Надписи от фолио

Облепяне на витрини, прозорци и паравани с надписи от фолио

Надписи от фолио – плотерно рязано, са отлично решение за брандиране и декорация на витрини, стъкла за прозорци. Те са перфектна реклама на ниска цена! Използват се както за външно брандиране на табели с изразително лого, така и за облепяне на паравани в офис помещения на фирми. Частичното облепяне с фолио е отлично решение при промоции, намаления и презентиране на нови продукти на марка. Облепянето на табела с различни видове самозалепващи фолиа от различен цвят придава наситеност на цветовете.  Плотерно изрязаните букви  издържат на различни климатични условия и не променят своята цветова идентичност. Рекламна агенция 100 Марки изработва всички видове надписи и лога от фолио. Ние можем да ви предложим най-добрият материал за вашата реклама.

Промоции и намаления с ремувъбъл фолио – Removable

В някои случаи е препоръчително да се използва ремувъбъл ( removable ) фолио. Характерно за него е, че може лесно да бъде отлепено след като приключи рекламата кампания или проект. Лепилният слой, който е нанесен на материала е пригоден за краткосрочна употреба. Този тип самозалепващо фолио може да се използва както за вътрешна употреба, така и по фасади на сгради. Агенцията ни изработва надписи за краткосрочно употреба от типа на “Продава се” и -70% за витрини, жилищни и търговски сгради. Този вид фолиа са изключително подходящи за стикери с големи коледни намаления. Много често по празниците клиентите ни поръчват подобни продукти за да обявят своите намаления с до -50% или друга привлекателна оферта. По този начин хората се насочват за да разгледат и да направят покупка. Можем да ви предложим комплексно обслужване за външна реклама в София с монтаж и демонтаж 😉 преди и след празничните дни.

Интериорна реклама с надписи от фолио и комбиниране на идеи

Надписите от плотерно рязане фолио са отлично решение за интериорна реклама. Те могат да бъдат залепени на витрини и прозорци. Предимство на този вид брандиране е, че цветовете са еднакви и от двете страни на стъклената повърхност. Практиката показва, че се постигат отлични резултати когато се комбинират различни типове в фолио. Най-често се комбинират пясъкоструйно фолио, известно още като фрост фолио и обикновено PVC фолио. Наситеният цвят на стандартното ПВЦ фолио контрастира с матовата повърхност на песъкоструйното фолио.  Ефекта от цялостната визия е поразителен и клиентите остават винаги доволни. Повече информация относно матирането на стъкла и комбинацията между различните типове фолио основи може да намерите в страницата ни Матиране с фолио. Недостатък при плотерно изрязаните елементи е, че цветовете са фиксирани и не могат да преливат. Графиките и надписите се постигат с отделни парчета цвят.

Видове фолиа използвани при плотер машина

Видове плотерно рязани фолиа са:

  • флуоресцентно – поглъща светлината и я отразява в тамнината (през ноща),
  • метализирано самозалепващо полиестерно фолио за печат,
  • трансперантно / транспарантно – гланц ( в някои случаи се използва и за фарове на коли ),
  • транслуцентно – използва се при облепянето на светещи табели и конструкции,
  • пясъчно – гранулесто с частици брокат и други.

Този вид продукти могат да бъдат залепени и върху промазан винил или прозрачен плексиглас. Поръчайте сега своята реклама с надписи от фолио на телефон +359878581570 или чрез формата за контакт в страницата ни Контакти от главното меню на сайта. Екипът ни ще ви предложи индивидуален дизайн и съвети как да бъде реализирана вашата идея по най-добрия възможен начин има най-ниска цена.