Рекламни табели от качествени материали

Рекламни табели за външна реклама от агенция 100 Марки - Вашият доверен партньор.

Изработка и монтаж на табели по размер на клиента. Разнообразие от цветове и форми. Разпенено PVC, алуминий и бонд за вашия обект. Реновиране на съществуващи табла, кутии и табели в София.

СВЕТЕЩИ ТАБЕЛИ

Светещите табели са едно практично, удобно и печелившо решение. Те са специално проектирани да издържат много и са оборудвани с енергоспестяващи светлини - диоди (светодиодни инсталации) или луминесцентни лампи. Изработват се от алуминиеви профили, прахово боядисани ламарини или стени от бонд. Лицето се облепя с транслуцентно фолио, което пропуска светлината и прави изображенията и надписи светещи. Монтаж на място в Софи със стълби или скеле.

НЕСВЕТЕЩИ ТАБЕЛИ

Несветещите табели са най-често външна несветеща реклама. Те са част от нашите рекламни услуги, които предлагаме на българския пазар. Такъв вид рекламни продукти се изработват от еталбонд, коматкек, плексиглас и други материали в зависимост от предназначението и мястото където се монтират. Като пример: Коматексовите табели са по-подходящи за вътрешна реклама, докато еталбондовите се закачат предимно по фасади. В някои случаи бонда може да бъде придружен и от фасадно осветление.

Снап рамка с алуминиеви профили

СНАП РАМКИ

Снап рамките са идеално решение за декорация и брандиране на офиси, коридори, приемни. Най-често клиентите ни поръчват светещи снап рамки за казина и кино салони. Рамките могат да бъдат и несветещи. Тези продукти се изработват с алуминиев профил, който лесно се отваря и позволява бърза подмяна на визията с нова снимка. Могат да се закачват на стена или да се спускат от тавани с елементи за стабилизиране (крепежи).

ТРОТОАРНИ ТАБЕЛИ

Тротоарните табели са формата на реклама, която челно среща погледа на клиента. Те се поставят напречно на тротоари и разширяват кръга на рекламиране, който представя вас и вашата търговия. Табелите за тротоар са изборът на малки и големи фирми, а също така и на лица с парко места. Могат да бъдат направени в стандартен размер или в размер по желание на клиента. Позвънете сега за повече информация.

Стъклени табели за офиси

СТЪКЛЕНИ ТАБЕЛИ ЗА ОФИСИ

Стъклените табели за офиси предават изискан вид и повишават вашето реноме. Те се използват предимно в бизнес сгради и големи корпоративни клиенти. Стоят дискретно и елегантно на стена или друга стъклена повърхност. Изработват се от закалено стъкло с фасет на ръбовете (фасетиране).

Видове табели за реклама... от 100 Марки

Рекламни табели за дълготрайно брандиране и търговски имидж

Рекламни табели са едни от най-имиджовите реклами на пазара. Те могат да бъдат светещи или несветещи ( стандартни ). Реклама за външно брандиране от този вид, монтирана на  търговски обект подчертава марката на търговеца и засилва имиджа. Клиентите на магазина придобиват усещане за стабилност и високото качество на предлаганите и продавани стоки и услуги. Рекламна агенция 100 марки ви предлага най-добрите табели от:

  • еталбонд - Еталбонда е съставен от тънкостенни плоскости и има ниско тегло. Продукта се състои от два листа от алуминий и полимерна сърцевина материал между тях. Използва се често и при външна обвивка на сгради.
  • коматекс ( Разпенено ПВЦ, известно още и като Форекс и Лайтекс от търговските имена на техните производители )
  • PVC (Полимер Поливинилхлорид със структура (СН2-CHCL)n съставляван от пластификатори, пигменти, стабилизатори, пенители и други.)
  • плексиглас ( Полиметилметакрилат - известен още и като синтетично стъкло или акрилно стъкло. Този вид материал е прозрачен, синтетичен термопластичен полимер. Създаден е през 1928г. )
  • прахово боядисана ламарина
  • стиропор ( Пенопласт . Има лека, пореста структура. В рекламата може да се съчетае с фибран )
  • и други материали на отлична цена.

Перфектния избор за външна реклама!

Предимство на този вид рекламни продукти е и дългия период на експлоатация / употреба.

Каква да бъде цената за рекламна табела?

Колко струва една табелка? Табелите за рекламиране имат различна стойност. Това е зависи от редица фактори като размер, височина и място за монтаж, материал, дизайн или UV покритие. За да ви направим най-добра цена ние трябва да знаем: Къде ще бъде монтирана табелата? Какви са особеностите на търговския обект? Каква ще бъде височината, на която ще бъде монтирана рекламната продукт? От кого и как ще бъде направен дизайна и включва ли векторизиране на изображения или закупуване на растерни графики.

Практиката показва, че клиенти поръчали рекламни табели много често съчетават брандирането с интериорна реклама. Под вътрешна реклама се разбират всички видове табели насочващи към определен отдел в помещението на магазини, складове или офиси на фирми. Вътрешна реклама със също и насочващите табелки – изход, стълби, санитарно помещение, мениджър, администрация и други.

Облепяне с фолио

Агенцията 100 Марки предлага още облепяне с фолио на търговски обекти, витрини, прозорци, отдели в офиси и други.

Поръчка на рекламни табели

Поръчайте сега рекламна табела от нас и спестете време и усилия! Ние ще ви предложим най-добрия дизайн, най краткия срок за изработка и монтаж и най-добрата цена на пазара. Телефон за поръчки 0 8 7 8 5 8 1 5 7 0.  Можете да направите вашето запитване и чрез официалната ни страница Контакти от сайта 100marki.eu или като ни изпратите директно e-mail на office@100marki.eu .