Винили за автокъщи, магазини и превозни средства

Голямо разнообразие от опции за реклами с винил

Промазани винили с матова повърхност за покритие на рекламни конструкции за външна реклама и светещи кутии. Ламиниран винил на достъпни цени от световни фирми. Винилни продукти за реклама от поливинилхлорид от полиестерна тъкан (текстил) и PVC покритие до 1200 грама с едностранно лаково покритие от акрилен лак.

Пано от винил за автомивка

ПАНА ОТ ВИНИЛ

Паната от винил са едни от най-поръчваните реклами за търговски обекти на фирми. Те могат да се монтират върху метална рамка с капси или джобове или директно да се закачат върху огради и мрежа. Рекламата с пано от винил е голяма, забелязва се отдалеч и е на ниска цена! Поръчайте сега.

Светещи кутии с лице от винил

ТАБЕЛИ ОТ ВИНИЛ

Табелите от винил са по-малкия брат на светещите кутии. Те са атрактивни и значително по-евтини. Монтират се по всякакви фасади и покриви на сгради. Могат да бъдат снабдени с електрическа инсталация или да бъдат допълнени от външни прожектори сочещи към тях. Винилът се опъва по метална рамка до съвършенство и се закрепва с нитове, рапиди или други крепежи в зависимост от случая. Ъглите се облицоват с пластмасови или алуминиеви профили за естетика и здравина.

Перфо винил на дупчици

ПЕРФО ВИНИЛ (ВИНИЛНА МРЕЖА)

Перфо винилът (винил на дупчици) се използва за реклама и обграждане на големи площи. Той има отлична здравина и издържа на силен вятър, дъжд и други климатични условия. Материалът е известен още и като "Винилна мрежа" или "Промазан меш банер". Изработва се с широкоформатен, дигитален печат за отлично качество.

ПРОМАЗАН ВИНИЛ

Промазания винил е значително по-качествен и стабилен в сравнение с ламинирания винил. Подходящ е за употреба при крайпътни обекти и места с вятър, където здравината и якостта са от първостепенно значение.

Какво е нужно да знаете за винилите?

Какво представляват винилите?

Името (наименованието) „Винил“ на продукта произхожда от една от съставните му части. Това е добре познатият Поливинилхлорид (Polyvinyl chloride) или известен още с абревиатурата ПВЦ. Формулата на това химично съединение е: (C2H3Cl)n.

Структура на поливинилхлорид (винил) - текстил и ПВЦ

Материалът (поливинилхлорид) структурно се състои от 2 (два) основни компонента – полиестерна тъкан и слой с различна големина PVC. Колкото по солидно е нанесена хлоридната покривка, толкова по-здрав е продукта срещу метеорологични условия. Параметрите варират от 150 до 1200 грама на квадратен метър. Респективно качеството на изделието оказва влияние и на срока на употреба и цената при закупуване. Ако навлезем още по-навътре в детайлите, D-tex е мерна единица - показател за здравина на текстил. Тя показва броя намотки на влакно измерени на 1 (едни) линеен метър (100 см.). При различното ниво на качество, намотките от нишки варират от 450 (четиристотин и петдесет) до 2500 (две хиляди и петстотин).

Рекламиране с полиестерна тъкан и PVC

Рекламата с винили е една от най-широко разпространените методики за брандиране. Този тип материали са гъвкави и удобни за употреба и приложени под различни форми. Използват се при обличане на метални рамки, като лице на светещи кутии, често и опънати с капси по рекламни табели. Винилите могат да бъдат залепени и за различни повърхности с лепилни крепежни материали. Промазаните винили с текстил се използват почти на 100% за покривала на ремаркета и полуремаркета на тирове (МПС ТИР). С тях се правят и тенти за търговски обекти.

Цветове и лаково покритие

Винилите могат да бъдат в различни цветове в зависимост от нуждите на клиента и избрани цветове на бранда. Нашите продукти разполагат с едностранно лаково покритие с акрилен лак, което запазва тяхната цялост за по-дълго. Гаранция за качество от рекламна агенция 100 Марки. Поръчайте сега.