Несветещи тотеми

Несветещи тотеми за крайпътни търговски обекти

Несветещите тотеми на практика много приличат на светещите такива. Високи са, вертикално разположени реклами, с метален скелет и се закрепват с анкерни групи към бетонен мономент. Различават се основно по това, че в структурата си нямат включена и монтирана електрическа инсталация. Тези особености несъмнено водят до по-лека конструкция и по-малко количество на използваните материали. Несъмнено това е по-бюджетния и евтин вариант за тотемна реклама край пътя. Несветещи тотеми се използват при хотели, хранителни вериги, газстанции и други търговски обекти и комплекси. Поръчайте сега несветещ тотем или направете запитване на телефон 0878581570 или ни изпратете мейл, в който да опишете вашата идея как искате да стане. Ние ще се свържем с вас при първа възможност.

Изработка и монтаж на тесветещ тотем на ниска цена от професионалисти

Рекламна агенция Сто Марки изработва и може да монтира несветещ тотем по размер на клиента в най-кратки срокове и на ниска цена. За нас – доволният клиент е преди всичко. Тотемите са конструкции с много компоненти и крепежи и затова от степента на изработката и суровините зависи периода на експлоатация. Разбира се като изключим въздействието на непреодолими природни сили като ураган, торнадо и други подобни. Колкото по-здрава се направи една реклама – толкова повече ще я ползвате. Ние работим с висококачествени материали от желязо, алуминий, плексиглас, бои и лакове. За производството на арматура, винкели и скелети се доверяваме на нашите монтажисти с опит и доказана квалификация през годините. Когато правим нещо ние започваме с подготовката. …а именно да: уточним детайлите, коментираме и фиксираме дизайна, изработим рекламния продукт по заложените критерии за безопасност и съгласно високи стандарти за качество. Да спазим сроковете към поетите ангажименти.

Какъв тотем да изберем?

Дали да бъде светещ или несветещ тотем най-често е въпрос на финанси. Имайте предвид, че този вид реклами са предназначени да се виждат отдалеч и те оказват вашето местоположение от разстояние. Така клиентите се насочват към вас по-лесно. В някои случаи предлагаме на нашите клиенти средния вариант – частично светещи детайли. По пози начин се прави висока тотемна конструкция и само на върха логото на фирмата свети и се откроява в тъмнината или през деня. Варианти има много и ние ще ви посъветваме какво може да се направи. Правим високи рекламни тотеми от години така, че агенция 100 Марки да бъде вашият доверен партньор.