Стикери за витрини и прозорци от ПВЦ

Стикери за витрини и прозорци и са отлично решение за бърза и нискобюджетна реклама. Един от най-важните елементи при този вид рекламиране е, че цветовете в рекламата могат да се преливат, тоест могат да се използват различни видове нюанси за един качествен образ на търговската марка. Стикерите за витрини се изработват от различни типове самозалепващо ПВЦ фолио. Върху предварително уточнение размер се извършва широкоформатен печат на избраното изображение. След като бъде готова, реализираната  продукция може да бъде залепена на витрини, паравани, прозорци и други стъклени повърхности.

Надпис „Намаление до -50%“ със стикери за витрини

Стикери за витрини включват надписи от рода на: Намаление до -50%, отстъпка, промоция или просто реклама на нов продукт или стока в определен търговски обект.

Облепяне на стари табели със стикер

Рекламна агенция Сто марки изработва всички видове стикери за витрини от самозалепващи фолиа. В някои случаи, стикерите се използват и за облепяне на остарели външни табели. По този начин можете да си осигурите отлична външна реклама на ниска цена и високо качество. Наши клиенти са много фирми от различни браншове и практиката показва, че стикерите са едни от най-предпочитаните рекламни продукти.

Използвайте всяко пространство в магазина или офиса си за реклама!

Стикерите са отлично решение да използвате всяко свободно пространство от вашия магазин, аптека или друг търговски обект за реклама. Те не само ще привличат нови клиенти, но ще направят и офиса ви по-привлекателен и комфортен за вас и вашите служители. Този вид рекламни продукти и не са скъпи и бързо се изработват. Поръчайте сега вашите рекламни стикери за витрини, прозорци и паравани на телефон 0 8 7 8 5 8 1 5 7 0 или посетете страницата ни контакти от главното меню на сайта 100marki.eu

Разгледахте ли вече другите рекламни продукти от нашия каталог – рекламни табели, светещи букви, обемни надписи от фибран или матиране на стъкла?