Фолио на дупки – Перфо

Облепянето на стъкла ( лепене по стъкло ) с фолио на дупки със снимка ( реклама с перфо фолио ) е едно отлично решение да превърнете във вашата витрина в реклама / Реклама за витрина /.  Предимство на този вид рекламиране е, че не се налага да узаконявате допълнително направената визия към вашия търговски обект.  Перфото осигурява перфектна визия отвън с наситени цветове и атрактивна графика. От вътре има отлична видимост навън. Този вид фолиа пропускат естествената светлина в помещението. Рекламна агенция 100 Марки изработва и облепя / залепя с перфофолио всички видове стъклени повърхности на магазини, сладкарници, ресторанти и други търговски обекти. Нашите фолиа прилепват идеално към гладките повърхности и са с гаранция за дългосрочна употреба.  При изработката на реклами с перфорирано фолио се нанася и uv покритие срещу директни слънчеви лъчи. По този начин се гарантира защита на рекламното съоръжение.

Вече поръчахте ли залепяне на фолио на дупки перфо?

Перфорирано фолио може да бъде използвано за цялостно брандиране или за част от рекламата повърхност. То е изключително полезно – развива бизнеса и привлича случайните минувачи. Практиката показва, че обектите използвали подобен вид фолио са увеличили както своите клиенти така и своите приходи. Перфо фолиото е отлично решение за нискобюджетна реклама на всеки стартиращ бизнес. За интериора препоръчваме Фолиране с матово фолио. Агенцията 100 марки има клиенти във всички сфери на икономиката, които са поръчали брандиране на стъкла и витрини със самозалепващо перфо фолио. Дупчестото ПВЦ може да се залепи и на прозорци на автомобили, бусове и автобуси. Едни от най-често използваните превозни средства за реклама с перфо фолио са таксита и маршрутките. Възползвайте се от нашите рекламни услуги за облепяне с фолио още сега.

Къде се използва фолио на дупки перфо?

Използва се предимно за външни прозорци и витрини, но в някои случаи се използва и при интериорната реклама. Повече за интериорните реклама можете да намерите в нашата страница – Интериорна реклама, от главното меню на сайта. За повече информация и въпроси моля обадете ни се на телефон 0 8 7 8 5 8 1 5 7 0 или посетете страницата ни – Контакти.  Вашите запитвания може да изпращате и на официалния ни имейл  office@100marki.eu