Облепяне с фолио

Видове фолиа за брандиране

Облепяне с фолио и начини за фолиране

Облепяне с фолио на стъкло или автомобил е широко разпространен и ефективен начин за реклама в наши дни. Поръчва се при приблизителни 85% от фирмите в София, които търгуват сериозно с клиенти и обръщат внимание на външния си вид. Фолиране се прави по няколко причини и винаги има защо. Една от най-важните предпоставки това да се случи е максималното потребяване на търговските площи и ниските разходи за реклами. Облепянето с фолиа може да бъде цялостно или частично в зависимост от целите и нуждите на фирмата. Рекламна агенция 100 Марки предлага, в своята зона услуги, облепяне на стъклени, гладки или метални повърхности със самозалепващо фолио за стъкло, метал или PVC. Ние фолираме с различни цветове от богата гама при еднородните основи или печатаме с широкоформатен печат. Двете техники имат своите плюсове и минуси, но за момента няма да се спираме подробно на това. Има много решения – въпрос на вкус и принципи. Поръчайте облепяне с фолио на телефон 0878581570.

Фолиране и с материали на клиента. Облепяне с фолио по размер

Нашите самозалепващи фолиа имат специална защита против нараняване, избеляване или овлажняване. Ако нямат – винаги можем да им сложим ламинат и да ги запечатаме. Те са издръжливи и на достъпни цени, в което ще се уверите и сами. В рекламите си с фолио основно използваме продуктите на доказани световни марки. Така можем да ви гарантираме качество и ниво на обслужване при облепяне с фолио на паравани или коли (най-често баничарки и бусове). Ако вече сте си закупили материал и искате някой да ви го залепи (облепяне с фолио на прозорци) – пак можете да се обръщате към нас. Тогава правим калкулация основно за монтаж. Необходимо е само да ни предоставите ролката, след което ние разкрояваме, режем на плотер по размер и ви слагаме покритието там където пожелаете. Фолирането си е майсторлък, с който се занимаваме вече повече от 10 години и знаем как става, но и винаги се учим. Когато е необходимо правим рязане на плотер или печат на цифрова графика. Всичко е съобразно особеностите на поръчката за облепяне с фолио – фолиране.

Лепене на фолио по прозорци – UV филтър

Облепяне с фолиа се прави най-често на стъкла, прозорци, витрини, паравани или малки и големи превозни средства. В някои случаи дори самолети и яхти. При транспортната реклама се облицоват предимно врати, калници, тавани или багажници. Ако е необходимо облепяме и други детайли от автомобила, буса, тролея или трамвая. Само кажете къде искате и ние ще го направим. Облепянето със самозалепващо фолио не е само за офиса. Може да се монтира и у дома – там където има топли стои и силно напичане. Фолиата имат UV защита – филтър. Това ги прави изключително подходящи за реклами или декорация. Те са самозалепващи и атрактивни. Лепили сме фолио на хотели, банки, офиси и частни домове. Независимо от обекта – ние сме вашата рекламна агенция. Поръчайте още сага облепяне с фолио на телефон 0878581570 за да не изоставате от конкуренцията. 😉 Фолиата в рекламата могат да бъдат различни видове според своите спецификации и предназначение. В подбран списък сме подбрали най-често поръчваните и използвани продукти за трайно или краткосрочно брандиране.

Какво фолио ни трябва?

Ако до сега не сте си правили реклама и искате да си облепите витрината с нещо красиво, готино и което привлича клиенти, сигурно се питате – Добре, да сложим фолио, но какво фолио ни трябва за външна реклама в София? Това е въпрос, който често се среща при мениджъри на стартиращи своята дейност фирми и за който ние можем да ви посъветваме. В текущата публикация сме изброили варианти със снимки, на които можете да се спрете щом ви хареса нещо. Ако искате да получите повече информация – кликнете върху снимката или върху заглавието до нея. Ще ви се отвори страница с допълнителна информация. Ако пък не ви се чете и искате някой да ви го разкаже – нашите консултанти са насреща. Облепяне с фолио е една от най-продаваните реклами.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Перфорирана дискретност и абсолютен стил

Перфо фолиото е отлично решение за брандиране на витрини, прозорци и стъкла на магазини. То позволява ярък и наситен широкоформатен печат на изображения. С перфорираното фолио вие използвате за реклама всеки сантиметър от вашия търговски обект и така увеличавате шансовете си за по-голяма печалба!

