Реклами с винил

Какво е нужно да знаете за винилите?

Реклами с винил в София от агенция 100 Марки

Сигурно сте виждали реклами с винил под различна форма – най-често правоъгълни и квадратни. Това са едно от най-продаваните реклами в съвременния маркетинг. Какво представляват ли? Това е много подобна на кухненска мушама материя, която обикновено е с изображение и има капси по периферията (по краищата). Разбира се, говорим за външна реклама и материалът е значително по издръжлив, здрав и подходящ за печат. Винилите могат да се опъват по рамка, да се слагат на светещи кутии или да се закачат със свинки опашки към огради и колони. Реклами с винил се поръчват от малки и големи фирми защото са лесни за монтаж и демонтаж. Могат лесно да се подменят и са на сравнително ниска цена. Правим сравнението със стойността на табели от еталбонд или коматекс. В някои случаи когато търговски обекти имат външни стени и свободна площ – поставят метални рамки и предоставят място за реклама. Агенция 100 Марки предлага и изработка на рамкате от желязо със заварки.

Къде се използват реклами с винил?

Реклами с винили са правят и подменят постоянно. Те се използват изключително много при магазини, крайпътни заведения и автомивки. Купуват се и като транспаранти за паркинги и гаражи. Както вече споменахме изглеждат най-добре когато са опънати по рамка или по алуминиеви профили. По този начин няма нагъване и целостта на материала и боите се запазва по-дълго време. Пано от винил препоръчваме на фирми, които търсят евтина и качествена външна реклама в София. Понеже материята е подобен на плат с PVC покритие и ламинат, може да се навива и пренася лесно. Ако сте от страната и поръчате рекламата си от агенция Сто Марки, можем да ви изпратим паното по куриер до посочен адрес или офис. За повече информация и уточнения се свържете с нашите оператори за съдействие.

Цветни реклами с винил

Рекламите с винили са подходящи за широкоформатен печат и комбинация с плотерно изрязани фолиа. Плотерно рязане на фолио се извършва когато рекламните детайли са от няколко парчета, които се сглобяват в една композиция. Във всички останали случаи се прави печатане на широкоформатен принтер и работа на преса. Боите са податливи на избеляване и затова ви препоръчваме да се сложи допълнителен слой ламинат / акрилен лак, който съхранява багрите за по-дълго време. Винилите по дефолт си идват от производителите с различен цвят така, че не е необходимо допълнително заплащане за оцветяване. Винилния плат, ако така може да се нарече, е решението което търсите за външна реклама за малко пари.

Качество на винилите и тяхното предназначение

В зависимост от своето качество и плътност винилните реклами могат да бъдат ламинирани, промазани, перфорирани или тираджийски. За всеки от отделните видове сме отделили в нашия сайт отделна страница с повече техническа и интересна информация. В момента ще направим само леко загатване за какво става въпрос с няколко думи. Най-леката категория са ламинираните винили. С тях обикновено се правят реклами на места, на които няма много вятър и са защитени по някакъв начин. След тях по здравина са промазаните тъкани с PVC покритие. Те за значително по-здрави и са подходящи за крайпътни и дори ветровите места и фасади. Най-здрави, но не винаги най-удачни са тираджийските поливинилхлориди. Запитахте ли се защо не всякога са удачни? Отговора не е само, че те са за тирове. 😉 …ползват се и за покриване на зърно и стопанска техника. Основното е, че винилите за тир са груби и не са особено подходящи за печат. Перфорираните винили са на дупки и през тях може да минава вятър. Използват най-вече за обграждане на игрища и строежи като предварително на тях са напечатани рекламни надписи и лога.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Ефектен начин за голяма реклама се постига с пана от винил

Паната от винил са едни от най-поръчваните реклами за търговски обекти на фирми. Те могат да се монтират върху метална рамка с капси или джобове или директно да се закачат върху огради и мрежа. Рекламата с пано от винил е голяма, забелязва се отдалеч и е на ниска цена! Поръчайте сега и се убедете сами в това.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Табели от винил – стил, който продава

Табелите от винил са по-малкия брат на светещите кутии. Те са атрактивни и значително по-евтини. Монтират се по всякакви фасади и покриви на сгради. Могат да бъдат снабдени с електрическа инсталация или да бъдат допълнени от външни прожектори сочещи към тях. Винилът се опъва по метална рамка до съвършенство и се закрепва с нитове, рапиди или други крепежи в зависимост от случая. Ъглите се облицоват с пластмасови или алуминиеви профили за естетика и здравина.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Перфо винил за изграждане на ограждение

Перфо винилът е винил на дупчици. Използва за реклама и обграждане на големи площи. Той има отлична здравина и издържа на силен вятър, дъжд и други климатични условия. Материалът е известен още и като Винилна мрежа или Промазан меш банер. Изработва се с широкоформатен, дигитален печат за отлично качество. Тези реклами са идеално решение по време на строеж, саниране на сграда или други външни ремонтни дейности.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Ламиниран винил като мушама за маса

Ламинираният винил е лек и еластичен материал, който може лесно да се транспортира и закача. В разговорната реч някои клиенти го оприличават на мушама за маса, но с по-големи размери. 😉 Може да се сгъва или навива на руло, което го прави компактен и удобен. Подменя се бързо и лесно когато е опънат с капси и еластично въже върху желязна рамка. Материалът позволява печат с голяма резолюция и наситени цветове. Повече за продукта можете на намерите в нашата страница в сайта. Поръчката на този вид реклами е сред най-популярните в София.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Промазани винили от висок клас

Промазания винил е значително по-качествен и стабилен в сравнение с ламинирания винил. Подходящ е за употреба при крайпътни обекти и места с вятър, където здравината и якостта са от първостепенно значение.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Тираджийският винил е най-здравият от всички в своя клас

Тираджийският винил е най-грубият, но най-здравият винил в рекламата. Именно за това се използва предимно в транспортната реклама, при тировете и големите камиони – при обличане ремаркета и полуремаркета. Той е направен от армировъчен скелет, който придава твърдост и здравина и покритие от полиестерна тъкан. Материалът може да бъде поръчан в различен цвят и печат с до 320 dpi . Това не е най-високата резолюция, но и като цяло, тук не се търси това. Подобен вид реклами се гледат от далеч и в движение и отпечатаните изображения изглеждат перфектно.