Обемни букви

Рекламирайте с обемни букви. Бъдете актуални.

Обемни букви за изпъкнала реклама

Когато откриете търговски обект и си мислите каква реклама да му сложите така, че да се вижда от далеч, сигурно сте се сетили за обемни букви с и без осветление. Много точно попадение! Вие сте в правилната посока. Този вид изпъкнали реклами се състоят от различни, самостоятелни символи и знаци, които са подредени в определен низ и образуват името на фирмата или определено послание. Така се постига един триизмерен образ, който е лесно четим и се вижда от далеч. Една обемна буква е с пъти по-атрактивна от залепен стикер. 😉 Обемен надпис се възприема много по-добре от хората и това се забелязва още в първите дни след поставянето му. Рекламна агенция 100 Марки често изработва такива продукти за фасади на молове – там където са представени всички фирми в търговския център. Когато поставените реклами кореспондират правилно с нивото и имиджа на една марка – тогава говорим за успешна маркетингова стратегия.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Брандиране с изпъкнали букви и лога

Обемната външна реклама има много лица и различни приложения. Паралелно с това се развиват техниките и вариациите за изпълнение. Изрязани обемни букви са подходящи както за покриви на сгради, лицева страна на мол или магазин на партерен етаж, така и за вътрешна декорация със символите и цветовете на холдинга. Този вид продукти представляват, по своята същност, скулптура и предмет на изкуството. Изградени са от фейс и бордове. Арт нюансът и индивидуалността тук присъстват на 100%. Когато на покрив се прави брандиране с изпъкнали букви и лога те задължително се монтират върху метална конструкция, която ги стабилизира и позиционира. Буквите могат да бъдат кухи, оборудвани с електрическа инсталация или изрязвани от порести материали като фибран или коматекс. Повече информация за различните видове изпъкнали рекламни продукти можете да намерите в специализираните страници за това в сайта на агенцията.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Монтиране на обемни реклами без дупчене

Искате да ви се сложи реклама, но не искате да се дупчат стените? Добре, няма проблем! Сто Марки има решение на този казус. 😉 Попадаме често на това питане когато правим вътрешно оформление на офиси в бизнес сгради. Там често помещенията са под наем и е важно да се запази целостта на сградата. Обемните реклами могат да бъдат поставени с различни крепежи –  монтажни лепила с различна якост, ленти, заварени винкели, болтове или нитове (нитоване на бордове при някои от продуктите). Изборът на най-подходящия вариант се определя от локацията за поставяне и особеностите на повърхността. Така например при облицовани стени с гипсокартон и лого надпис от фибран най-често се прилагат техники със залепяне. По този начин стената не се наранява и се запазва нейната цялост. Възможно е използване и на монтажна лента. Възможно е да се добавят и декоративни, прикриващи части, които да скрият твърдата основа и скелет.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Олекотено триизмерно лого

Олекотено триизмерно лого също спада към графата на изрязани обемни букви. Най-често се прави от стиропор или фибрани с подходящо покритие. Този вид триизмерни лога спадат към групата на несветещите изпъкнали обекти. Ако обаче искате да светят и да са закачени към витрина, можем да ги направим от прецизно изрязан алуминий на листове и да ги захванем съобразно особеностите на търговския обект. Олекотените конструкции са малко по-скъпи от стандартните, но това е разбираемо предвид естеството на заданието. Триизмерното представяне на една марка винаги води до повишен имидж и затвърдени позиции на пазара на стоки и услуги. Поръчайте олекотени лога за интериора на вашия офис или рецепция на хотел още сега от агенция за външна реклама в София – Сто Марки.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Класификация на изрязани обемни букви според материал

В отделни категории сме направили разграничение на изпъкналите лога и надписи. Основните критерии, по които сме се ръководили и направили класификацията са използваните материали. Така можем да кажем, че обособихме 4-ри раздела. Това са: несветещи, светещи, контраажурни и букви с крушки. Всеки от тях има своите предимства и недостатъци, на които сме обърнали специално внимание. Предлагаме ви да разгледате по-надолу в статията кратките резюмета и визуални примери. Ако нещо ви привлече вниманието можете да кликнете върху съответното заглавие или снимка. Въпроси и запитвания можете да отправяте на телефон 0878581570 или чрез формата за контакт в сайта 100marki.eu

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

3D брандиране с несветещи букви на нустоими цени

Несветещи букви най-често се изработват от леки (малотонажни) материали като фибран и стиропор. По желание на клиента могат да бъдат направени и от различни видове PVC или алуминий (алуминиева ламарина с прахово полимерно боядисване с цвят по RAL). Визията продава, особено когато говорим за изкуство в 3D. Забелязват ви отпред, отстрани, отгоре и отдолу. 😉 Какво повече ви трябва.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Нека пък да ви знаят кои сте! Изпишете името на фирмата си със светещи букви

Светещите букви са една от най-забележимите външни реклами. Те съчетават в себе си светенето нощем и триизмерният обем на буквите. Този вид уникално брандиране се използва от големите фирми и от тези лица, които знаят какво правят със своя бизнес! Една светеща конструкция символизира вашата амбиция за растеж и демонстрира присъствието на фирмата ви във всеки едни момент. Поръчайте сега на телефон 0878581570.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Какво по-хубаво от лого със задно осветление и контраажурни букви с подсветка

Контраажурни букви се наричат тези, които имат подсветка или наричано още задно осветление. Обикновено основният надпис се прави от плътен материал, който не пропуска светлина и в задната част се монтират диодни модули, които светят като фон. За да се получи този ефект трябва да има разстояние от стената или фасадата. Това се постига с поставяне на дистанционни по продължението на ширината или височината на рекламата. Контраажурните лога могат да се поставят както затворени помещения, така и на открито.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Лампите винаги ще са на мода открити, както и буквите с крушки

Буквите с крушки са едни от първите светещи реклами, които са правени някога. Те са добре познати в цирковото изкуство и атракционите в парковете. В наши дни много често се ползват и за интериорна декорация в магазини за дрехи и козметика. Тези продукти се правят с куха сърцевина и се добавя окабеляване. Това са едни от най-оголените изрязани обемни букви с лампи, които се правят от десетилетия насам. В нашия сайт сме отделили специална страница на тях, от която можете да получите необходимата ви информация и да прецените дали ще подхождат на вашия имидж пред клиентите като юридическо лице.