за цялостно или частично облепяне на стъклени повърхности по празниците. Те се печатат в широкоформатен печат с преливащи или фиксирани цветове. С поръчката на стикер вие можете да обновите старата си табела на ниска цена и да придадете съвсем нов, свеж облик на вашия бизнес обект.


Изпрати запитване за стикери ->

 • Евтина реклама
 • Бърз монтаж
 • Голямо разнообразие
 • Надписи за стъкла
 • Цялостно фолиране

Колко струва външна реклама в София?

Колко струва една външна реклама в София зависи от много фактори. Най-вече това можете да кажете вие. Определя се предимно от степента и размера на паричните средства, който искате да вложите и да инвестирате. Звучи ви много общо казано? Добре. Сега ще обясним по-точно какво имаме в предвид. Има разнообразни външни реклами и те могат да се направят по различни начини – винил, бонд, алуминий. Това обаче не означава, че най-скъпия продукт е най-хубавия и ефикасния и обратното. Добрия брандинг е този, който продава и привлича клиенти. Всичко останало е въпрос на естетика, ниво и престиж. Ние не целим да ви вземем парите и да ви продадем най-скъпата стока, а да ви свършим работа.

Направете запитване
Изпратете запитване за изработка на външна реклама. Посочете особености, размери и място на търговския обекти. Цените, които предлагаме са реални и базирани върху действителни стойности за труд и материали.

Кой най-често си поръчва външна реклама в София?

Външна реклама в София е един от най-използваните методи за рекламиране в съвременния бизнес. Малки и големи фирми откриват търговски обекти и започват да се оглеждат какво да си сложат и как да привлекат повече клиенти. Изборът е от решаващо значение за успешното реализиране на предварително заложената маркетингова стратегия. Външните табели и светещи букви са най-поръчваните рекламни продукти. Те са качествени, отличими се забелязват от далеч. Брандиране, което сложите, информира и има за цел да направи вашия бизнес откриваем и привлекателен за потенциалните купувачи. Рекламирайте и не спирайте даже и когато вече имате сериозни купувачи. Това ще поддържа техния интерес и ще показва, че имате отношение към тях и правите нови неща и се развивате.

Заявете посещение за размери
Ако нямате точните размери на вашия обект, заявете посещение от наш представител на телефон 0878581570. Ние ще дойдем и ще измерим всяка ширина и дължина, която посочите. Ще ви консултираме на място кое, къде е добре да се постави.

Какви видове външна реклама в София има и къде се слага?

Външната реклама са всички заобикалящи ни неща на изкуството разположени по пазари, стълбове и витрини на магазини. Те са на видно място и съдържат в себе си ясно и точно послание. Това е една красива материя, която вдъхновява и има за цел да направи търговията по-конкурентна сред фирмите в един бранш. Конкуренцията стимулира и това извежда играчите в нови висоти. Който по-добре презентира и представя своите продукти и услуги – той е на върха на пирамидата. Най-големия в бизнеса. А как може да стане това? …с качествена външна реклама в София и адаптивна маркетингова стратегия. Рекламите могат да са от винил, да бъдат направени с LED осветление, боядисани в избрани цветове и изработени в какъвто размер си помислите. Рекламна агенция Сто Марки има решение за всяка ваша стратегия на супер цени. Попитайте за оферта още сега, защото бизнес се прави с действия, не само и идеи и добри хрумвания.

Опит в брандирането

Ние правим външна реклама в София от години и знаем как става това. Имаме различни ситуации, много клиенти и можем да ви съдействаме на професионално ниво. Екипът ни е изграден от обучени специалисти, монтажисти и е подбран много внимателно. Запитвани и въпроси можете да отправяте на телефон 0878581570 или чрез формата за контакти в сайта. Намерете ни и в социалните мрежи. 😉 Външна реклама с агенция 100 Марки.

Поръчайте външна реклама на телефон: +359878581570