Матово фолио с печат за витрината на бистро Бонжур в ж.к. Стрелбище

Матово фолио с печат за витрината на бистро Бонжур в ж.к. Стрелбище

За новооткрито заведени в столичния квартал Стрелбище направихме фолиране на стъклата с матово фолио с печат. Тази техника е много интересна понеже върху грапавата повърхност на песъкоструя се нанасят бои с широкоформатен принтер и така графиката придобива известен релеф. Този стил на печатане има нотка визия от релефните маслени картини. Наподобява ръчна изработка и е предпочитан продукт от редица фирми в различни сектори. Може да се докосне буквално нюанс и цвят. Клиентите пожелаха масивна лента по средата на централния вход, която да придава ненатрапчив, ясно различим брандинг на търговския обект. В горната част стъклата останаха открити за светлина. Надписите и облика бяха предварително фиксирани от поръчителите така, че факторите към проекта даваха възможност за мигновено изпълнение. Уговорихме час и направихме монтажа. Възползвайте се и вие от по-ниските цени като ни изпратите готови файлове за печат и рязане на плотер в реални размери. Поръчайте изгодно вашата нова реклама с фолио сега.


Какво не знаете за реклама на матово фолио с печат?

Матово фолио с печат може да се използва както при външни витрини, така и при интериорни стъклени паравани. Необходимо е само преди залепянето, повърхността да бъде напълно почистена и полирана с подходящи препарати. Всяка прашинка, която попадне под лепилния слой на самозалепващата медия може да създаде известна неравност. Предимство на песъкоструя е, че така или иначе е грапав като тънък слой захар по прозореца и носи на някои неравности. Все пак ви препоръчваме да оставите подготовката за брандиране на нашия професионален екип от монтажисти за да не берете ядове. Работим на ниски цени така, че ще ви е по-изгодно да стоите отстрани и да гледате как се твори изкуството на фолирането на място. Поръчки приемаме по телефона, но за да влезе официално запитването в системата е необходимо да ни пишете по имейл. Така всичко ще е написано черно на бяло. Готови ли сте да разкрасите и разширите бизнеса си.

Реклама на нов професионален салон за поставяне на мигли в Младост 1

Реклама на нов професионален салон за поставяне на мигли в Младост 1

Преди няколко дни сложихме реклама с перфо фолио върху стъклата на нов салон за красота. Клиентите ни се занимават с професионално поставяне на мигли в Младост 1. Салонът предлага основно миглопластика с 3Д мигли, руски обем, косъм по косъм и ламиниране на миглите. В гамата услуги са включени още: перманентен грим на устни, вежди, очна линия, микроблейдинг и микропигментация. Повече информация можете да получите директно на място или в страницата във Facebook. Почивният ден на салона е понеделник, но през останалото време са на ваше разположение за записване на часове и процедури.


Какъв дизайн избраха клиентите ни от салона за поставяне на изкуствени мигли в Младост?

За целите на дизайна използвахме техники типични за световните модни сцени, както и характерни надписи като – „Beauty Studio“ и „Lashes & Brows“. Този сегмент на бизнеса е изключително красив и затова детайла е важен. Като цветова гама, съгласувано с предпочитанията и вкусовете на клиента, заложихме на меките тонове на лилавото, кремавото, бежово и розово. Черният мрамор по фасадата допълнително придава блясък и класа. Контрастно стилизираните изкуствени мигли във визията на салона ясно подчертават насоката на работа и какъв контингент клиенти биха се заинтересували да се възползват. Ако търсите къде да си сложите мигли в Младост – това е вашето решение. Цените са добри, а хората са специалисти.

Необходимо ли е да се сте експерти за да си поръчате реклама на мигли в Младост?

Отговорът е – категорично не! Ние можем да ви съдействаме с изглаждането на реклами и заедно да изгради успешния модел за привличане на клиенти. Необходимо е да уточним целите и приоритетите. Честа практика е да изграждаме имидж от нулата – само по няколко думи и насоки. В конкретния случай сложихме напечатано фолио на малки дупки за да бъде достатъчно светло в помещението. В дизайна включихме и работно време, което стана като детайл от общото схващане. Поръчайте и вие както мнозина вече го направиха.

