Интериорна реклама – табели за отдели и облепяне на офис

Интериорна реклама, или известна още като „вътрешна реклама“ и вътрешно брандиране на офиса, е всяка една реклама която се намира в интериора на вашия търговски обект (предприятия и фирми). Това са фототапети, табели за изход, табела за служител на месеца, табелата за насока към определено помещение – към администрация или към стаята на офис мениджъра на фирмата. Интериорна реклама може да бъде направена от различни светещи конструкции и реклами при различна цена за изработка и монтаж. Фототапетите обгръщат цялата стена на офиса и придават дълбочина на помещението. Когато едно изображение с градски пейзаж или гледка е монтирано на четирите стени на офиса, тогава говорим за истинска 360 градусова панорама. При две вертикални основи получавате превъзходно изживяване на 180 градуса. 😉

Видове интериорна реклама

За вътрешното оформление на едно помещение най-често са необходими упътващи и указващи табели. Изработват се от плексиглас с плотерно или лазерно гравиране. В някои случаи се правят от неръждаема стомана. Ако е необходимо се прилага ецване на материала. Най-ярък пример в тази насока за табелите в магазините за хранителни продукти. Там те упътват посетителите за отдел местни продукти, изделия от зърнени култури – Хляб и хлебни изделия, щанда за месо и колбаси, фитнес уреди, домашни потреби и други подразделения. Декорацията на стени с картини за стена е също клон на вътрешната реклама. Картините се печатат върху опънато платно, наречено „канава“. Същата основа – платно за художници, ползват за своите творби и артистите на визуалното изкуство.

Задължителна  и препоръчителна вътрешна реклама.

При отварянето на всеки ден търговски обект е необходимо да бъде поставена табелка за изход. Тази табелка би насочила служителите и гостите на търговския обект към мястото за напускане на сградата в случай на необходимост. Това може да бъде е от изключително значение в кризисни ситуации като пожар наводнение и други природни бедствия.

Рекламна агенция 100 марки изработва интериорни табели за търговски помещения, ресторанти и заведения – бизнес центрове, медицински кабинети и други.

100 Марки предлага печат на картини, фототапети и графики за вътрешно оформление. Според съвременните стандарти и изследвания, картините в офиса подобряват комфорта при работа и създават позитивно настроение и благоприятна работна среда. Друго приложение на този вид интериорен елемент е да информира клиентите и посетителите на офиса за дейността на бизнес на фирмата. Графиките най-често съдържат реализирани проекти, усмихнати хора, топли цветове и други.

Табела – Служител на месеца е едни от водещите подходи за мотивиране на персонала и администрацията.

Комбинация реклами

В нередки случаи клиенти поръчали вътрешна реклама – фототапет, табела от коматекс или картина, поръчват и брандиране на витрини и прозорци с Фрост фолио, плотерно рязани букви от PVC или облепяне на фирмени автомобили с Каст фолио. Поръчайте сега вашата реклама на телефон 0 8 7 8 5 8 1 5 7 0 или посетете страницата ни контакти от главното меню в сайта.