Обемни букви - светещи и несветещи за покриви, фасади и интериор

Обемни букви (светещи надписи) или олекотени триизмерни лога

Обемни букви (Лого надписи) за трилицева реклама на фасади, покрив или постамент. Приляга добре както при екстериорно брандиране, така и при вътрешни помещения и стаи.

НЕСВЕТЕЩИ БУКВИ

Несветещи букви най-често се изработват от леки (малотонажни) материали като фибран и стиропор. По желание на клиента могат да бъдат направени и от различни видове PVC или алуминий (алуминиева ламарина с прахово полимерно боядисване с цвят по RAL).

СВЕТЕЩИ БУКВИ

Светещите букви са една от най-забележимите външни реклами. Те съчетават в себе си светенето нощем и триизмерният обем на буквите. Този вид уникално брандиране се използва от големите фирми и от тези лица, които знаят какво правят със своя бизнес!

БУКВИТЕ С КРУШКИ

яаояаояао

Рекламирайте с обемни букви. Бъдете актуални.

Обемни букви и лога за фасади и вътрешни помещения

Реклама с обемни букви и лого надписи е едни от най-добрите начини да впечатлите своите клиенти. Те подчертават линията на бранда и се забелязват (виждат) от далеч (особено когато са светещи). Агенция 100 Марки предлага проектиране и изработка на 3D символи – надписи и лога със светеща или несветеща структура. Извършваме външен монтаж върху фасади и покриви при различни височини. В интериорни помещения монтираме най-вече на стена или специално изграден постамент. Ние работим с високачествени материали, които ви гарантират надеждност и качество без компромис. Буквите (несветещи) могат да бъдат изработени от стиропор, фибрани, неръждаема ламарина, плексиглас, алуминий или пластмаса.

Светещи и несветещи лого надписи за покрив или постамент

Обемните реклами могат да бъдат поставени с различни крепежи –  монтажни лепила, заварени винкели, болтове или нитове (нитоване на бордове при някои продукти). Изборът на най-подходящия вариант се определя от локацията за поставяне и особеностите на повърхността. Така например при облицовани стени с гипсокартон и лого надпис от фибран най-често се прилагат техники със залепяне. По този начин стената не се наранява и се запазва нейната цялост. Възможно е използване и на монтажна лента.

Поръчайте обемни букви още сега на телефон 0878581570 (от понеделник до събота) и открийте силата на добрата реклама в София.