Изправена табела със стойка за автобусна компания Chariot E Bus

Изправена табела със стойка за автобусна компания Chariot E Bus

За автобусна компания Chariot E Bus направихме изправена табела със стойка за изложение в Холандия. Предизвикателство беше изключително краткия срок за изработка и вместване в графика. За пореден път, в ситуация с екстремни условия за създаване на реклама, екипът ни откри неподозирани качества. Табелата с две стойки включваше изрязани букви от ИНОКС (залепени по шаблон), зелен плексиглас, черно фолио и основа от бонд. Условието беше таблото да бъде изправено и самостоятелно при поставяне пред автобус на фирмата на изложението. Когато изделието беше готово го транспортирахме до офиса на фирмата в центъра на София. От там табелата пое пътя си на север през Европа. Такъв размер на табела със стойка има своите особености и как ще бъде подходено в направата, определя нейното качество. Рекламните табла от всякакъв вид са основно производство на рекламна агенция 100 Марки. Поръчайте и вие сега продукти за изложения с ИНОКС или лице от зелен плексиглас!


Табела със стойка за електрически автобуси Чариот Е Бъс

Клиентите ни се занимават с производство и продажба на електрически автобуси за малки и големи градове. Не случайно лозунгът на фирмата предвещава бъдещето на градския транспорт. Тези возила за масов превоз на пътници са проектирани с грижа за природата и околната среда. Повече информация за автобусите можете да на мерите в сайта на компанията, а в нашето портфолио вижте дизайна на поръчаната табела със стойка. Ако имате друга идея – споделяте я с нас и ще направим табелата ви както я искате. 😉 Агенция 100 marki подкрепя идеята за екологично чисти возила и намаляване на замърсения въздух в големите градове. Подобни табели, обемни букви и тотеми можете да разгледате в нашата галерия със снимки в сайта. Поръчки и заявки приемаме по всяко време по e-mail. Вашето запитване ще бъде обработено в кратък срок и ще получите цена на посочените координати за връзка с вас. Доверете се на опита. Купете си табела.

Направихме в Люлин реклама на студио за масаж и рехабилитация

Направихме в Люлин реклама на студио за масаж и рехабилитация

В центъра на Люлин реклама върху стъкла с перфо фолио

В центъра на един от големите квартали в София залепихме перфо фолио на витрината. Обекта предлага лечебни и възстановяващи процедури, както и различни видове терапия и рехабилитация. Когато се прави в Люлин реклама е много важно избраните рекламни продукти да кореспондират адекватно със съответната инфраструктура и микро среда. Какво имаме в предвид? Студиото за масажи, по което работихме външно, се намира в компактен район и на малка уличка. Това означава, че рекламите трябва да бъдат лесно разпознаваеми, добре четими и на нивото на очите. Хората обикновено, на къси разстояния, гледат напред, надолу и рядко на горе. Така, ако сложите билборд или обемни букви на покрива – няма да получите търсения резултат в конкретно тази ситуация. В забързаното ежедневие, минувачите по тротоара най-често забелязват, това което им е в полезрението на очите. Разбира се, винаги има изключения от общото правило, но това е често срещаната практика. Направете си експеримент и се загледайте.


Къде да намерите в Люлин реклама направена от агенция 100 Марки?

Естествено, можете да намерите в Люлин реклама изработена и поставена от рекламна агенция 100 Марки, на много места, но в момента искаме да ви обърнем внимание на този конкретен обект. Както се казва – в рекламите си, ние не сме само на всеки километър, а през магазин и ресторант. 😉 Това студио за масаж, което ви препоръчаме да потърсите и посетите в центъра на един от най-големите квартали (намиращ се след тунела), предлага още кан терапия и юмейхотерапия. Люлинските реклами са един значителен процент от целия рекламен свят в София и са на голяма група наши клиенти.. Централно място заемат продуктите от винил, надупчено фолио и най-вече – светещите таели и надписи. Студиото можете да откриете по облепените стъкла със зелено фолио във Фън шуи стилистика – водни лилии и черни, заоблени камъни. Кътче за здраве и красота близо до вас! 😉 При вратата избрахме изображение с бамбук, вода и работно време.

