Контраажурни букви с подсветка
Контраажурни букви с подсветка

Контражурни букви с подсветка – задно осветление

Контражурни букви с подсветка са разновидност на обемните символи и надписи за външно и вътрешно брандиране, но имат свой индивидуален характер. Те се изработват от различи материали, като най-често това е неръждавейка (инокс – неръждаема ламарина) с контражурно осветление (обратно светене). За целите на добрата визия се използват още алуминий, акрилно стъкло и пено PVC. Приложение намират плексиглас и композитни плоскости. Сиянието в задната част, при бекграунда, се постига с помощта на диодни модули за външна реклама, които се монтират по схема. При интериор е допустимо използването и на диодна лента. Разликата е в това, че модулите са по-устойчиви на външни климатични условия и вода, докато лентите, по предписание, издържат само на влага и им е необходима допълнителна защита. Ярката част в конструкцията може да се бъде постигната и чрез неон, който даже и при дневни условия е с отлична яркост и интензитет на светлоотдаване.

Рекламен надпис с контраажурно светене в избрани цветове

Лицето на контражурни букви се прави от твърд материал, който контрастира на светлината в задната част към фасадата или стената. Цветовия фон, както и покритието на самия надпис могат да бъдат в избран нюанс / цвят, който отговаря на фирмените цветове и отличително за марката лого. Най-често се поръчва бял, червен, син, зелен или лилав цвят. Има значение и баграта на самата осветявана основа. Прилага се прахово боядисване или облепяне с подходящи фолиа и слой ламинат. Метални букви от неръждаема ламарина – инокс изглеждат перфектно върху тъмна до черна основа / стена. Техният естествен сребрист тон е добре разпознаваем през деня и контрастно плътен през нощта. Обемните надписи с подсветка от светодиоди се монтират върху стени с помощта на крепежи наречени дистанционери. Тези добавки създават необходимото отстояние от стената и държат конструкцията на точното място. Ефекта е поразителен при пускане на контражурно осветление през нощта.

Обемни букви от инокс със задно осветление – контражурни букви за фасада

Когато при дизайна бъде уточнен шрифта и големината на обемни букви със задно осветление се преминава към тяхното физическо реализиране последвано от монтаж на място. Гърбът, лицата и бордовете се изрязват по предварително направена векторна графика. Преди да влезнат чертежите в цеха за изработка е необходимо потвърждаване на проекта от клиента. Отделните парчета се изрязват и се сглобяват в едно цяло. В основата на всяка буква се полагат светодиоди или неон с мека, ореолна, отразена светлина. Готовата конструкция се транспортира до обекта на клиента и се монтира от опитни монтажисти. В зависимост от условията се използват мобилни стълби или сглобяемо скеле. Този вид продукти много приличат на буквите от фибран само, че светят отзад.

За повече информация и цени за брандиране с контражурно осветление

Поръчайте сега реклама с обемни букви с контраажурно осветление и неръждаема ламарина или алуминий. Повишете стандарта на вашия магазин, ресторант или търговско представителство. За повече информация и въпроси можете да се обадите на телефон 0878581570 или да ни изпратите запитване за оферта на мейлите посочени на страница Контакти от главното меню.