Декоративни тотеми

Декоративни тотеми за бизнес сгради и хотели.

Декоративни тотеми, от поцинкована конструкция и алуминиева ламарина с прахово боядисване, или известни още като мини тотем с лице от плексиглас или винил се срещат при съвременните бизнес сгради и паркове. Те се поставят най-вече при централни входове на сгради и при бариери на паркинги (светещи продукти с диоди). Съдържат в дизайна си името на търговския обект и отличително лого на марката. Широко разпространени са и при брандирането и маркетинговото таргетиране на хотелски вериги и изискани ресторанти с майстор шеф. 😉 Те подчертават стилистиката на фирмата (компанията) притежател и създават усещане за авторитет и престиж.

Поръчайте мини тотем с диоди от агенция 100 Марки

Рекламна агенция 100 Марки изработва и монтира светещи и несветещи тотемни конструкции по размер на клиента. Нашите тотеми са оборудвани с най-съвременните, енергоспестяващи и безопасни ел. конфигурации на LED светодиоди. Всяка една от нашите конструкции се проектира съгласно предварително заложени в проекта височина, ширина и дебелина. Използваме цветове по номер от клиента. Стандартни и декоративни тотеми се изработват от различни метални сплави, като тази която най-вече се отличава е алуминий. Опорите се закрепят с подходящи крепежи за бетонна основа. В структурата се включва още и лице от винил, плексиглас апликиран с транслуцентно фолио, страници от алурапид (при бордовете), нитове, облепяне с фолиа и други. Фолиото за светещи реклами пропуска идеално светлината от светещите тела – има отлични светло пропускливи качества на материала.

Видове декоративни тотеми с алуминиева ламарина

Малките тотеми за външна реклама, като вече споменахме, имат различно предназначение:

  • Тотем за вход от поцинкована конструкция и алуминиева ламарина с лице от плексиглас и фолио за светеща рекламна графика
  • Тотеми за бензиностанция с алуминиеви профили и луминесцентни лампи или диодни модули
  • Хоризонтална тотемна конструкция с фолирано лице от плотерно изрязани букви и декоративни орнаменти.
  • Тотемчета при бензиноколонки и модулни газстанции
  • Вертикални банерни постаменти и др.

Разликата при стандартите и декоративните тотеми се състои най-вече в големината.

Цени на тотеми с поцинкована конструкция

За оферта и конкретни цени на мини тотем и други видове рекламни тотеми моля изпратете своето запитване на контактния мейл в сайта на страница „Контакти“. В предоставената информация е важно да включите точните размери, къде ще бъде монтирана конструкцията, с или без LED диоди, особености на заданието. Ако имате нужда от съдействие можете да се свържете с нас на телефон 0878581570, всеки делничен ден в посоченото в сайта на агенцията работно време.