Светещи букви – 24 часа реклама!

Светещи букви са едни от най-предпочитаните реклами за външна реклама от големите фирми. Те подчертават името на марката и рекламират вашия бизнес 24 часа в денонощието.

Този вид надписи с триизмерни и са известни още като 3д букви. Рекламна агенция в 100 Marki изработва светещи реклами в всички размери. Наши продукти са букви с височина 2 метра, както и букви с височина 25см. Размерът се определят от клиента и е съобразно заложената маркетингова стратегия. Ние ще ви посъветваме за най-доброто решение за рекламиране от гледна точка на форма на реклама, цена и размер за брандиране.

Видове светещи букви

Светещи букви могат да бъдат различни видове в зависимост от начина, по който са изработени и от визията която придават на марката. Най-широко разпространени са буквите със светещо лице и  несветещи бордове ( страни ). Този вид символи се използват най-вече за външна реклама. Буквите се изработват по предварително избран фонт / шрифт и уточнение височина и ширина. При монтажа се използва шаблон с фиксирани отстояния и точни маркери на отделните елементи.

Контражурни букви

Друга разновидност са надписите с подсветка, известни още като контражурни букви. Контражурните лога и текстове се използват най-вече при интериорната реклама – за вътрешно оформление на офис, рецепция или отдел. Те се изработват от алуминиева или неръждаема ламарина, след което се боядисват в избран от клиента цвят.  В основата на конструкцията се поставя електрическа инсталация. Сиянието ( подсветката ) идва от неон или диоди с мека сияйна в основата ( отразена, ореолна светлина ). В някои случаи за направата на ярки букви се използват и луминисцентни лампи – тръби ( осветителни тела ).

Изработка

Обемните светещи букви се изработват от различни материали. Най-често използваните суровини са:

  • плексиглас ( поликарбонат ) за лицевата част – опал и транслуцентно фолио в избран цвят
  • прахово полимерно боядисана ламарина от алуминий
  • електрическа инсталация по стандарт за безопасност съгласно европейските  директиви
  • неон. Неоновата тръба осигурява яркост на светене.
  • неръждаема ламарина – инокс
  • акрилно стъкло
  • пено ПВЦ
  • композитни плоскости

Крепежните елементи са също неизменна част – болтове нитове и други. Бордовете ( страните ) се боядисват с избран цвят по РАУ ( RAL ).

Какъв е процеса за направа на светещи букви и какво трябва да знаете?

Като всеки рекламен продукт и тук всичко започва на чертожната дъска. Изработват се проект на клиента, след което се обсъждат детайлите по самата реклама –  височина, размери, форма и разположение. Когато визията е готова  информацията се подава в цеха за изработка а нашите майстори изработват  поръчаната реклама.  След като бъде готова конструкцията от светещи букви, тя се подготвя за монтаж. Наш представител уговаря ден и час за посещение на място. Когато всичко е договорено – наш екип от монтажисти монтира рекламата.

Монтаж

Важно е да се уточни при самата поръчка къде ще бъде сложена  светещата конструкция. Това е така, защото място за монтаж определя  до известна степен цената за офертата. Някои реклами се монтират на височина до 3 метра, докато други се фиксират на височина 10 метра 20 метра и по големи височини. Това определя и самата техника на работа за закачане. При някои проекти се използва скеле, докато в други се използват  алпинисти или алпийска бригада.

Поръчайте сега светещи букви, от агенция 100 Марки, на телефон 0 8 7 8 5 8 1 5 7 0 или посетете страницата ни контакти в главното меню на сайта.