Комплексно външно брандиране за фирма Outsource

Комплексно външно брандиране за фирма Outsource

Комплексно външно брандиране – масивна табела, перфо фолио за стъклата и лого надписи по фасадата

За нашите клиенти и приятели от фирма Outsource.bg направихме комплексно външно брандиране. Поръчката включваше масивна, черна табела от композитен панел еталбонд, бяло перфо фолио на дупчици – за големите стъкла при входа на офиса и лого надписи по фасадата от каст фолио. Цялото брандиране направихме в рамките на няколко дни след приключване на уточненията по дизайна и общата визия. Комплексно външно брандиране се ползва с редица привилегии от фирмите. Една, от които е – намаление в цената на общия проект поради съвкупността от поръчани реклами. За повече информация относно цени за ваши предстоящи форми на рекламиране се обадете на посочените в сайта на агенция 100 Марки телефони или ни изпратете запитване по емейл. Аутсорс.бг е една от водещите фирми в бранша и оперира основно на международния пазар. Предлагаме ви да разгледате снимките на рекламите към текущия проект, прилежащи под статията. Рекламирайте за да се отличите сред конкуренцията!

Поръчайте комплексно външно брандиране от 100 Марки за да ви бъде по изгодно

Комплексните рекламни поръчки винаги са били на далавера (както казва народа). Когато се купува в мащаб е нормално да е по-евтино понеже се работи едновременно по различните детайли и елементи. Така е и в този случай. При започването на проекта стартирахме от нулата. Какво означава това ли? В началото нямаше ясна визия какъв цвят да бъде табелата, какво да съдържа перфорираното фолио и дали трябва лого надписи по фасадата. Всичко се случи поетапно, какъвто е реда при комплексно външно брандиране. Първо предложихме на нашите клиенти варианти, от които да си изберат и да ни насочат във вкусовете си. След това уточнихме цветовата гама, която се основаваше на предварително направеното лого. Изяснихме детайлите, композицията и местоположението на рекламите и преминахме към физическа изработка. Резултата, както можете да се уверите е професионално брандиране в София в кратък срок и на добра цена. Поръчайте и вие още сега.

Използвани форми на реклами и особености при комплексното външно брандиране на фирма Outsource.bg

При входа, от лявата страна на вратата, залепихме здраво огромна табела от композитни материали. Използвахме лепило по изискване на клиента и с цел запазване на целостта на сградата. Стандартно се използват различни крепежи или лепителни повърхности. Табелата покрихме с черно фолио и надпис с логото и домейна на фирмата Аутсорс.бг. При перфо фолиото избрахме, съвместно с нашите приятели, бял цвят за основа и елементи от фирмения знак. Светлите цветове при дупчестото фолио най-малко прозират отвън, а отвътре се вижда ясно. Черната гама остава по видима и светло пропусклива. Поради мащаба – направихме снадки на парчетата медия (при белите фонове се забелязват вертикални или хоризонтални линии, а при шарена снимка – не). Общото внушение и присъствие доби мащаб, но нещо липсваше… което предстоеше да бъде монтирано. Два лого надписа в горните ъгли по фасадата на сградата. Сложихме ги и ефекта бе поразителен! Разгледайте, харесайте и поръчайте нова реклама от 100 marki.

ВАСКО ЗАВИНАГИ ! – Метален надпис с лъвче

ВАСКО ЗАВИНАГИ ! – Метален надпис с лъвче

Метален надпис – ВАСКО ЗАВИНАГИ и лъвче

Наш приятел поиска да сложим на колата му метален надпис – Васко Завинаги ! и под него лъвче в десния край. Немската, черна лимузина с хромирани лайсни и лъскави джанти стана още по-впечатляваща и внушителна от преди. Няма начин някой да не забележи стилното послание при външната страна на багажника. Поради съображения за сигурност можем да ви покажем само една снимка на проекта. Брандирането направихме с подходящо фолио, което залепихме на място пред собственика на автомобила. Надписът Васко Завинаги ! е посветен на една от ключовите фигури за България във времето на прехода. Лъвът под буквите говори сам по себе си за характерът на едно поколение. Подобни проекти могат да бъдат реализирани и с изпъкнали обемни букви, които да наподобяват емблемата или модела на марката. Необходимо е да се направи анализ на използваните шрифтове и да се подберат подходящи материали за физическото реализиране и монтиране.

