Светещи табели

Светещи табели от винил или плексиглас

Рекламна агенция 100 Марки изработва светещи табели с висока трайност с лице от плексиглас или винил за своите клиенти. Нашите рекламни конструкции са надеждни и сигурни, защото са конструирани с алуминиева основа (алуминиев профил), която съставлява опората в рекламното тяло. Всеки метал, който използваме при направата на светещи кутии е защитен и покрит с прахово боядисване в избран цвят от възложителя. При лице от винил прилагаме печат или апликация. Бордовете или наричани още „страните на табелата“, могат да бъдат направени и еталбонд (бонд) или плексиглас. Суровината има значение за периода на експлоатация.

Какви светещи табели се поръчват най-често?

Най-поръчвани и най-продавани са конструкциите с алуминий заради високото качество на материала (алуминиеви профили). Съществува и опция за направа на табели с осветление с вакуумно формован плексиглас. Тази техника се използва най-много при двустранните светещи табели и при поръчка на над 100 бройки от един модел. Може да се използва и при единична бройка, но себестойността на поръчката тогава е по-висока.

Лице от винил с плотерно изрязани букви от транслуцентно и блокиращо фолио

Лицевата част (лице от винил) се прави от полиметилметакрилат или апликиран винилов материал. Апликираният от вътре винил с бяло блокиращо фолио ограничава преминаването на светлината от светодиодите (диодни модули при външна реклама и диодни ленти при брандиране в интериор) и по този начин непокритите части светят по изрязания на плотер контур. За да бъде максимално издръжлива графиката по една светеща табела, отделните детайли, които нямат преливане на цветове, се изрязват на плотерна машина (плотерно изрязани букви и лога). След това символите се апликират (залепят) върху винилната основа. По този начин орнаментите от транслуцентно или каст (cast folio) фолио издържат години наред по влиянието на слънце, вода и вятър. Препоръчваме комбинирането на този вид продукти с облицоване на стъклата с фолио на дупки – Перфо.

Видове, разположение и изработка на светещи табели. Лицева основа от плексиглас

Като се потребява термопластичен прозрачен полимер (плексигласови плоскости) и алуминиев профил, избраните и уточнени при дизайна изображения се печатат на светлопропускливо фолио (транслуцентно) за външни светещи реклами. Когато правим светещи табели, ние се съобразяваме с особеностите на обекта и заобикалящата го среда. Така например, в някои случаи когато клиентите ни имат търговски обект на ъгъла на сграда ние предлагаме ъглова табела. Предлагаме лице от винил или плексиглас в зависимост от заложения бюджет. Конструкцията се състои се от алуминиев профил и две части при всяка страна. Поставени така те придават максимален ефект при брандирането и потребяване разполагаемите търговски площи. Двете рекламни табели с алуминиеви профили, диодни модули и идеално изпънат винил, се слагат (монтират) от двете страни на избрания ъгъл. По този начин информация за вашия бизнес достига до по-голям брой човекопоток и е лесно разпознаваема.

Светещи табели с надеждни и безопасни ел. инсталации

Нашите светещи реклами (конструкции) са снабдени с безопасни електрически инсталации по стандарти на европейския съюз. Инсталацията, която се поставя във вътрешността на кутията е енергоспестяваща и икономична. Ние ви даваме 24 часова реклама пред погледа на любопитните минувачи търсещи нови стоки и услуги. Нашите продукти са подсигурени с добро и надеждно уплътнение срещу дъжд, сняг и влага. По този начин вие можете спокойно да си вършите бизнес ангажиментите, докато отвън обекта ви е забележим и привлекателен. Поръчайте светещи табели София от рекламна агенция 100 Марки на телефон 0878581570 и направете своя бизнес по доходоносен и откриваем от всякога. Увеличете своите клиенти и печалби още сега.