Видове външна реклама

От каква външна реклама се нуждаете?

Фирма за външна реклама и брандиране в София 100 Марки предлага и изработва рекламни продукти. Попитайте за цени. Изборът е от решаващо значение за успеха!

ФОЛИА

Облепянето с фолио, известно още като "фолиране" на търговски обекти, офиси и дори частни домове е един от най-широко използваните методи за реклама. Агенция 100 Марки предлага богата гама от фолиа в зависимост от предназначението и планирания бюджет.

ВИНИЛИ

Реклама с винил е отлично решение за брандиране за големи площи на ниска цена. Продукти от винил са добре познатите пана с подгъв и капси, които се закрепят метални рамки, а понякога и върху огради. С винил се правят и табели от винили, ТИР покривала и реклами с винилни лица.

РЕКЛАМНИ ТАБЕЛИ

Рекламните табели са символът за престиж и стабилен бизнес. Те могат да бъдат изработени от различни материали като еталбонд, плексиглас или коматекс, но по-важното е тяхното послание и къде ще бъдат монтирани. Този вид реклами имат УВ защитно покритие и издържат много на различни климатични условия.

ОБЕМНИ БУКВИ

Обемни букви се наричат всички надписи, символи и лога, които имат 3D образ и се проектират в триизмерна среда. Обемните букви могат да бъдат направени да светят или да се формират от материални като фибран и стиропор.

СВЕТЕЩИ РЕКЛАМИ

Светещите реклами са гвоздеят в брандирането, чешката на тортата. Те работят за вас 24 часа в денонощието с ефектната си визия през деня и светещия образ през нощта! Най-често се поръчват за нощни заведения, нон-стоп лавки за алкохол и цигари, хотели и ресторанти. Могат да бъдат светещи кутии или букви.

ТОТЕМИ

Тотеми за бензиностанции, търговски бази, сервизи и бизнес сгради за София и страната с височина от 3 до 6 метра и гаранция за качество. Изработка на светещи тотеми с LED светодиоди и нисък разход на електрическа енергия. Декоративни тотеми за тревни площи от тип “свободно стоящи табели”.

НАДПИСИ ОТ ФОЛИО

Надписите от фолио са едни от най-бюджетните реклами и форми за промотиране. Те могат да бъдат изрязани на плотер от различни видове ПВЦ фолио в желана форма и размер. Използват се при магазини за надписи - намаление, ликвидация или презентация на нов продукт.

СТИКЕРИ ЗА ВИТРИНИ И ПРОЗОРЦИ

Стикерите са отлично решение за цялостно или частично облепяне на стъклени повърхности. Те се печатат в широкоформатен печат с преливащи или фиксирани цветове. С поръчката на стикер вие можете да обновите старата си табела на ниска цена и да придадете съвсем нов, свеж облик на вашия бизнес обект.

Какво представлява външната реклама?

Външна реклама и успешен бизнес

Външна реклама е един от най-използваните методи за рекламиране в съвременния бизнес. При тази форма на рекламиране се използват светещи реклами от типа светеща кутия. Табели от Еталбонд и коматекс  със широкоформатен печат или в не редки случаи и плоскости от ПВЦ на супер цени. Плексиглас също намира своето приложение. Външната реклама са всички заобикалящи ни неща на изкуството разположени по пазари, стълбове и витрини на магазини. Външната реклама информира и има за цел да направи вашия бизнес откриваем от потенциални купувачи. Да направи търговията по-конкурентна в сравнение с другите фирми в бранша.

Къде се използва външна реклама и на какви цени?

Рекламите от този тип се монтират с по фасади, стени на сгради, покриви и витрини. Рекламна агенция 100 Марки брандира всякакви  обекти: от сладкарница, баничарница, железари и други до търговски корпорации в бизнес сгради и търговски центрове на отлични цени. Наши клиенти са и чуждестранни фирми в небостъргачите на София.

За кого е предназначена външна реклама?

Външното брандиране на марки е предназначена за всички, които се намират извън обекта, който стопанисвате. Рекламните ни продукти, които предлага агенцията ни (фирма за реклама), са защитени с покритие срещу различни климатични условия - ниски температури, директна слънчева светлина и високи летни жеги. С подходящите материали и правилния монтаж, вашата реклама ще издържи години наред.

Продукти за външна реклама от 100 Марки -  изработка и  издръжливост от фирма с опит!

Продуктите за външна употреба се изработват по европейски стандарти за качество и на добри цени за всяка фирма. Те са конструирани за безопасност при употреба. Това най-вече важи при светещи кутии с ел. инсталация и различни видове крепежни елементи.  Табелите от Еталбонд / бонд се изработват с прецизно изрязване по размер и желание на клиента. Могат да бъдат в различен цвят в зависимост от предпочитанията на различните марки. Най-често се поръчват бели табели от Бонд, но в нередки случаи се поръчват и табели с цвят графит или имитация на различни видове дърво. В някои случаи ефекта от визията е карбон.

След като бъде изработена една табела най-често се облепя с различни видове фолиа. Фолиата в последствие се запечатват с UV покритие  срещу слънчеви лъчи и ниски или високи температурни амплитуди. Колкото по-качествена е една реклама от Еталбонд, толкова по-качествена трябва да бъде и самата лепенка / стикер върху нея. По този начин се гарантира дълга експлоатация на материала и оправдани разходи от бюджета на вашата фирма.

Колко да инвестираме във външна реклама?!

Инвестицията в тази насока може да бъде без ограничение. Практиката показва, че добрата реклама на фирма е тази, която привлича клиенти! Не винаги най-скъпата реклама е най-добрият подход, който ще осигури повече приходи, а качествената реклама. Качеството зависи - от това къде се монтира, кога се прави монтирането през годината или използва ли се подходяща форма за рекламиране при промоции и текущи намаления. Инвестицията в тази насока най-често е въпрос на фирмена политика. Когато фирмата държи на имидж и на качество най-често залага на масивна реклама от солидни плоскости. В други случаи каузата която се рекламира е от първостепенно значение и сета търси най-ниска цена. Рекламна къща 100 марки ще ви предложи най-доброто решение в съотношение цени и качество за изработката на вашите рекламни материали.

Контакти

За въпроси и цена за изработка на външна реклама изпратете вашето запитване на e-mail: office@100marki.eu или ни се обадeте  на телефон 0 8 7 8 5 8 1 5 7 0. Агенция за външна реклама 100 Марки - когато ви трябва рекламиране.