Указателни табели за държавни учреждения и обществени поръчки

Рекламна агенция 100 Марки изработва и монтира указателни табели за цялостно брандиране на обществени сгради, учреждения, университети и болници. Ние можем да ви предложим комбинирани цени за направа на снап рамки при всяка врата и кабинет, метални табелки с гравюра на имена, звено и деловодство. Вариантите за направа варират в зависимост от заложения бюджет от възложителя. В момента едни от най-актуалните указателни табели са стъклените бордове с дистанционери (е варианти с подсветка) и табелките от инокс с вдълбани или прорязани надписи. При подобен вид поръчки предлагаме и стойки или табели с сменяеми или фиксирани надписи.

Видове указателни табели

Има различни видове указателни знаци, но всички те имат едно предназначение – да упътват посетителите към желаното направление. Без тези отличителни знаци посетителите могат да загубят представа къде се намират, процеса на работа и динамика се затруднява. Тези символи имат задължителен или доброволен характер. Развитите фирми и дори държави ги използват като неизменна част от своята вътрешна среда – при офиси, стълби, паркинг и т.н. Добра практика е стрелки, кръгове или отличителни цветове да бъдат придружени и със съответния описващ текст – стоп, забранено, наляво, надясно, направо и други. Монтират се на стени, интериорно, екстериорно или на специално направени стоки за целта. Трябва да бъдат на достъпно и видимо място.

Табелки от неръждавейка

Много стилно и ефектно стоят табелките от неръждавейка (неръждаема ламарина). Това са най-продаваните продукти за обществени сгради – заради здравината и красотата след монтаж. Техните размери могат да варират в зависимост от съдържанието и изложената иноформация. Притежават характер и елегантност. При една от поръчките ни, размерът на всички беше с ширина 20 см. на височина 15 см. Предвидени бяха надписи, разположени на два реда (централно). Подравняването и шрифта зависят изцяло от проекта, по който се работи или по предварителни характеристики предоставени от възложителя.

Едностранни и двустенни указателни знаци

Указатели табели за прокуратура, ресторант или многоетажен офис могат да бъдат еднолицеви или двустрани. В този ред на надграждане, при интерес, има възможност да се добави електрическа инсталация с подходящо захранване. Светодиодното LED осветление вътре, или това с пури, трябва да бъде подбрано в зависимост от мястото където ще се монтира светещото тяло. Какво имаме предвид? За външни реклами се използват диодни модули, докато за вътрешно оформление е допустимо използването на диодни ленти. Разликата е в това, че модулите са издръжливи дори на вода, а лентите по предписание са приложими за места с възможна поява на влага. Има разлика и при светенето на различните осветителни тела. Едните са по-ярки в сравнение с други.

Къде се използват указателни знаци?

Двустранни светещи табели се използват предимно за външна реклама. По този начин информация достига от двете страни на преминаващия човеко поток. Едностранни указателни табла се слагат над кабинети и офиси. Към тях спадат вече споменатите, разглобяеми снап рамки. Техните стени имат възможност да се отварят и лицето на табелата да се сменя. Този вид рамка е подходяща както за офиси, така и за плакати.