Светещи реклами

Светещите реклами са изборът на успешния бизнес!

Светещи реклами с LED осветление – най-впечатляващата реклама през нощта и символът на професионалното брандиране

Какво означава светеща реклама? Вероятно знаете какво е това, но нека и ние да обогатим вашите знания с няколко думи. Когато се говори за реклама всеки си представя нещо ярко, нещо красиво и атрактивно, което да привлича. Това са всички тези светещи реклами с LED осветление, които ни заобикалят. Символът на рекламната индустрия. Под светещи рекламни продукти се разбира всичко, което свети и носи информация за определена марка, стока или услуга. Логично, тези продукти имат добавена електрическа инсталация и осветителни тела – диоди, пури, крушки и други. Сега сигурно ще попитате какъв разход дават. Изделията, които предлагаме на нашите клиенти са енергоспестяващи и безопасни за употреба. Това е едно от първите изисквания, с които се съобразяваме, особено когато правим светещи тотеми за бензиностанция. Там факторът за безопасност е от първостепенно значение. Целта на този вид рекламиране е да има впечатляваща визия през деня и да достигне до нови клиенти през нощта.

Как най-добре се ориентират клиентите? – Погледнах нагоре и видях светеща реклама с диоди.

Тези изделия се слагат над вратите, по фасадите и по покривите на сградите. Те ясно подчертават за какво е търговският обект. Когато сме правили проучване по моловете как най-добре се ориентират клиентите, отговорът в над 90% от случаите е – Погледнах нагоре и видях надписа. 😉 Ами да! Когато светещия надпис с лого или няколко обемни букви са спуснати точно пред стъклена витрина те показват какво точно се продава вътре, привличат клиента и го подканват да влезе и да направи покупка. Нали именно това се търси от една светеща реклама! Продуктите от този вид са изолирани и най-често светят отвътре, но могат да бъдат осветени и отвън с помощта допълнителни прожектори (монтирани върху метално рамо). Практиката показва, че клиенти поръчали светещи реклами са увеличили своите приходи многократно. Агенция 100 Марки предлага стоки и услуги за професионално брандиране, в това число и абонаментно обслужване на търговски обекти.

Как се правят светещи реклами с LED осветление?

Светещите реклами са инженерно произведение, което се прави по индивидуален проект. Те представляват конструкция от поддържащи и допълващи елементи. Могат да включват:

  • Метален скелет от профили
  • Стени от плосък или формован плексиглас
  • LED осветление или луминесцентни пури
  • Лайсни за декорация в краищата
  • Блокиращо фолио и изрязани букви
  • Окабеляване, ел. инсталация и трансформатори
  • Движещи се надписи върху диодни панели
  • Дистанционни за отстояние при контраажурните букви и други.

Комбинацията е въпрос на вкус и търговски стандарти на фирмата поръчител. Ние можем да ви предложим различни варианти в зависимост от мястото където ще се монтират рекламите и планирания бюджет в тази насока. Ако не знаете как точно искате да стене, но имате някакви предпочитания и съображения, кажете ни как искате да изглежда вашия търговски обект в общи линии – цветове, къде какво трябва да има и заедно ще изберем най-подходящите светещи реклами. Агенция 100 Марки е вашия доверен партньор в брандирането за района на София. По света най-много светещи реклами има в Лас Вегас и Токио. Там тази част от рекламата е силно развита. В България най-много светещи реклами се срещат в големите градове.

Видове светещи реклами

Малко по-надолу в текущата страница искаме да ви представим, с кратки анонси, част от светещите продукти, които предлага агенцията. Подбрали сме най-поръчваните и най-ефектните варианти за брандиране с осветление. Водещото при тези стоки е качеството и здравината на готовите изделия. Когато цената е водеща при избора ние имаме решение. За повече информация и въпроси се обадете на телефон за контакти 0878581570 или ни изпратете запитване по имейл. Изберете професионално цялостно брандиране от рекламна агенция 100 Марки. Външната реклама в София, от която се нуждаете вие и вашия бизнес.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Конструиране на светещи изпъкнали букви за магазини и бизнес центрове

Светещите букви са част от групата на светещите фасадни реклами. Те се изработват стандартно с плоско лице от плексиглас, което осигурява отлично светлоотделяне. Бордовете могат да бъдат светещи или направени от алуминиева основа. Целият надпис (низ от символи) се монтира по шаблон върху специално подготвена за него конструкция. Рекламният надпис повишава общата стилистика на презентирания обект и привлича потребители през всички часове от денонощието. Повече информация за различните видове и техните характеристики можете да намерите на страницата ни посветена на този артикул.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Двустранни светещи табели с малък размер и огромна сила

Двулицевите светещи табели вакуумно формовани са идеални за напречна реклама по високите части на фасадата. Двойната им визия позволява рекламата да достигне до по-голям брой хора. Двустранните светещи табели се поръчват от ресторанти, нощни заведения, пунктове за годишни технически прегледи и други.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Сглобяване на големи светещи кутии за фасади и монтаж на покрив

Светещите кутии представляват конструкция сглобка от материали и крепежни орнаменти. Светещите електрически кутии са обемни за да може светлината във вътрешността да се разпръсне равномерно по всички краища на лицевата част. Монтират се най-вече при фасади и покриви на кооперации. Сглобяването на отделните части се прави предварително или ако е необходимо в някои случаи може да стане и на място.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Контраажурните букви са идеални за формиране на надписи от символи със задно осветление

Този тип реклами се правят със задно осветление. По този начин буквите изпъкват на осветения фон и се подчертава ефекта на сиянието. Силуета е ясен и наситен с внушително присъствие. Котражурните букви се използват при декориране на външната архитектура на сградите. Често се поставят в страни от входа или над него. Препоръчваме на нашите клиенти тези продукти да се поставят на разумна височина, далеч от деца и любопитни авантюристи. Намират широко приложение и при интериорната декорация на офиси и сгради.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“][/siteorigin_widget]

Обемни надписи с лампички, които няма как да не забележите

Буквите с крушки са едни от първите светещи реклами на пазара. Те представляват най-често конструкция от метален бонд и гръб върху, която се монтира ел. инсталация за монтиране на светлини. Буквите с много лампички се използват при тържествени събития, сватби и в някои случаи и при концертни изяви.