ВАСКО ЗАВИНАГИ с отличителен лъскав надпис

Когато изработваме рекламни продукти, за нас приоритет са нуждите и потребностите на нашите клиенти и приятели. Не е въпрос само да сложим нещо и да се води, че е направена реклама, а да се постигне това, което се търси като представа за нещата. В случая, трябваше да се направим надпис с главни букви – Васко Завинаги ! и силен лъв, и ние го направихме по най-добрия възможен начин с посочените параметри за размери и позициониране. Избрахме фолио за нашето основно предложение поради няколко причини – перфектна визия, бърза изработка и ниска себестойност на приложения материал. Буквално за минути след приключването на дизайна, логото и символите бяха залепени гладко на немската лимузина с черен цвят и много хром и никел. Ако и вие искате да направите возилото си повече от серийно производство ни се обадете на посочените телефони за връзка с нас. Изпратете ни запитване сега. Не спирайте да се подобрявате.

Реклама с фолио и винил за магазин Technocemento

Реклама с фолио и винил за магазин Technocemento

Испански мазилки Техносементо от цимент и смола. Вече и с брандиран магазин в София

Фирма Техносементо е официален представител на испанските мазилки и техно подове за България с тази марка. Дружеството наскоро отвори врати в нов офис в столичния квартал Овча Купел. Основните съставки на продуктите на бранда са цимент и смола, което им дава изключителна здравина и еластичност след нанасяне. Използват се за покритие на големи площи без фуги и с дебелина на слоя между 23 мм. Материалът има множество предимства пред класическите покрития заради своите качества. Той е гъвкав и може да се нанася директно върху стари настилки, плочи и мозайка на тераси без да е необходимо предварително разрушаване на съществуващите облицовки. Важно предимство на тези покрития е, че могат да се използват както на закрито, така и на открито. Фирмата препоръчва приложението да се осъществява от квалифициран технически персонал на марката. По този начин може да се гарантира дълготрайна устойчивост и оптимално прилягане на гамата продукти Technocemento.


Цялостно външно брандиране на магазин Technocemento в Овча Купел – Техно подове

За професионалното реализиране на идеята – Техно подове, в България, рекламна агенция 100 Марки направи цялостно външно брандиране на търговския обект. Клиентите ни избраха за своята визия облепяне на всички прозорци, включително и на вратата, с перфо фолио. Напечатаните изображения бяха предоставени от клиента и този начин се синхронизира маркетинговата линия и възприетите практики на Техносементо на международно равнище. Над главния вход поставихме табела с алуминиева рамка и с опънато върху нея пано от винил. Профилите на рекламната конструкция идеално прилепнаха към фасадата на сградата с дървена облицовка. В този случай за монтажа използвахме рапидни винтове с резба и няколко дистанционера. Понеже клиентите ни разполагаха единствено с растерно изображение на логото, направихме векторизиране на основния надпис TECHNOCEMENTO с векторна графика. Повече информация за испански мазилки Техносементо можете да намерите в официалния сайт на бранда – http://www.tecnocemento.com/

Облепяне на стъкла в Люлин с огледално фолио

Облепяне на стъкла в Люлин с огледално фолио

Облепяне на стъкла в Люлин с огледално фолио

Наш клиент, който има офис с постоянно слънчево нагряване, поръча облепяне на всички прозорци с огледално фолио. Целта на поръчката е да се ограничи пряката слънчева светлина и да се създаде по-комфортна атмосфера за работа и в ежедневието. Стъклопакетите се състояха от големи и малки прозорци с различна големина, което наложи прецизно разкрояване и изрязване в желаните пропорции. Самозалепващото фолио прилепна идеално към гладките повърхности и промени изцяло характера на помещението. Този тип материал е известен още като витражно фолио. Огледално фолио зa пpoзopци и cтъĸлa c UV защита e идeaлнo peшeниe облепяне на стъкла в Люлин и пpeдпaзвaнe oт диpeĸтнa cлънчeвa cвeтлинa. Πoлиecтepнoтo caмoзaлeпвaщo фoлиo ce xapaĸтepизиpa c oтличнa видимocт oт вътpe и oглeдaлeн eфeĸт oтвън. To e нaпълнo пpoзpaчнo и пpeдпaзвa oчитe. Зaлeпя ce тpaйнo c пepмaнeнтнo лeпилo и издъpжa oт нaгpявaнe oт нaд 80 гpaдyca пo цeлзий. Снимките в тази страница са от поръчка в софийския квартал Люлин.

