Обемни букви

Когато откриете търговски обект и си мислите каква реклама да му сложите така, че да се вижда от далеч, сигурно сте се сетили за обемни букви с и без осветление. Много точно попадение! Вие сте в правилната посока. Този вид изпъкнали реклами се състоят от различни, самостоятелни символи и знаци, които са подредени в определен низ и образуват името на фирмата или определено послание. Така се постига един триизмерен образ, който е лесно четим и се вижда от далеч. Една обемна буква е с пъти по-атрактивна от залепен стикер. 😉 Обемен надпис се възприема много по-добре от хората и това се забелязва още в първите дни след поставянето му. Рекламна агенция 100 Марки често изработва такива продукти за фасади на молове – там където са представени всички фирми в търговския център. Когато поставените реклами кореспондират правилно с нивото и имиджа на една марка – тогава говорим за успешна маркетингова стратегия.


Букви за оптика
Букви за оптика

Брандиране с изпъкнали букви и лога

Обемната външна реклама има много лица и различни приложения. Паралелно с това се развиват техниките и вариациите за изпълнение. Изрязани обемни букви са подходящи както за покриви на сгради, лицева страна на мол или магазин на партерен етаж, така и за вътрешна декорация със символите и цветовете на холдинга. Този вид продукти представляват, по своята същност, скулптура и предмет на изкуството. Изградени са от фейс и бордове. Арт нюансът и индивидуалността тук присъстват на 100%. Когато на покрив се прави брандиране с изпъкнали букви и лога те задължително се монтират върху метална конструкция, която ги стабилизира и позиционира. Буквите могат да бъдат кухи, оборудвани с електрическа инсталация или изрязвани от порести материали като фибран или коматекс. Повече информация за различните видове изпъкнали рекламни продукти можете да намерите в специализираните страници за това в сайта на агенцията.


Монтиране на светещи обемни надписи
Монтиране на светещи обемни надписи

Монтиране на обемни реклами без дупчене

Искате да ви се сложи реклама, но не искате да се дупчат стените? Добре, няма проблем! Сто Марки има решение на този казус. 😉 Попадаме често на това питане когато правим вътрешно оформление на офиси в бизнес сгради. Там често помещенията са под наем и е важно да се запази целостта на сградата. Обемните реклами могат да бъдат поставени с различни крепежи –  монтажни лепила с различна якост, ленти, заварени винкели, болтове или нитове (нитоване на бордове при някои от продуктите). Изборът на най-подходящия вариант се определя от локацията за поставяне и особеностите на повърхността. Така например при облицовани стени с гипсокартон и лого надпис от фибран най-често се прилагат техники със залепяне. По този начин стената не се наранява и се запазва нейната цялост. Възможно е използване и на монтажна лента. Възможно е да се добавят и декоративни, прикриващи части, които да скрият твърдата основа и скелет.


Обемно лого 24 часа в ярко жълто
Обемно лого 24 часа в ярко жълто

Олекотено триизмерно лого

Олекотено триизмерно лого също спада към графата на изрязани обемни букви. Най-често се прави от стиропор или фибрани с подходящо покритие. Този вид триизмерни лога спадат към групата на несветещите изпъкнали обекти. Ако обаче искате да светят и да са закачени към витрина, можем да ги направим от прецизно изрязан алуминий на листове и да ги захванем съобразно особеностите на търговския обект. Олекотените конструкции са малко по-скъпи от стандартните, но това е разбираемо предвид естеството на заданието. Триизмерното представяне на една марка винаги води до повишен имидж и затвърдени позиции на пазара на стоки и услуги. Поръчайте олекотени лога за интериора на вашия офис или рецепция на хотел още сега от агенция за външна реклама в София – Сто Марки.


Светещи букви за дамски дрехи
Светещи букви за дамски дрехи

Класификация на изрязани обемни букви според материал

В отделни категории сме направили разграничение на изпъкналите лога и надписи. Основните критерии, по които сме се ръководили и направили класификацията са използваните материали. Така можем да кажем, че обособихме 4-ри раздела. Това са: несветещи, светещи, контраажурни и букви с крушки. Всеки от тях има своите предимства и недостатъци, на които сме обърнали специално внимание. Предлагаме ви да разгледате по-надолу в статията кратките резюмета и визуални примери. Ако нещо ви привлече вниманието можете да кликнете върху съответното заглавие или снимка. Въпроси и запитвания можете да отправяте на телефон 0878581570 или чрез формата за контакт в сайта 100marki.eu


Несветещи букви със златно покритие
Несветещи букви със златно покритие

3D брандиране с несветещи букви на нустоими цени

Несветещи букви най-често се изработват от леки (малотонажни) материали като фибран и стиропор. По желание на клиента могат да бъдат направени и от различни видове PVC или алуминий (алуминиева ламарина с прахово полимерно боядисване с цвят по RAL). Визията продава, особено когато говорим за изкуство в 3D. Забелязват ви отпред, отстрани, отгоре и отдолу. 😉 Какво повече ви трябва.


Светещи букви OMEGA
Светещи букви ОМЕГА

Нека пък да ви знаят кои сте! Изпишете името на фирмата си със светещи букви

Светещите букви са една от най-забележимите външни реклами. Те съчетават в себе си светенето нощем и триизмерният обем на буквите. Този вид уникално брандиране се използва от големите фирми и от тези лица, които знаят какво правят със своя бизнес! Една светеща конструкция символизира вашата амбиция за растеж и демонстрира присъствието на фирмата ви във всеки едни момент. Поръчайте сега на телефон 0878581570.


Зелени обемни букви с бяло сияние
Зелени обемни букви с бяло сияние

Какво по-хубаво от лого със задно осветление и контраажурни букви с подсветка

Контраажурни букви се наричат тези, които имат подсветка или наричано още задно осветление. Обикновено основният надпис се прави от плътен материал, който не пропуска светлина и в задната част се монтират диодни модули, които светят като фон. За да се получи този ефект трябва да има разстояние от стената или фасадата. Това се постига с поставяне на дистанционни по продължението на ширината или височината на рекламата. Контраажурните лога могат да се поставят както затворени помещения, така и на открито.


Букви с открити лампи
Букви с открити лампи

Лампите винаги ще са на мода открити, както и буквите с крушки

Буквите с крушки са едни от първите светещи реклами, които са правени някога. Те са добре познати в цирковото изкуство и атракционите в парковете. В наши дни много често се ползват и за интериорна декорация в магазини за дрехи и козметика. Тези продукти се правят с куха сърцевина и се добавя окабеляване. Това са едни от най-оголените изрязани обемни букви с лампи, които се правят от десетилетия насам. В нашия сайт сме отделили специална страница на тях, от която можете да получите необходимата ви информация и да прецените дали ще подхождат на вашия имидж пред клиентите като юридическо лице.

Реклама, която винаги прави впечатление!