Транспортна реклама за автомобили, бусове, маршрутки, такси, трамваи и тролеии

Мобилна, градска реклама за всички видове транспорт.

Транспортна реклама за леки коли, такси услуги и маршрутки. Цялостно и частично облепяне на трамваи и тролеи на отлична цена и гарантирано високо качество.

Цялостно или частично облепяне

БРАНДИРАНЕ НА ФИРМЕНИ АВТОМОБИЛИ

Брандирането на фирмения автопарк е в основата на големия бизнес. Всяка една от имиджовите компании на българския пазар и наш клиент залага на добрата визия и рекламирането на различни нива - в офиса, на улицата, с рекламни материали.

Най-еластичния материал за фолиране

КАСТ ФОЛИО (CAST)

Cast фолиото е материалът за облепяне на всички видове МПС. То притежава до 30% еластичност и прилепва идеално по извивките на автомобила. С каст фолиа вие придавате характер на вашия бизнес и подобрявате имиджа на компанията! Поръчайте сега и привлечете нови клиенти докато пътувате в града.

Здравина и красота в едно

ПРОМАЗАН ВИНИЛ ЗА РЕМАРКЕТА

Промазания винил се използва предимно при ремаркета и полуремаркета за тежкотоварни превозни средства от тип ТИР. Този вид материал е значително по-здрав и издражлив на различни климатични условия в сравнение с обикновения винил. В редица случаи се използва и при изработката на пана от винил за обекти.

Класика на добра цена

ПОЛИМЕРНО ФОЛИО

Полимерното самозалепващо фолио от PVC е подходящо за залепяне на равни повърхности на открито и леки 3D извивки (кривини). То притежава еластичност до около 15% и се печата с екосолвентни, солвентни, латексови и UV мастила. Монтира се със специална технология, която не позволява образуване на мехурчета при апликация.

Инкогнито отвътре, забележими отвън

ПЕРФО ФОЛИО ЗА СТЪКЛА

Перфорираното фолио е идеално за облепяне на стъкла на превозни средства. Брандирали сме трамваи, маршрутки и тролеи, освен фирмени автомобили. Този вид реклама има отлична светлопропускливост, ярки и наситени изображения отвън и перфектна видимост отвътре. Поръчва се и от такси компании.

Промотирайте бизнеса си

НАДПИСИ ОТ ФОЛИО

Надписи от обикновенно фолио на коли са отлично решение за бюджетна и ефективна реклама. С този рекламен продукт вие оптимизирате месечните си разходи и печелите нови клиенти докато чакате на светофара. Този вид фолиа се използват най-вече при обектовото брандиране.

Рекламирайте докато пътувате с фирменния автомобил!

Транспортна реклама с Каст фолио за коли

Транспортна реклама се използва най-вече за брандиране на фирмени и рекламни автомобили (коли, такси, тролеи). Рекламна агенция Сто марки предлага и изработва всички видове Каст фолиа със широкоформатен печат за автомобили, бусове, автобуси други превозни средства. Cast фолиото е специален вид фолио за  реклама по транспортни средства. То може да поеме до 30% от извивките на автомобила и по този начин приляга идеално към всички неравности по дизайна на марките. Използва се за всички модели МПС. Друг вариант за облепяне на коли с полимерно фолио.

Облепяне с полимерно фолио при транспортна реклама

Полимерното фолио поема до 15% от неравностите по автомобила. Този вид фолиа са значително по-евтини в сравнение с качественото Каст фолио и затова се използват масово за облепяне при рекламните баничарки ( лекотоварните машини ). В някои случаи се използва и при проекти за облепяне тролеи.

Стандартно фолио

Мобилна реклама може да бъде направена и със стандартно от фолио за облепяне, което се използва за витрини, паравани и табели. Недостатък на този вид материал е, че трудно поема неравности. Неговата еластичност се равнява на до 5% и това значително намалява неговата покривност  при прилепяне.

Защо ви е необходима транспортна реклама и при тролеи?

Предимство на този вид рекламиране, че  рекламата е мобилна и достига до голям брой потенциални потребители и настоящи клиенти. Пряк и близък контакт, като от първо лице. По този начин ефективно се  използват материалните активи на фирмата - включително движимо и недвижимо имущество. С такава реклама вие получавате клиенти докато колата ви е на светофара и чака в задръстване. Когато минавате просто по някоя улица или да спрете да разтоварите стока. Голяма част от световните фирми и марки залагат именно на реклама чрез своите транспортни превозни средства - фирмени автомобили и бусове. Фолиата за този вид рекламиране прилепват идеално към метални повърхности и стъкла - странични и задни.

В нередки случаи транспортната реклама е и като средство за допълнителни доходи за такси компании, маршрутни таксита, градски транспорт и камиони за превози на товари. При някои поръчки, клиентите ни избират да съчетаят този вид показване на марката с реклама върху тенти и винил пана. Промазаните винили са здрави и здражливи и се използват най-вече при тежкотоварни превозни средства от тип ТИР.

Транспортна реклама с промазан винил

Промазания винил е идеален за ремаркета и полуремаркета към тирове. Изключително устойчив срещу различни климатични условия като вятър слънчеви лъчи, слънце греене, сняг и влага.

Триизмерен дизайн

Когато се прави дизайн се подготвят изображения за всички страни, включително:

  • леви врати и прозорци
  • десни прозорци или врати
  • таван
  • преден капак
  • багажник и задна част на превозното средство.

След като бъдат направени отделните части те се се залепят последователно на нашите монтажисти. Агенцията предлага монтаж на място.

Как да поръчам?

Рекламна агенция Сто марки ще ви предложи най-доброто решение за реализиране на вашата идея за брандиране на фирмения автопарк. Нашите специалисти ще ви подготвят оферта в съотношение: цена-качество. Ние знаем как се прави брандиране на МПС. Поръчайте сега на телефон 0878581570.