Какво представлява външната реклама?

Колко струва външна реклама?

Колко струва една външна реклама в София зависи от много фактори. Най-вече това можете да кажете вие. Определя се предимно от степента и размера на паричните средства, който искате да вложите и да инвестирате. Звучи ви много общо казано? Добре. Сега ще обясним по-точно какво имаме в предвид. Има разнообразни външни реклами и те могат да се направят по различни начини – винил, бонд, алуминий. Това обаче не означава, че най-скъпия продукт е най-хубавия и ефикасния и обратното. Добрия брандинг е този, който продава и привлича клиенти. Всичко останало е въпрос на естетика, ниво и престиж. Ние не целим да ви вземем парите и да ви продадем най-скъпата стока, а да ви свършим работа.

Изработка на всички видове външни реклами в срок

Агенция 100 Марки прави всички видове реклами за търговски обекти и се съобразява с изискванията и бюджета на клиента. Кажете ни какво ви трябва, къде искате да се сложи, колко струва и ние ще ви дадем варианти, от които да си изберете. Така ще знаете, че сте избрали точната външна реклама, от която се нуждаете. Предлагаме на нашите клиенти няколко варианта на дизайн и започваме да шлифоваме детайлите заедно – какво да се добави или какво да се махне. За нас няма големи и малки поръчки и клиенти с приоритет, а има поредност. Който, когато поръча. Изпълняваме възложените задачи по реда на тяхното приемане.  

Кой прави външни реклами?

Външна реклама е един от най-използваните методи за рекламиране в съвременния бизнес. Малки и големи фирми откриват търговски обекти и започват да се оглеждат какво да си сложат и как да привлекат повече клиенти. Изборът е от решаващо значение за успешното реализиране на предварително заложената маркетингова стратегия. Външните табели и светещи букви са най-поръчваните рекламни продукти в София. Те са качествени, отличими се забелязват от далеч. Брандиране, което сложите, информира и има за цел да направи вашия бизнес откриваем и привлекателен за потенциалните купувачи. Рекламирайте и не спирайте даже и когато вече имате сериозни купувачи. Това ще поддържа техния интерес и ще показва, че имате отношение към тях и правите нови неща и се развивате.

Какви видове външни реклами има и къде се слагат?

Външната реклама са всички заобикалящи ни неща на изкуството разположени по пазари, стълбове и витрини на магазини. Те са на видно място и съдържат в себе си ясно и точно послание. Това е една красива материя, която вдъхновява и има за цел да направи търговията по-конкурентна сред фирмите в един бранш. Конкуренцията стимулира и това извежда играчите в нови висоти. Който по-добре презентира и представя своите продукти и услуги – той е на върха на пирамидата. Най-големия в бизнеса. А как може да стане това? …с качествена външна реклама София и адаптивна маркетингова стратегия. Рекламите могат да са от винил, да бъдат направени с LED осветление, боядисани в избрани цветове и изработени в какъвто размер си помислите. Рекламна агенция Сто Марки има решение за всяка ваша стратегия на супер цени. Попитайте за оферта още сега, защото бизнес се прави с действия, не само и идеи и добри хрумвания.

Видове външни реклами за търговски обекти

В текущата страница от нашия сайт 100marki.eu искаме да ви представим водещите видове реклами за външно брандиране и фолиране. Те могат да се монтират по фасади, сгради, покриви и колкото и да не ви се вярва – дори и на земята. 😉 Тотемите за бензиностанции например, се монтират с анкерни групи върху постаменти на земята. Агенцията прави също и външно фолиране на витрини. Ами да! Слагаме фолио на дупки с някаква яка графика, вдигаме ви рейтинга и ви затрупваме с клиенти. Надяваме се, че няма да ни се сърдите когато ви направим богати. 😉

Каквото и да си говорим най-ефектни са големите светещи реклами. Те приличат клиенти през деня, а през нощта направо са магнит. Сигурно ви се е случвало нощно време да търсите бутка за цигари или заведение. …и какво правите. Оглеждате се за някоя външна реклама със светеща кутия, на която да пише NON STOP (например). Ето това е ефекта, който имат тези продукти! Да информират и насочват от един поглед. Никой не се замисля колко скъпа е рекламата, а че точно там може да намери това, което търси. Вижте нашите Общи условия за поръчка сега.

