Интериорна реклама

Интериорна реклама, или известна още като вътрешна реклама и вътрешно брандиране на офиса, е всяка една информационна декорация която се намира в интериора на вашия търговски обект (предприятия и фирми). Това са фототапети, табели за изход, табела за служител на месеца, табелата за насока към определено помещение – към администрация или към стаята на офис мениджъра на фирмата. Интериорната реклама може да бъде направена от различни светещи конструкции и реклами при различна цена за изработка и монтаж. Фототапетите обгръщат цялата стена на офиса и придават дълбочина на помещението. Когато едно изображение с градски пейзаж или гледка е монтирано на четирите стени на офиса, тогава говорим за истинска 360 градусова панорама. При две вертикални основи получавате превъзходно изживяване на 180 градуса. 😉

Видове интериорна реклама

За вътрешното оформление на едно помещение най-често са необходими упътващи и указващи табели. Това е интериорна реклама. Изработват се от плексиглас с плотерно или лазерно гравиране. В някои случаи се правят от неръждаема стомана. Ако е необходимо се прилага ецване на материала. Най-ярък пример в тази насока за табелите в магазините за хранителни продукти. Там те упътват посетителите за отдел местни продукти, изделия от зърнени култури – Хляб и хлебни изделия, щанда за месо и колбаси, фитнес уреди, домашни потреби и други подразделения. Декорацията на стени с картини за стена е също клон на вътрешната реклама. Картините се печатат върху опънато платно, наречено „канава“. Същата основа – платно за художници, ползват за своите творби и артистите на визуалното изкуство. Друга опция е фолиране с матово фолио на стъклени паравани.


Матирани стъкла с червени триъгълници
Матиране на стъкла на ленти

Матиране на стъкла и паравани в офиси

Агенция 100 Марки предлага на своите клиенти матирането на стъкла с пясъчно фолио. Този добре познат метод, за декорация на офисните помещения, се е превърнал в тенденция през последните години. Основно фирмите прибягват към този вид оформление когато търсят дискретност на работното място. Целта е по-добра концентрация и ефективност от възложените задачи. Този вид вътрешно декориране прави визията на офиса ви изискана и различна от усещането за аквариум с рибки.


Поръчай слагане на матово фолио ->

 • Замъгляване на стъкла
 • Изрязване на ленти и фигури
 • Подходящо за офис
 • Монтаж на място
 • Добри цени

Снап рамка със стойка
Снап рамка със стойка

Закачане на алуминиеви снап рамки

Снап рамките много приличат на информационни картини с алуминиева периферия. Могат да бъдат по-големи или по-малки в зависимост от нуждите и предназначението. Съдържанието вътре може да се подменя когато има промяна в обстоятелствата, променен е статута на определена стая или зала и т.н. Ние ви предлагаме професионална изработка и окачване на тези упътващи табелки на супер цени.


Поръчай количество снап табели ->

 • Рязане по размер
 • Високочакествен материал
 • Възможност за поставяне на стойка
 • Доставка до адрес
 • Кратък срок за изработка

Зелена указателна табелка за таван
Зелена указателна табела за таван

Поставяне на указателни табели и знаци

Поставянето на упътващи табели на видни места е изключително важно за комфорта на посетителите. Те ориентират потока от хора, подобно на регулировчик на пътното платно. В противен случай има голяма вероятност да настъпи хаос, суматоха и объркване. Няма да говорим за нервите и въпросите – кое къде се намира. 😉 Агенцията ни предлага дизайна, изработката и монтажа на подобен вид съоръжения на достъпни цени и кратки срокове. Работим основно с количества за цели сгради. Повече информация можете да намерите в страницата ни за тези продукти в нашия сайт.


Поръчай количество снап табели ->

 • Необходими по закон
 • Светещи и статични
 • Отстъпки за количество
 • Възможност за окабеляване
 • Различни модели

Задължителна и препоръчителна вътрешна реклама

При отварянето на всеки ден търговски обект е необходимо да бъде поставена табелка за изход. Тази табелка би насочила служителите и гостите на търговския обект към мястото за напускане на сградата в случай на необходимост. Това може да бъде е от изключително значение в кризисни ситуации като пожар наводнение и други природни бедствия. Рекламна агенция 100 Марки изработва интериорни табели за търговски помещения, ресторанти и заведения – бизнес центрове, медицински кабинети и други. Агенцията предлага печат на картини, фототапети и графики за вътрешно оформление. Според съвременните стандарти и изследвания, картините в офиса подобряват комфорта при работа и създават позитивно настроение и благоприятна работна среда. Друго приложение на този вид интериорен елемент е да информира клиентите и посетителите на офиса за дейността на бизнес на фирмата. Графиките най-често съдържат реализирани проекти, усмихнати хора, топли цветове и други. Табела – Служител на месеца е едни от водещите подходи за мотивиране на персонала и администрацията. Поръчайте вашите нови реклами сега.

Защо залепянето на фолиа, поставянето на картини или залепянето на тапети се наричат интериорна реклама?

Защото се засягат продукти, които са визуално изкуство, а ние правим това постоянно в рекламния бизнес. Печатаме, лепим, изрязваме и монтираме всякакви произведения на изкуството с цел да подобрим начина ви на живот. Много често когато се отдава помещение под наем то има общ характер, понеже не се знае за какво ще се използва. Когато го наемете или купите вие имате свободата да го персонализирате по начин, по който най-много ви харесва и да го направите ваше. Тогава на помощ идваме ние. Къстъм дизайна (от английските думи – custom design, които означават – модифициран дизайн) е факторът, който отличава една марка от друга и придава идентичност на организацията в нейното ядро. Говорим именно за офиса, търговската площ или залата за конференции. Как ще изглежда една фирма отвън или от вътре – това е въпрос на външна или интериорна реклама.

Комбинация на реклами. Завършен вид с интериорна реклама и външна такава

По-надолу в страницата сме представили част от предлаганите стоки и услуги в тази област на сектора. Ако имате въпроси можете да се свържете с нас, във всеки един момент, в работно време на посочените в сайта координати. В нередки случаи клиенти поръчали вътрешна реклама – фототапет, табела от коматекс или картина, поръчват и брандиране на витрини и прозорци с Фрост фолио, плотерно рязани букви от PVC или облепяне на фирмени автомобили с Каст фолио. Поръчайте сега нова реклама на телефон 0 8 7 8 5 8 1 5 7 0 или посетете страницата ни контакти от главното меню в сайта. Намерете ни в социалните мрежи и се информирайте за новостите, които предлагаме. Сто Марки – агенцията, от която имате нужда когато ви трябва брандинг.

Добрата визия е въпрос на дизайн! Престижът е въпрос на имидж.