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Най-доброто решение за вашия офис е облепяне с матово фолио

Матовото самозалепващо фолио е едно от най-разпространените материали при интериорната реклама. С матово фолио се облепят витрини, паравани и прозорци. Известно е още като „пясъкоструйно“ или „фрост“ със златист или сребърен ефект (нюанс). Продукта е подходящ за изрязване на лога, надписи и декорации по стъклени повърхности.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Повече място с витражни фолиа вместо пердета

Витражните фолиа са с различна визуална идентичност – матови, гланцови (лъскави) или абстрактни. Всички те освен за декорация и естетика могат да се ползват и като алтернатива на тежките пердета и щори. Витражите имат UV защита и защитават (предпазват) личните ви и офис мебели от избеляване. Те повишават комфорта и ви осигуряват допълнително пространство като не заемат допълнително място, защото са залепени за прозорците или параваните. Осигуряват ефикасна изолация.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Цветни прозорци и меки нюанси с трансперантно фолио

Самозалепващото трансперантно фолио от PVC е меко и прозрачно с УВ стабилизатори. Предлагаме го в над 30 цвята за използване и фолиране на лого символи и знаци със задно осветление. Чрез сухи или мокри апликации придава стил и жизненост в интериора и екстериора при цветно тониране на прозрачни повърхности (PET) и акрилни стъкла.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Качество, на което да се доверите!

Каст самозалепващо фолио е с до 30% еластичност и се използва предимно при брандиране (облепяне) на автомобили (транспортни средства). 100 Марки – София предлага цветно cast folio с марка Orafol за изрязани надписи във всички цветове (Може да се използва и за цялостно лепене). Каст с широкоформатен печат за цялостно фолиране на МПС-та, който е с cast ламинат за предпазване от надраскване и избеляване на графиките.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Спортно карбоново облепяне – визия от най-високо ниво за автомобили

Карбоновото фолио е отлично решение за имитация на скъпата сплав. Фолиото с карбон приляга идеално на 3D формите на всеки едни спортен автомобил. Лепи се по преден капак, врати и калници. То може да бъде черно, бордо, оранжево или синьо. Предлагаме още и перлено, хамелеон, бяло и сиво. Агенцията предлага частично или цялостно фолиране на фирмени автомобили.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Ярки, светещи реклами с транслуцентно фолио. Това ли търсим?

Самозалепващото транслуцентно PVC фолио се използва най-вече при светещи табели и реклами. Намира приложение и при тониране на вътрешно осветени знаци от акрилно стъкло и банерни материали. Двустранно изработените светещи табели или кутии облепени с транслуцентна пластика имат ярки изображения със светещи цветове. Предлага се в над 50 сатенени цвята.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Огледален ефект на стъклата какъвто винаги сте искали

Огледалното фолио е ефектно както при екстериорна употреба, така и в интериора. Поставено с лице навън ще направи вашия офис огледален и трудно достъпен за любопитните поглед, а отвътре вие ще имате перфектна видимост и контрол над ситуацията. Когато фолиото с огледално отражение е залепено във вътрешността – по паравани, парапети на стълби или стъклени тавани, то придава дълбочина и простор, а декорацията е впечатляваща.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

фосфоресцентно светещо фолиране

Фосфоресцентното светещо фолио издържа до 5 часа послесветене! То има жълто-зелен цвят, който поглъща светлината и я отразява в тъмнината. Подходящо е при брандиране на рамки на врати, табели за вход и изход, стълби и парапети. Този вид фосфоресцентно фолио е подходящо за ситопечат с екосолвентни бои (мастила) и рязане (изрязване) на плотер. Във вътрешни помещения издържа до 8 години, а при външна употреба до 5 години.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Мономерно краткосрочно фолио да промоции

Мономерното самозалепващо фолио от PVC, известно още като „Ремувъбъл фолио“, е подходящо за краткосрочни реклами и промоции. Със своята система „Removable“ от специфични лепила, то лесно се демонтира без допълнителни препарати (химикали) и не оставя следи и отпечатък. Печата се със цифров печат с еко-солвентни и солвентни бои (мастила).

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Външни, еластични фолиа със сложна структура

Полимерните фолиа за значително по-пластични (разтегателни) от мономерните. Те се използват предимно при външни реклами и висококачественни разпечатки. Предлагат се във всички цветове. Подложката им има едностранно лепилно покритие с полиакрилатна дисперсия и е от специална силиконова хартия. Рекламна агенция 100 Марки предлага полимерни фолиа с полимерен защитен ламинат.