Опит в брандирането

Ние правим външна реклама София от години и знаем как става това. Имаме различни ситуации, много клиенти и можем да ви съдействаме на професионално ниво. Екипът ни е изграден от обучени специалисти, монтажисти и е подбран много внимателно. Запитвани и въпроси можете да отправяте на телефон 0878581570 или чрез формата за контакти в сайта. Намерете ни и в социалните мрежи. 😉 Външна реклама с агенция 100 Марки.

Облепяне с фолиа

Облепяне с фолиа

ФОЛИА

Облепянето с фолио, известно още като "фолиране" на търговски обекти, офиси и дори частни домове е един от най-широко използваните методи за реклама. Агенция 100 Марки предлага богата гама от фолиа в зависимост от предназначението и планирания бюджет. Това са тънки самозалепващи продукти с голяма покривна площ и огромна сила в презентирането на брандове. Повече детайли и идеи за използването на тези стоки можете да откриете в отделно обособения раздел по тази тема в сайта на агенцията.

Винил с подгъв за автомивка

Винил с подгъв за автомивка

ВИНИЛИ

Реклама с винил е отлично решение за брандиране за големи площи на ниска цена. Продукти от винил са добре познатите пана с подгъв и капси, които се закрепят метални рамки, а понякога и върху огради. С винил се правят и табели от винили, ТИР покривала и реклами с винилни лица.

Табела от еталбонд с фолио

Табела от еталбонд с фолио

РЕКЛАМНИ ТАБЕЛИ

Рекламните табели са символът за престиж и стабилен бизнес. Те могат да бъдат изработени от различни материали като еталбонд, плексиглас или коматекс, но по-важното е тяхното послание и къде ще бъдат монтирани. Този вид реклами имат УВ защитно покритие и издържат много на различни климатични условия.

Жълти обемни букви

Жълти обемни букви

ОБЕМНИ БУКВИ

Обемни букви се наричат всички надписи, символи и лога, които имат 3D образ и се проектират в триизмерна среда. Обемните букви могат да бъдат направени да светят или да се формират от материални като фибран и стиропор. Всички тези изпъкнали форми са добре познати сред хората и лесно се забелязват, а именно това е целта на занятието. 😉 Поръчайте още сега светещи или несветещи надписи на латиница или кирилица и ние ще ви ги направим в най-кратко време.

Светещи букви за аптека

Светещи букви за аптека

СВЕТЕЩИ РЕКЛАМИ

Светещите реклами са гвоздеят в брандирането, чешката на тортата. Те работят за вас 24 часа в денонощието с ефектната си визия през деня и светещия образ през нощта! Най-често се поръчват за нощни заведения, нон-стоп лавки за алкохол и цигари, хотели и ресторанти. Могат да бъдат светещи кутии или букви.

Тотем с цени на горива на бензиностанция

Тотем с цени на горива на бензиностанция

ТОТЕМИ

Тотеми за бензиностанции, търговски бази, сервизи и бизнес сгради за София и страната с височина от 3 до 6 метра и гаранция за качество. Изработка на светещи тотеми с LED светодиоди и нисък разход на електрическа енергия. Декоративни тотеми за тревни площи от тип “свободно стоящи табели”. Всичко това можете да намерите на едно място при нас. Работим и с дизайн на клиента и предоставен проект за изработка.

Надписи от фолио за заложна къща

Надписи от фолио за заложна къща

НАДПИСИ ОТ ФОЛИО

Надписите от фолио са едни от най-бюджетните реклами и форми за промотиране. Те могат да бъдат изрязани на плотер от различни видове ПВЦ фолио в желана форма и размер. Използват се при магазини за надписи - намаление, ликвидация или презентация на нов продукт.

Кръгъл стикер с надпис 50%

Кръгъл стикер с надпис 50%

СТИКЕРИ ЗА ВИТРИНИ И ПРОЗОРЦИ

Стикерите са отлично решение за цялостно или частично облепяне на стъклени повърхности. Те се печатат в широкоформатен печат с преливащи или фиксирани цветове. С поръчката на стикер вие можете да обновите старата си табела на ниска цена и да придадете съвсем нов, свеж облик на вашия бизнес обект.

Направи запитване за реклами още сега

Как да поръчам външна реклама?

Фирма за външна реклама и брандиране в София 100 Марки предлага и изработва рекламни продукти. Попитайте за цени. Изборът е от решаващо значение за успеха!