Табели

Рекламна агенция 100 Марки предлага на своите клиенти изработка на рекламни табели по размер. Поръчки в кратки срокове и на отлична цена. Ние можем да направим широки, кръгли, квадратни, правоъгълни и триъгълни реклами за всяка марки и търговска верига, защото имаме необходимия опит и умения. Агенцията разполага с разнообразие от цветове и облицовъчни материали за конструирането на светещи табели, несветещи и тротоарни стойки. Изработваме нашите продукти от благородни метали, разпенено PVC – коматекс, и еталбонд. Ако вече имате направено брандиране и искате да го освежите, можем да ви предложим реновиране на съществуващи табла, кутии и рамки в София.

Какво наричаме рекламни табели?

Рекламни табели са всички плоскости с рекламно послание и насочващи символи. Те могат да бъдат статични и подсилени с осветление. Колкото по-качествено искате да стане едно изделие, толкова повече крепежи, декорация и части трябва да поставим. За добрия им естетически вид можем добавим лайсни – бели, черни графит. Да ги защитим с допълнителен слой ламинат. По принцип ламинираме повечето продукти по стандарт, освен ако клиентът не желае това. Бранд таблата заемат до 35% от монтираните реклами в София. Тяхна най-голяма конкуренция са обемните светещи букви, за които можете да намерите повече информация в нашия сайт, с разширение в домейна от Европейският съюз.


Светеща табела с пури
Светеща табела с пури

Светещи табели – изработка и монтаж по индивидуален размер

Светещите табели са едно практично, удобно и печелившо решение. Те са специално проектирани да издържат много и са оборудвани с енергоспестяващи светлини – диоди (светодиодни инсталации) или луминесцентни лампи. Изработват се от алуминиеви профили, прахово боядисани ламарини или стени от бонд. Лицето най-често се облепя с транслуцентно фолио, което пропуска светлината и прави изображенията и надписи светещи. Агенцията предлага монтаж на място в Софи, в предварително уговорен час, със стълби или скеле.


Поръчай светеща табела

 • 24 часа клиенти
 • Енергоспестяващи модули и пури
 • Ярки цветове
 • Окабеляване на място
 • Видимост от далеч

Табела от винил с профили и нитове
Табела от винил с профили и нитове

Бъдете атрактивни без разходи за ток с несветещи табели

Несветещите табели са най-често външна статична реклама. Те са част от най-поръчваните рекламни услуги, които предлагаме на българския пазар. Такъв вид рекламни продукти се изработват от еталбонд, пластмаса , плексиглас и други материали в зависимост от предназначението и мястото където се монтират. Като пример: Коматексовите табели са по-подходящи за вътрешна реклама, докато еталбондовите се закачат предимно по фасади. В някои случаи бонда може да бъде придружен и от фасадно осветление.


Поръчай табела

 • За магазини и клонове на вериги
 • Достъпна цена
 • Забележими отвън
 • Привлича хора
 • Поставяне в срок

Тротоарна табела за Easy Pay каса
Тротоарна табела за Easy Pay каса

Спечелете пешеходците на ваша страна с тротоарни табели

Тротоарните табели са формата на реклама, която челно среща погледа на клиента. Те се поставят напречно на тротоари и разширяват кръга на рекламиране, който представя вас и вашата търговия. Табелите за тротоар са изборът на малки и големи фирми, а също така и на лица с парко места. Могат да бъдат направени в стандартен размер или в размер по желание на клиента. Позвънете сега за повече информация.


Поръчай тротоарна табела

 • Метални и здрави
 • За тротоар или стълб
 • Прахово боядисани
 • Цвят по избор
 • Лесно преносими

Високо качество при изработката на рекламни табели

Рекламна агенция 100 Марки ви предлага изработка най-добрите рекламни табели от:

 • еталбонд – съставен е от тънкостенни плоскости и има ниско тегло. Продукта се състои от два листа от алуминий и полимерна сърцевина материал между тях. Използва се често и при външна обвивка на сгради.
 • коматекс ( Разпенено ПВЦ, известно още и като Форекс и Лайтекс от търговските имена на техните производители )
 • PVC (Полимер Поливинилхлорид със структура (СН2-CHCL)n съставляван от пластификатори, пигменти, стабилизатори, пенители и други.)
 • плексиглас ( Полиметилметакрилат – известен още и като синтетично стъкло или акрилно стъкло. Този вид материал е прозрачен, синтетичен термопластичен полимер. Създаден е през 1928г. )
 • прахово боядисана ламарина
 • стиропор ( Пенопласт . Има лека, пореста структура. В рекламата може да се съчетае или замести с фибран )
 • други материали на отлични цени.

Готовата продукция е с високо качество и дълг период на експлоатация и употреба.

Нова табела или обновяване на старата?

Често се случва да имаме запитвания от клиенти от рода на – Колко струва нова табела за магазин? …или, Може ли ремонтира стара светеща кутия? Ще ви отговорим последователно на двата въпроса. При първия въпрос отговорът не е толкова прост и ще ви кажем защо с две думи. За да пресметнем цената трябва да знаем – за какви размери говорим, какво ще съдържа рекламното послание и къде ще се монтира продукта. …сега сигурно се замислихте: Е няма ли някакви фиксирани цени? Да, има. 😉 Попитайте на телефон 0878581570 за цена на рекламни табели или посетете страницата ни „Цени“ от главното меню в сайта 100marki.eu .

При отговора на втория въпрос трябва да имате в предвид две неща. За да се сложи ново фолио, или да се смени инсталацията, или да се направи пребоядисване е необходимо да се направи демонтаж. Тоест първо се демонтират старите неща и се прави подготовка, и после се монтират (слагат) новите. Демонтажът понякога е по-скъп от самия монтаж – има ръждясали болтове, счупени нитове, падащи мазилки. Препоръчваме на нашите клиенти да обновяват рекламите си периодично с нови заради редица причини.

Защо ви трябва табела?
Рекламните табели са най-добрия начин да ви забележат. Вие определяте дали да поръчате нови или да заложите на обновяване на старите. Ние ще ви съдействаме при избора на материал и подходящ размер.

Добри практики и комбинации на рекламни табели за максимален ефект

Практиката показва, че клиенти поръчали рекламни табели много често съчетават брандирането с интериорна реклама. Под вътрешна реклама се разбират всички видове табели насочващи към определен отдел в помещението на магазини, складове или офиси на фирми. Вътрешна реклама със също и насочващите табелки – изход, стълби, санитарно помещение, мениджър, администрация и други. Рекламните табели са перфектния избор за вашата външна реклама в София! Поръчайте сега рекламна табела от производител и спестете време и усилия! Ние ще ви предложим най-добрия дизайн, най краткия срок за изработка и монтаж и най-добрата цена на пазара. Телефон за поръчки 0 8 7 8 5 8 1 5 7 0.  Можете да направите вашето запитване и чрез официалната ни страница Контакти от сайта 100marki.eu или като ни изпратите директно e-mail на office@100marki.eu

Направете запитване или директно поръчайте реклама по размер. Пощата ни е: office@100marki.eu