С правилните инструменти всичко се постига

Машинен парк и оборудване
Машинен парк и оборудване

Машинен парк и професионално оборудване за производство на рекламни материали

Професионално оборудване и богат машинен парк е ключът към високия стандарт на обслужване. Рекламна агенция 100 Марки използва богата база от инструменти и професионални машини за производство на външни рекламни и рекламни изделия. Потребяваме машините за плотерно рязане (изрязване), сериграфиран надпис и металообработване на световни брандове. Работим с фреза, компресор, кантал, мобилни скелета, широкоформатни принтери и още оборудване. Ние можем да направим реалност всяка ваша идея за брандиране на търговски обект. Екипът ни цени качеството и бързата изработка и затова подхождаме технически с различни варианти. В тази статия искаме да ви представим част от оборудването за направа и оформяне на поцинкована ламарина, кристален винил или ветроупорни завеси.

Какво означава професионално оборудване?

Професионално оборудване означава техника, която е предназначена за системни високи натоварвания и бързи обороти на работа. Тези машини са скъпи за поддръжка и изискват професионални умения и знания. Консумативите, които се използват трябва да бъдат съобразени със стандартите и изискванията на производителя. По този начин се гарантира високо качество на готовата продукция и безопасност на употреба. В рекламния бизнес устройствата имат различно предназначение и могат да бъдат разделени на режещи, боядисващи, щамповащи, преса и т.н. Професионални инструменти като акумулаторни винтоверти, ъглошлайф и бормашина намират широко приложение сред монтажните екипи на светещи тотеми за бензиностанции.

Машинен парк като понятие

Под машинен парк се разбира всички машини, които се използват за реализирането на рекламни материали и довършителни дейности. В това число влизат режещи плотери, големи принтери, автомобили, скелета и т.н. В тази страница сме се спрели на част от тях, понеже считаме, че ще ви бъде интересно да научите нещо повече в тази насока. …разбира се ако вече не знаете за какво става въпрос. 😉 Паркът в този смисъл е понятие, което обединява една група обекти. Реално това не означава някаква местност или площ с поточета и горички, в която има поставени някакви неща.

Image

Фотореалистични изображения

Професионален широкоформатен принтер

Широкоформатен принтер за пълноцветен печат работи с устойчиви на външни условия екосолвентните мастила. Тези консумативи са изключително практични и без замазване, което гарантира на клиента перфектно пресъздаване на цветовете. Работата с тази машина дава възможност за отпечатването на фотореалистични изображения с висока резолюция от 720 до 1440 dpi . Принтер, от този вид, намира своето приложение при направата на външни табели, интериорни реклами конструкции и тотеми. Препоръчваме на нашите клиенти да защитят своята напечатана медия с допълнителен свой ламинат на супер цена.

Image

Ефективната защита срещу избеляване

Ламинатори

Агенцията потребява различни по големина и функция машини наречени ламинатори. Тези уреди са с опции за студено ламиниране и термо обработване. В зависимост от диаметъра на валовете, шината на материала може да варира (до 1600 мм.). Ролкови ламинатори служат за полагане на UV ламинат. С този защитен слой, боите при напечатаното самозалепващо фолио се запазват за по-дълго време при използваната основа. Те не избеляват при продължително излагане на слънце, дъжд и сняг в продължение на дълъг период от време..

В практиката ни също така влизат в употреба и форматни ламинатори с висока скорост на работа от 215 мм./мин. до 1350 мм./мин. При тези инструменти за направа на реклами се използват предварително уточнени размери и пропорции – А3, А2 и други. Работната температура при високо натоварване е регулируема, при избрани модели, и подходящото ламинатно фолио е между 80 и 350 микрона.

Image

Рязане по контур с прецизност на хирург

Плотер за рязане на фолио

Рекламна агенция 100 Марки работи с най-съвременни и многофункционални плотери за рязане на фолио. Един от често използваните има 110 см. ширина на медията и възможност за рязане и оформяне на фолиа с широчина 100 см. (1 м.). Плотера работи със специализиран софтуер само за векторна графика - рязане на векторни изображения. По този начин се постига прецизно изрязване по контур (затваряне на контурите) и отлична детайлност при предварително начертаните форми, фигури и букви.

Image

Плътно прилепяне на фолио

Работен плот

Плотът, който използваме предимно, е оборудван с работна площ от 160 см. ширина х 400 см. дължина. Машината за професионална употреба в рекламната индустрия има притискащ гумен вал, с който се постига плътно прилепване на избрани фолиа. С помощта на този уред се прави лепене на големи площи фолио на сухо, без допълнителни консумативи и препарати. Работните плотове имат редица приложения в ежедневната ни работа. Те са основополагащи когато става въпрос за изработване на реклами с високо качество и в кратки срокове.

Image

Мобилни и бързи

Разглобяемо алуминиево скеле

Когато става въпрос за височинен монтаж това е наша професионална грижа. Ние осигуряваме мобилни скелета, които се сглобяват / разглобяват и по този начин могат да бъдат използвани при различни обекти и когато има нужда от тях. Работната височина на едно алуминиево скеле е 740 см. (7.40 м.) от земята. С помощта на тези конструкции от тръби и плоскости можем да монтираме качествено и в срок вашата реклама където пожелаете.

Инструменти и техники за изработка

Много повече от колкото очаквате

В работния процес рекламна агенция 100 Марки – София, използва още машинен парк от машини за координатно рязане на метали и неметали (плоскости с различна дебелина). Професионално оборудване от висок клас.