Брандиране с каст фолио

Самозалепващо плотерно каст фолио, известно още като полимерно Cast PVC folio за автореклама, се използва най-вече при фолиране (полагане) върху гладки и релефни повърхности – даже и такива с гънки и нитове. То има еластичност до 30% и е предназначено за дългогодишна употреба при външни метеорологични условия. Поради тази причина и своята доказана трайност най-много се използва при брандиране на коли, мотори, товарни автомобили, яхти и самолети. При обектова реклама се използва за изработка на надписи и лого изображения за бензиностанции, сервизи и хладилници. Авто реклама с cast folio / транспортно фолио с каст ламинат е основно перо в съвременния бизнес и планове за маркетинг развитие.

Цветове, издръжливост и залепяне на каст фолио с ламинат

Каста е подходящ за третиране при режещи плотери и конвенционални инструменти. Предлага се в над 52 цвята с акрилно перманентно лепило за безкомпромисна устойчивост срещу вода и влага. Лепилният слой има висока степен на слепване и доказана надеждност. Черният и белият цвят имат срок на ползване над 10 години при нормални атмосферни влияния. Другите цветове от гамата / цветна карта се запазват и издържат над 7 години. Каст фолио се полага / залепя при минимално изискуема температура от 10 (десет) градуса по Целзий. Монтира се с горещ въздух и минерална вода. След като бъде направено облепяне с фолио, върху медията с графика се слага специален каст ламинат за допълнителна защита срещу нараняване, надраскване и избеляване. Този слой удължава живота на печата и използваните бои. В някои случаи каста може да се използва и при изработката на рекламни табели.

Транспортно фолио с широкоформатен печат за брандиране на автомобили – каст фолио

Cast фолио, наричано още транспортно фолио за външна реклама в София, се предлага в различни вариации и особености в зависимост от нуждите и целите на рекламата. Когато говорим за цялостно или частично брандиране на автомобил става дума за широкоформатен печат върху самозалепващо PVC каст folio. То се разтяга до определен процент, като запазва целостта си, и прилепва идеално към 3D обекти. Идеално е за калник, врата, таван или преден капак на кола, бус или камион. С каст фолио вашите фирмени автомобили оживяват и промотират дейността ви във всеки един момент когато разнасят стока, доставят пратки или транспортират суровини (бетон, пясък, горива). Авто реклама се прави предимно с кастови фолиа. Поръчайте сега устойчиви и цветни надписи от cast folio, цялостно или частично брандиране на автомобил и плотерно изрязани лого изображения на телефон 0878581570. Рекламна агенция 100 Марки ви гарантира качествено обслужване и монтаж в най-кратки срокове.