Светещи кутии за външна реклама

Една от най-разпространените форми за външна реклама в наши дни са светещи кутии със LED светодиоди или пури. Когато се замислите за реклами, първото нещо, което изниква в съзнанието ви са красивите, ефектни светещи табели от еталбонд и обемните букви с осветление над казина, магазини, бензиностанции, молове и какви ли не още търговски обекти. Тези конструкции са добре познати в едни от най-развитите градове с шоу бизнес в света като Токио и Лас Вегас. Значението им в маркетинговата стратегия на една фирма е огромно. Колкото по-ярка е вашата светеща реклама, толкова повече се забелязвате и привличате клиенти.

Кутиите се правят от:

  • прахово боядисана ламарина
  • алуминиеви листове
  • плексиглас по разкрой
  • пано от винил
  • модули със светодиоди
  • ел. инсталация
  • захранване и съпътстващи детайли като уплътнения, лепила, крпежи, нитове, винтове и т.н.

Видове светещи кутии и как се правят

Светещи кутии могат да се направят от бонд, поливинилхлорид, диодни ленти, но това зависи изцяло от мястото където ще се монтират. Какво имаме предвид? Ако една табела с осветление се прави за инетриор тогава използваните материали са съвсем различни от тези при външните конструкции. Тази подробност трябва да се уточни при поръчката. Това е така, защото при външна реклама съществено влияние оказват метеорологичните условия и тя трябва да бъде по здрава и по-издръжлива. Примерно, диодните ленти са предназначени за места с възможна поява на влага, но не и вода. Вероятността да изгорят е голяма. Диодни модули са значително по-изолирани и издържат на дъжд и сняг и затова се използват при екстериорно брандиране. Разликата в консумативите има значение и при формиране на цена.

Производствена база. Изработка на светеща кутия

Рекламна агенция 100 Марки изработва рекламни конструкции в София от типа светещи кутии в различни форми и размери. Ние разполагаме с технологична база и машини за оразмеряване, рязане на фреза, широкоформатен печат, дигитална обработка на изображения, цветен принтер, плотер, шлифоване и т.н., да не изброяваме всичко, че списъка е дълъг. Когато знаете какво искате за вашия бизнес и търсите доверен партньор Марките са насреща.  Обадете се на телефон 0878581570 поръчайте рекламите, от които имате нужда за вашия стартиращ или утвърден на на пазара бизнес.

Продукти

Агенцията предлага светещи кутии с лице от плексиглас или винил. Конструкции с блокаут фолио за открояване на отделни букви и символи. Правим реклами с нестандартна форма и съотношение за разпознаване на бранда при пръв поглед от разстояние. Монтираме при посочен от вас обект и на желаната височина (височинен монтаж). Нашите продукти са с гаранция за качество и безопасност на употреба.

Телефон за контакти

За повече информация и въпроси телефон за връзка 0878581570.