Снап рамки за плакати, постери и указателни знаци

Тънките снап рамки от алуминиеви профили са отлично решени за вътрешна декорация и брандиране. Тяхната дебелина е едва 25 мм., което ги прави изключително стилни и елегантни. Те се закачат на стени чрез пробиване или с монтажно лепило ако дупченето на стените е нежелателно. От тавани се спускат с крепежни материали за стабилизиране. Когато конструкцията е снабдена с електрическа инсталация се прави частично или пълно окабеляване, до табелата, с съответните норми. Този тип рекламни продукти се използват предимно в затворени помещения – казина, кина, коридори или офиси за представяне на актуални мероприятия, промоции или филми. В рамките се монтират (поставят) съвсем лесно плакати, снимки, указателни знаци или дори текстови послания. Агенция 100 Марки предлага рекламни услуги в сферата на изработката, продажбата и монтажа на снап картини – светещи и несветещи снап рамки от алуминиеви профили. Печат и каширане на изображения – картини, на пенокартон. Висящи табели.

Видове снап рамки

Според своите спецификации, снап рекламите могат да бъдат:

 • вътрешна светеща реклама
 • интериорна несветеща реклама
 • едностранни рамки
 • двустранни снап реклами.

И при двата вида основната конструкция се прави от алуминиеви профили с различна височина и ширина (размер):

 • А0 – 841 х 1189 мм.
 • А1 – 594 х 841 мм.
 • А2 – 420 х 597 мм.
 • А3 – 297 х 420 мм.
 • A4 – 210 х 297 мм.
 • 500 х 700 мм.
 • 700 х 1000 мм.

Дебелината на картините е 25 мм (2.5 см.)

Светеща снап рамка за картини

Светещите снап рамки са с равномерна осветеност по цялата повърхност така, че поставеното изображение да бъде наситено и симетрично визуализирано. В зависимост от това дали са двустранни или едностранни медията е видима в желаната посока. Подходящи са за визия на беклит филм. При изработката на двустранно светещи алуминиеви кутии се прави 45 градусово рязане на профилите за оформяне на ъглите.

Несветеща снап рамка със снимка

Кагото снап рамката е несветеща, примерно – алуминиева рамка за кратини, изображението се кашира върху пенокартон и може да се добави антирефлексно стъкло.

Каширане на графика

Каширане на изображение означава – залепяне на графиката върху по-твърда основа. Това може да стане на преса или ръчно като се приложи топла или студена техника в зависимост от редица особености. Агенция 100 Марки предлага рекламни услуги за каширане на хартии – постери, акварели, снимки, темпери и други имиджи (изображения). Каширането  предпазва изображенията за по-дълго време от пречупване, нагъване или намачкване. По този начин ще се радвате на вашите запазени и запечатани моменти с години.

Пенокартон за висящи табели

Пенокартонът представлява леки плоскости със сърцевина от полиуретанова пяна и страни от многопластова хартия с покритие. Има различни цветове, като най-често се използва бял цвят за основа. Материалът има добра стабилност при рязане, печат, лепене или ламиниране. Освен за висящи табели, POS/POP и фото рамки (снап рамка) се използва и при дизайн на витрини.

Поръчайте сега снап рамки от рекламна агенция 100 Марки – София и подобрете интериора на вашия бъзнес!