Билбордове

Билборд рекламата е най-широко разпространената медия по пътната инфраструктурна мрежа. Съдържанието на този вид реклами трябва винаги да е кратко и ясно! Това е така, защото времето за възприятие на представената визуална информация е твърде кратко. Едва няколко секунди, докато шофьорите и пътниците в превозните средства минават покрай обекта. Агенция 100 Марки изработва и монтира бордове в стандартни и нестандартни размери и желани пропорции. Най-често използвани са билбордовете от тип: мегаборд, пиза, тристранни и фасадни. Подредбата на изброяването е от най-големи към най-малки рекламни съоръжения в тази категория. В отделни страници в нашия сайт можете да намерите детайлна информация относно използваните материали, сглобки и техники при монтаж. Предлагаме професионален дизайн, но работим и с фалове от клиента. Билбордове за външна реклама и винилни платнища към тях поръчват основно фирми с планирана рекламна кампания. Имали сме и частни, романтични заявки с предложения и пожелания. Доверете се на професионализма в бранша.

Технически характеристики на билбордове и размери

Както вече споменахме, най-големите билбордове са тези от пипа на мегабордовете. Тези конструкции се изработват обикновено в размери: 12х4 м., 8х4 м. и другия вариант е 8х3 м. Съгласно наредба за изграждане на рекламните съоръжения по Автомагистрали и Републиканската пътна мрежа, основата (кракът) на билбордовете трябва да е задължително с овална форма. Използват се кръгли, здрави, метални тръби. За града няма такъв регламент. Друг широко разпространен вид са билбордовете с размери 4х3 м. Това са така наречените тристранни самостоятелни реклами със собствена основа. И при тях, както при по-големия модел, винилните платнища с напечатани изображения се опъват с метални пръчки за обтягане, наречени „обтегачи“. При този вид реклами печатаме винилите на широкоформатен принтер с резолюция от 320 до 1440 dpi. Най-предпочитан е средния вариант от 720 точки на инч. Билборди монтираме върху бетонен (циментов) фундамент с анкерна група и яки болтове за удържане на тежестта на рекламното изделие.

Допълнителни детайли към билбордове

За да се забелязва едни билборд на пътя, е добре да бъде поставена електрическа инсталация и насочени прожектори към него. Ако обаче няма електрическо захранване наблизо, може да се напечатат светлоотразителнии надписи. Така и в двата случая посланието ще достигне максимално добре до целевите груби потенциални купувачи на рекламираната стока или услуга. При започване правим дълбок изкоп и арматурна заготовка. Когато се прави фундамента в основата се прави дълбок изкоп и е добре да се изчака цимента да изсъхне поне 6 дни. Препоръчваме 8-10 дена за да се подсигури здравината на целия борд при постоянното ветрово натоварване. Периода зависи като от местоположението, така и от атмосферните условия. Всички метални части от конструкцията се защитават с антикорозионна защита. Така ви гарантираме дълъг период на експлоатация на билбордове.

Монтажен екип слага билборд на място

Монтаж и сглобяване на място

Билбордовете се транспортират на части и се сглобяват на място. Когато всичко е готово, кран повдига съоръжението и екипът ни монтажисти го снажда за бетонната основа с метални болтове. Тук момента изисква изключителна прецизност и боравене с големи тежести. Поръчайте от 100 Марки сега и продължете със съществените си задачи, докато ние имаме грижата за изработката на вашата външна реклама. Много фирми, които са купили рекламни конструкции от нас отдават под наем площите на трети лица. Ние изработваме – вие определяте модела и стратегията на самата употреба. Доверете се на опита!

Опитни монтажисти
Монтажът е изключително важна част при реализирането на всяка поръчка за реклама. Точно затова ние имаме най-опитните и кадърни монтажисти в бранша. Доверете се на опита.
Билбордът е най-предпочитаната реклама по магистралите и международните пътища!

Петър Младенов
Инвеститор

Ремонт на билбордове в София
Ремонт на билбордове в София

Ремонт и поддръжка на билбордове

Агенцията предлага още ремонт и поддръжка на вече съществуващи бордове. Подобно на всяко инженерно произведение и тук е необходимо да се прави периодична профилактика или подмяна на части. Имали сме случаи, в които силни, ураганни ветрове са отвяли някоя част, изхвърчал предмет е увредил определен елемент или има скъсване на винилно платнище. В такива ситуации нещата могат да станат опасни и продукта от реклама да се превърне в потенциална опасност. Обадете ни се и ние ще решим проблема в най-кратък срок. Работим на конкурентни цени и следим изпълнението във всеки етап.

Съобщение!
Професионалистите поръчват изработка на билбордове от 100 Марки. А вие?