Тотеми, които се виждат от далеч и ви водят клиенти!

Изработка и монтаж на светещи стълбове в София. Доставка в страната.

Тотеми за бензиностанции, сервизи и бизнес сгради с височина от 3 до 6 метра и LED светодиоди от рекламна агениця 100 Марки. Тотем по размер на клиента. Монтаж с анкерни групи за бетон и върху зелени, тревни площи.

СВЕТЕЩИ ТОТЕМИ

Този вид рекламни конструкции са едни от популярните в големия бизнес. Те служта освен като рекламно съоръжение на търговския обект, към който се намират и за имидж на бранда, който е изобразен със светещо лого предимно в горната част. Тези стълбове на брандинга в наши дни работят за вас 24 час в денонощието и са изключително икономични на ел. енергия.

НЕСВЕТЕЩИ ТОТЕМИ

Несветещите тотеми намират своето приложение и употреба при бюджетно организирани маркетингови стратегии. Те заемат централно място при входа на газстанции, авто сервизи и крайпътни търговски обекти. Не изискват подръжка и са изключително дълготрайни за употреба при различни атмосферни условия.

ДЕКОРАТИВНИ ТОТЕМИ

Свободно стоящи табели се използват най-много при централни входове на бизнес сгради, молове и хотели. Най-често се поставят в страни от входа и имат естетически и декоративен характер. Поради стоите компактни размери те се забелязват и не са натрапчиви в общата визия на градината с изискана флора.

Какво трябва да знаете когато избирате?

Рекламни тотеми с височина 6 метра

Едни от най-широко разпространените крайпътни реклами при съвременното брандиране са рекламни тотеми. Те могат да бъдат светещи и несветещи. Използват се най-често при бензиностанции, сервизи, хотели и производствени бази. Височината им варира от 3 до 6 метра, а статистиката показва, че най-голям интерес клиентите ни проявяват към 4 и 6 метровите вертикални светещи реклами. При над 90% от случаите тотемите се правят с ЛЕД осветление. Това е така заради редица фактори, сред които по-добрата ефективност и 24 часова експлоатация на рекламното съоръжение. С LED светодиоди ние ви гарантираме нисък разход на електрическа енергия, безопасна употреба и дълъг живот на продукта. Диодите са най-безопасното осветление, а това е от първостепенно значение при офиси и търговски възли за продажба на горива - бензин, дизел, газ и метан.

Тотем за бензиностанции и газстанци с LED светодиоди

Светещите тотеми за бензиностанции, газстанции и търговски обекти за продажба на метан се срещат в различни варианти и форми в градската среда. При около 100% от случаите те са снабдени с ел. инсталация по европейски стандарти за безопасност и LED светодиоди. Диодите спестяват до 85% електроенергия и са с пъти по-ефективни от пури, луминесцентни лампи, металхалогените и други източници на светлина. Рекламна агенция 100 Марки продава своите продукти с гаранция за качество и гаранционно обслужване.

Височината на един тотем за бензиностанции зависи до голяма степен от неговото местоположение. Когато се монтира в градска среда е възможно да бъде направен с по-нисък с оглед да попадне в полезрението и погледа на шофьори и граждани. При изработка на масивни, вертикални реклами за бензиностанции и монтаж край магистрали и второстепенни пътища, най-често поръчваните тотеми са с височина 6 метра. По този начин рекламата достига от далеч до по голям поток от хора.

Тотем за бизнес сграда (Декоративни тотеми)

Най-често тотемите за бизнес гради са с значително по-малки, компактни размери в сравнение с по-големите си събратя. Този тип рекламни изделия за бизнес сгради са известни още и като “свободно стоящи табели”. Използват се най-често при бизнес сгради, театри, музеи и търговски представителства на различни марки.

Изработка

Светещите и несветещите тотеми се изработват от качествени материали и суровини, характеризиращи се с здравина, трайност и устойчивост. В конструкцията на рекламния продукти се включва профили от неръждавейки и алуминий, които издържат на сняг, вятър, вода, дъжд и напичане от слънце. При облицовката намират приложение плексиглас, еталбонд и винил.

Поръчайте рекламен тотем за вашия обект с пълна гаранция на телефон 0878581570 и изведете бизнеса си на ново ниво.