Изработка на реклами по размер

Изработка на реклами по размер в София

Рекламна агенция 100 Марки изработва всички видове външна реклама в София. Ние правим светещи табели, обемни букви, пана от винил с метални рамки, пилони и брандиране на автомобили. Когато говорим за интериор – фолирането с матово фолио и цветни прозиращи фолиа са нашата страст и сила. Изработваме рекламни продукти за външно брандиране с грижа и към най-малкия детайл, защото детайлите определят нивото на качеството – дявола е в детайлите. Агенцията е специализирала дейността си в проектирането, конструирането, производство и монтажа на рекламни съоръжения от различни материали, бои и структурни особености. Произвеждаме продукти за брандиране (изработка на реклами) за малки и големи фирми на отлични цени и перфектно качество с дълъг период на употреба. Попитайте за оферти и услуги още сега! Не губете време и клиенти.

Производствен процес и оферти

Изработката е процес, който започва от чертожната дъска или по-точно от дизайнерския проект. Този етап от реализирането на един продукт е свързан с преминаването през няколко кръга и точния машинен парк и оборудване. Първото нещо, което правим, когато имаме запитване за изработка на реклами, е да се запознаем с детайлите. Уточняваме спецификациите на заданието. За да направим реклама трябва да се налице параметри като – вид на материала, желана обща ширина, височина ако е необходимо, информация за мястото където ще се монтира поръчатана табела, винил или рекламен надпис. Когато клиента не знае дали да избере борд от прахово боядисана ламарина от алуминий или етелбонд нашите консултанти са на разположение за въпроси и коментари. Практиката ни е да направим до две оферти с различни цени в зависимост от заложените материали и часове труд и клиента да прецени дали да избере по-качествения или по-бюджетния вариант за своя офис, търговски обект или дом.

Майстори и опит при външно брандиране. Производство и суровини с високо качество.

Нашите майстори в цеха за рязане, щамповане, биговане, циклене, заваряване и прочие, имат опита на професионалисти без компромис в качеството. Ние имаме опит от практиката и книгите, който сме натрупали в годините на поръчки от всякакъв вид. Агенция 100 Марки е избрана за на първо място когато говорим за външна реклама. Производствения цикъл е свързан с познания в различни насоки свързани с физика, химия, инженерство и други. Това е така защото сферата, в която работим е свързана с употреба на метали, PVC, дърво, стъкло и фибран. Също така потребяваме и производни комбинирани продукти от тези материали. При монтажа използваме различни закрепващи суровини като монтажно лепило, болтове, нитове и аргонови заварки.