Изберете си светеща реклама от агенция 100 Марки

Светещите реклами са изборът на успешния бизнес!

Агенция 100 Марки предлага на своите клиенти богат избор от светещи тела за външно нощно брандиране.

Светещи букви

Светещ надпис

СВЕТЕЩИ БУКВИ

Светещите букви са част от групата на светещите фасадни реклами. Те се изработват стандартно с плоско лице от плексиглас, което осигурява отлично светлоотделяне. Бордовете могат да бъдат светещи или направени от алуминиева основа. Целият надпис (низ от символи) се монтира по шаблон върху специално подготвена за него конструкция. Рекламният надпис повишава общата стилистика на презентирания обект и привлича потребители през всички часове от денонощието. Повече информация за различните видове и техните характеристики можете да намерите на страницата ни посветена на този артикул.

Двустранна табела

Двустранен банер

ДВУСТРАННИ СВЕТЕЩИ ТАБЕЛИ

Двулицевите светещи табели вакуумно формовани са идеални за напречна реклама по високите части на фасадата. Двойната им визия позволява рекламата да достигне до по-голям брой хора. Двустранните светещи табели се поръчват от ресторанти, нощни заведения, пунктове за годишни технически прегледи и други.

Светещи кутии

Рекламни кутии за фасади и покриви

СВЕТЕЩИ КУТИИ

Светещите кутии представляват конструкция (сглобка) от материали и крепежни орнаменти. Светещите кутии са обемни за да може светлината във вътрешността да се разпръсне равномерно по всички краища на лицевата част. Монтират се най-вече при фасади и покриви на кооперации.

Контражурни букви

Контражурен надпис

КОНТРАЖУРНИ БУКВИ С ПОДСВЕТКА

Този тип реклами се правят със задно осветлени. По този начин буквите изпъкват на осветения фон и се подчертава ефекта на сиянието. Котражурните букви се използват при външната архитектура на сградите. Често се поставят в страни от входа или над него. Намират широко приложение и при интериорната декорация на офиси и сгради.

Букви с крушки

Класиката в рекламата

БУКВИ С КРУШКИ

Буквите с крушки са едни от първите светещи реклами на пазара. Те представляват най-често конструкция от метален бонд и гръб върху, която се монтира ел. инсталация за монтиране на светлини. Буквите с много лампички се използват при тържествени събития, сватби и в някои случаи и при концертни изяви.

Защо ви трябва светеща реклама?

Светещи реклами - най-впечатляващата реклама през ноща и перфектна визия през деня

Днес трудно бихме си представили в градската среда без светещи реклами. Този вид рекламиране е известен още и като светещи кутии за брандиране с LED ( Лед ) осветление, светотиоди или неон. Рекламна агенция 100марки и изработва  рекламни конструкции с ел. инсталация по европейски стандарт за качество и безопасност на употреба на отлична цена в град София и покрайнините - Герман, Банкя, Елин Пелин.

Повече приходи от светещи реклами през цялото денонощие!

Светещи реклами най-често се монтират по фасади и покриви на сгради. Целта на този вид рекламиране е да има впечатляваща визия през деня и да достигне и привлече нови клиенти през нощта. Когато вашият търговски обект има светеща кутия той се отличава в градската среда. Практиката показва, че клиенти поръчали светещи реклами са увеличили своите приходи многократно.

Видове светещи реклами

Светещите реклами са също и обемни светещи букви със самостоятелно светене или с подсветка.

Светещи букви

Буквите могат да бъдат монтирани като външна реклама или като интериорна реклама ( вътрешна ). Конструкцията на светещите рекламни букви се състои от диоди,  пури, трансформатори на електрическа енергия,  кабели. Корпусът е направен от прахово боядисана ламарина или еталбонд. В някои случаи когато светещата реклама е поставена непосредствено над входа на търговски обект, предпазва и от падащи предмети от покрива  на сградата.

Светещите реклами с подсветка

Светещите реклами с подсветка. При този модел  основните букви са статични - несветещи, а бекграунда или основата към стената е с подсветка. Визията на тези реклами е винаги впечатляваща както при външната реклама така и при вътрешното рекламиране.

Супер бюджетна светеща реклама с външен прожектор!!!

Най-евтиния вариант е за светеща реклама е поставянето на външни светлини с метална рамка, сочещи към табелата на магазина. Светещи реклами могат да бъдат всички реклами които бъдат осветени от някакво електрическото тяло - прожектор или лампа. Когато търсите имидж и искате да се докажете като сериозен играч на пазара, решението ви са рекламите с вътрешна електрическа инсталация.

Къде има най-много ел. реклами?

По света най-много светещи реклами има в Лас Вегас и Токио. Там тази част от рекламата е силно развита. В България най-много светещи реклами има в големите градове София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора.

За порчъки и запитвания

Поръчайте вашата нова светеща реклама рекламна агенция 100 Марки и направете своя бизнес по-успешен сред конкурентите. Телефон за запитвания и поръчки   0 8 7 8 5 8 1 5 7 0.