Рекламни услуги

Агенция 100 Марки – София има удоволствието да ви представи своите рекламни услуги в сферата на външното и вътрешно брандиране и професионална помощ. Ние изработваме и монтираме всички видове рекламни продукти на територията на целия град. Когато говорим за цена екипът ни се съобразява с изисканията на заложения проект, размер и мащаб на представяне на марката. Проектираме дизайн, който да привлича клиенти, да увеличава вашия имидж и да носи повече приходи на титуляра на търговския обект. Агенцията може да ви съдейства при избора на рекламни услуги като ви предложи различни варианти по уточнени параметри. Да ви направим цена, която да ви удовлетворява и да покрива изискванията ви за качество на продукта и способи за монтиране. За ваше удобство, ние можем да ви направим оферти в език, който е удобен за вас – български, английски или френски. Нашата мисия е да създадем комфорт на нашиете клиенти и съдействие с реклами.


Рекламен дизайн

Дизайнерски външен вид и професионална помощ

Нашите дизайни привличат и продават рекламираните стоки и услуги. Това целта на всяка една реклама. Под дизайн ние разбираме ергономичното и естетическо комплексно свойство на определен рекламен продукт или приложна графика. Търговска композиция на детайлите в едно изображение, подбор на цветове и форми и специфичен размер на конструкцията на дадени изделия при брандирането. Дизайнът заема значителен дял при добрата и качествена реклама.


Бърза изработка

Кратки срокове за изработване по размер

Изработката на рекламни продукти зависи най-вече от материала и спецификата на поръчката. Извършва се фрезоване на алуминий, ПВЦ, пенокартон, плексиглас и МДФ. Гравиране се прави на пластмаса, кожа, метал и дърво. Рязане присъства почти при всички материали като фолио, винил, крепежи. Печат. Разролване се прави на ролни материали. При наличие на размери се подхожда различно и индивидуално за постигане на желаната рекламна продукция.


Довършителни дейности

Финализиране на поръчка и съдействие с реклами

За довършване на поръчка се прилагат финални щрихи и шлифоване. Прави се поставяне на капси и подгъв при продукти от винил. Добавят се пластични въжета и свински опашки. Извършва се лепене на и към повърхности. При печатните материали се прави книговезане, ламиниране, щанцоване и биговане. Когато е договорено се поставят спирали и лакиране при тиражи. Всички тези довършителни дейности са част от едно цяло.


Монтиране на външни реклами

Монтажисти с опит и квалифициран персонал

Монтажът трябва да бъде направен от специалисти за да се гарантира качество при рекламирането и безопасност на експлоатация на рекламните съоръжения и конструкции. Рекламите са в непосредствена близост до хора и животни и трябва да бъдат монтирани и съобразени с редица европейски директиви и норми. При поставянето на продуктите се използват стълби, скеле, височинно спускане, предпазни средства и характерни крепежни средства. Как би достигнала всяка една реклама до целевата група клиенти без монтаж?

Комуникация, посещение, монтиране на адрес в София са само част от нашите рекламни услуги

Агенция Сто Марки предлага посещение на място в удобно за вас време и час. Целта на посещението е да се запознаем лично и да добием по-точна представа за нуждите на нашите партньори. По този начин ние можем да бъдем по-креативни в предложенията си и да ви посъветваме по-точно за конкретен рекламен продукт и начини за монтаж. Когато знаем къде искате да бъде монтирана вашата нова външна реклама ще можем да ви дадем точна цена, съобразена с височина, крепежни елементи, използване на стълби, скеле или алпийска група за височинно монтиране.

За ваше улеснение предлагаме и комуникация по електронна поща – по е-мейл. При тази форма е необходимо само да ни изпратите вашето запитване за рекламни услуги чрез електронно писмо чрез формата за контакт в страницата ни Контакти или чрез вашия личен мейл клиент, който ползвате. След като бъде получено вашето съобщение, то ще бъде прегледано внимателно и обстойно от нашия търговски отдел в София и ще бъде подложено на вътрешен коментар. След като бъде направен анализ и бъде взето становище ще ви изпратим като за начало нашата оферта в желан от вас език.

Ако е по-удобно за вас, можете да направите вашата поръчка за реклами и монтиране и по телефон на номер 0878 581 570. С наш консултант можете да обсъдите детайлите по вашата ектериорна или интериорна реклама, къде се намира вашия обект и на каква височина ще бъде закачена рекламната конструкция. По този начин можете да получите професионална помощ дори и само като съвет.

Какво означава рекламни услуги и професионална помощ?

Рекламните услуги са действия, които се извършват в полза на фирма, физическо лице или учреждение от агенция 100 Марки и биват заплатени според направените уговорки между страните в лева или друга валута. С така наречените фирмени услуги за брандиране се осъществяват реализации на продукти и дейности по определени критерии и параметри. В икономиката услугите се считат за нематериалния еквивалент на стоките. С други думи – физическото придобиване на информационни и презентационни блага от вашата фирма е релевантно свързано с определена активност от наша страна.

Услугите за рекламиране с професионална помощ имат за цел да направят или подобрят вашата корпоративна идентичност в съвременните икономически течения. Вижте при какви Общи условия за поръчка на рекламни услуги работим.

Опит в рекламните услуги и консултиране

Опита ни през годините показва, че рекламните услуги са различни и могат да бъдат реализирани по различен начин, но качествени са тези, които постигат заложените цели и маркетингово таргетиране. Тези, които достигат до желаната целева група потребители на стоки и услуги и реализират печалба и развитие на проекта. Тук може да се запознаете с основните насоки и начини за рекламиране. Ако за първи път ни посещавате и сега се ориентирате във фирмения сайт, можете да погледнете страницата ни Инструкции за употреба на сайта. За друго – нашите консултанти са на ваше разположение и ще ви съдействат при избора на реклама.

За ваше удобство сме групирали начините, по които можем да ви съдействаме в няколко категории с визуални примери към тях. Считаме, че по този начин лесно и бързо ще намерите това, от което имате нужда когато търсите професионална помощ. 😉 За търсене на услуга по дума можете да използвате и търсачката в сайта 100marki.eu.

Възползвайте се сега от нашите рекламни услуги и поръчайте по e-mail или на телефон 0878 581 570.