Видове фолиа за брандиране

Фолиране на гладки повърхности

Облепяне с фолиа се прави най-често на стъкла, прозорци, витрини и паравани. При транспортната реклама се облицоват врати, калници, тавани и други детайли от автомобила, буса, тролея или трамвая. Фолиране на витрини и прозорци със самозалепващо фолио за стъкло. Фолиа за облепяне на стъкла в офис, хотел или банка. Фолиране на автостъкла в София.

Перфорирано фолио за витрина

Перфорирана дискретност и абсолютен стил.

ПЕРФО ФОЛИО

Перфо фолиото е отлично решение за брандиране на витрини, прозорци и стъкла на магазини. То позволява ярък и наситен широкоформатен печат на изображения. С перфорираното фолио вие използвате за реклама всеки сантиметър от вашия търговски обект и така увеличавате шансовете си за по-голяма печалба!

Матиране на офис с фолио рязано на плотер

Най-доброто решение за вашия офис.

МАТОВО ФОЛИО

Матовото самозалепващо фолио е едно от най-разпространените материали при интериорната реклама. С матово фолио се облепят витрини, паравани и прозорци. Известно е още като "пясъкоструйно" или "фрост" със златист или сребърен ефект (нюанс). Продукта е подходящ за изрязване на лога, надписи и декорации по стъклени повърхности.

Витражни фолиа

Витражни фолиа вместо пердета.

ВИТРАЖНО

Витражните фолиа са с различна визуална идентичност - матови, гланцови (лъскави) или абстрактни. Всички те освен за декорация и естетика могат да се ползват и като алтернатива на тежките пердета и щори. Витражите имат UV защита и защитават (предпазват) личните ви и офис мебели от избеляване. Те повишават комфорта и ви осигуряват допълнително пространство като не заемат допълнително място, защото са залепени за прозорците или параваните. Осигуряват ефикасна изолация.

Трансперантно фолиране на цял обект

Цветни прозорци и меки нюанси.

ТРАНСПЕРАНТНО

Самозалепващото трансперантно фолио от PVC е меко и прозрачно с УВ стабилизатори. Предлагаме го в над 30 цвята за използване и фолиране на лого символи и знаци със задно осветление. Чрез сухи или мокри апликации придава стил и жизненост в интериора и екстериора при цветно тониране на прозрачни повърхности (PET) и акрилни стъкла.

Транспортна реклама с каст облепяне

Качество, на което да се доверите!

КАСТ (CAST)

Каст (самозалепващо) фолио е с до 30% еластичност и се използва предимно при брандиране (облепяне) на автомобили (транспортни средства). 100 Марки - София предлага цветно cast folio с марка Orafol за изрязани надписи във всички цветове (Може да се използва и за цялостно лепене). Каст с широкоформатен печат за цялостно фолиране на МПС-та, който е с cast ламинат за предпазване от надраскване и избеляване на графиките.

Карбоново фолио за облицоване

Визия от най-високо ниво за автомобили

КАРБОНОВО

Карбоновото фолио е отлично решение за имитация на скъпата сплав. Фолиото с карбон приляга идеално на 3D формите на всеки едни спортен автомобил. Лепи се по преден капак, врати и калници. То може да бъде черно, бордо, оранжево или синьо. Предлагаме още и перлено, хамелеон, бяло и сиво. Агенцията предлага частично или цялостно фолиране на фирмени автомобили.

Транслуцентно фолио на ролки

Ярки, светещи реклами с фолио

ТРАНСЛУЦЕНТНО

Самозалепващото транслуцентно PVC фолио се използва най-вече при светещи табели и реклами. Намира приложение и при тониране на вътрешно осветени знаци от акрилно стъкло и банерни материали. Двустранно изработените светещи табели или кутии облепени с транслуцентна пластика имат ярки изображения със светещи цветове. Предлага се в над 50 сатенени цвята.

Огледално фолио за защита от слънце

Огледален ефект на стъклата.

ОГЛЕДАЛНО

Огледалното фолио е ефектно както при екстериорна употреба, така и в интериора. Поставено с лице навън ще направи вашия офис огледален и трудно достъпен за любопитните поглед, а отвътре вие ще имате перфектна видимост и контрол над ситуацията. Когато фолиото с огледално отражение е залепено във вътрешността - по паравани, парапети на стълби или стъклени тавани, то придава дълбочина и простор, а декорацията е впечатляваща.

Фосфоресцентно облицоване

Фосфоресцентно фолио.

ФОСФОРЕСЦЕНТНО (СВЕТЕЩО)

Фосфоресцентното светещо фолио издържа до 5 часа послесветене! То има жълто-зелен цвят, който "поглъща" светлината и я отразява в тъмнината. Подходящо е при брандиране на рамки на врати, табели за вход и изход, стълби и парапети. Този вид фосфоресцентно фолио е подходящо за ситопечат с екосолвентни бои (мастила) и рязане (изрязване) на плотер. Във вътрешни помещения издържа до 8 години, а при външна употреба до 5 години.

Мономерно фолио за краткосрочни събития

Краткосрочно фолио да промоции.

МОНОМЕРНО

Мономерното самозалепващо фолио от PVC, известно още като "Ремувъбъл фолио", е подходящо за краткосрочни реклами и промоции. Със своята система "Removable" от специфични лепила, то лесно се демонтира без допълнителни препарати (химикали) и не оставя следи и отпечатък. Печата се със цифров печат с еко-солвентни и солвентни бои (мастила).

Полимерно фолио за прозорци

Външни, еластични фолиа.

ПОЛИМЕРНО

Полимерните фолиа за значително по-пластични (разтегателни) от мономерните. Те се използват предимно при външни реклами и висококачественни разпечатки. Предлагат се във всички цветове. Подложката им има едностранно лепилно покритие с полиакрилатна дисперсия и е от специална силиконова хартия. Рекламна агенция 100 Марки предлага полимерни фолиа с полимерен защитен ламинат.

Фолиране от агенция с традиции

Разнообразие от фолиа за всеки вкус и фирма

Фолиата в рекламата могат да бъдат различни видове според своите спецификации. Това са едни от най-често използваните продукти за трайно или краткосрочно брандиране.

Облепяне със самозалепващо фолио за стъкло и гладки основи

Рекламна агенция 100 Марки предлага облепяне на стъклени и гладки повърхности със самозалепващо фолио за стъкло в различни цветове или със широкоформатен печат. Нашите фолиа имат специална защита против нараняване, избеляване или намокряне. Те са издръжливи и на достъпни цени. Основно използваме, за рязане на плотер или печат на цифрова графика, продуктите на доказани световни марки.