Изображения от поръчката:


Фолиа на световни марки за облепяне на стъкла в Люлин. Употреба и практика

Рекламна агенция 100 Марки работи и предлага богата гама фолиа с UV защита от цветната палитра на различни брандове. Нашите продукти са с доказано качество и с реноме на световни лидери. Работим и с материали на клиента. При тази поръчка в столичния квартал Люлин клиента имаше наличен облицовачен материал. Поради естеството на обекта и избрания материал за фолиране, брандирането се извърши от вътрешна страна на прозорците. Фолиата се залепят от вътрешната или външната страна в зависимост от различни фактори. Когато се лепи е много важно да се подготви повърхността за манипулация. Огледалното фолио за облепяне на стъкла в Люлин е подходящо за употреба при фитнес центрове,  СПА комплекси и бази, интериорни врати и паравани. След монтаж препоръчваме да се изчака 24 часа преди почистване. Това гарантира равномерно прилепване, опъване и изглаждане до съвършенство. Поръчайте сега брандиране с огледално фолио на телефон 0878581570 или ни изпратете имейл с описани на заданието на office@100marki.eu Рекламна агенция 100 Марки е на ваше разположение. 😉

Лого надпис с букви от фибран Schrack Technik

Лого надпис с букви от фибран Schrack Technik

Лого надпис с букви от фибран Schrack Technik в 2 РАЛ цвята и залепяне с монтажно лепило

За наш клиент направихме и монтирахме на място лого надписи от фибран с безпробивно монтиране за стена. За изработка бяха подадени 2 броя обемни надписи Шрак Техник – лого от фибран и боядисани в RAL цветове. Тези премиум продукти могат да бъдат изработени и като букви от стиропор. София е най-често града където изпълняваме такива поръчки. При производството на такива рекламни материали като букви от фибран Schrack Technik може да се използва нишка от кантал за оформяне на контурите. Офисът на нашите клиенти бе стилно направен и обзаведен, а стените бяха подравнени с гипсокартон и специфична бяла мазилка. Един от основните приоритети при тази поръчка беше да запазим цялостта на интериора като дупчим стените с бургия за бетон или метал. Елегантното решение на тази ситуация се оказа използването на подходящ крепежен елемент – монтажно лепило за интериорни повърхности. След като уточнихме желаната височина и пропорции от ляво и от дясно, монтирахме двата броя обемни надписи Шрак Техник. Показаното на снимката лого с букви от фибран сложихме като реклама в фоайето на фирмата. Втората единица закачихме в търговската част на фирмената база.

Снимки на проекта:


Изработка на лого – букви от фибран Schrack Technik

Лого от фибран може да се направи и като букви от стиропор. София е града където има най-много подобни вътрешни реклами. Цената на подобни продукти зависи от количеството при направената поръчка, големината и дебелината на фибрана или стиропора. При тези два бр. лого от фибран използвахме за изработка 5 см фибранна основа. При дизайна на този проект беше уточнено, че стените са боядисани в светлата гама и надписът трябва да контрастира. Червения орнамент в началото привлича погледа и клиента прочита любопитно името на доказаната фирма на българския пазар. Ако и вие искате да брандирате своя офис или магазин с фирмено лого обадете се на телефон 0878581570 и нашите консултанти ще ви съдействат в избора на външна или вътрешна реклама.

Салон за масажи в квартал Стрелбище – София

Салон за масажи в квартал Стрелбище – София

Салон за масажи в Стрелбище

Управителят на нов салон за масажи в столичния квартал Стрелбище се свърза с нас за изготвяне на проект за външна реклама. В маркетинговата стратегия на фирмата беше заложена изтънчена и елегантна визия, която да подчертава и допълва професионалните умения на специалистите там. Клиентът пожела от нас няколко варианта и идеи как може да се брандира обекта. При оглед на мястото и квартала и съобразно заложения бюджет, ние предложихме облепяне / фолиране с перфо фолио (известно още като Фолио на дупки) за прозорци, витрини и стъкла. Перфорирано фолио е идеално за подобен вид места с компактна квадратура. То се лепи отвън на прозорците и използва всеки сантиметър от стопанисвания обект.

Снимки на проекта:


Дизайн на перфорирано фолио в ж.к. Стрелбище

Основната линия в дизайна на салона за масажи се базираше на нежна визия с усещане за лекота, здраве и релакс. По тази причина използвахме в долната част на проекта изображение с орхидея в розови, бежови и пастелно зелени цветове. Цветето бе поставено върху тяло с фина кожа и меки извивки, при прозореца в дясно от вратата. За да допълним визията, добавихме преливащ сатенен фон в кремави бели и телесни цветове. До тук общата картина беше прекрасна, но оставаше същинската част на рекламата, а именно – марка, рекламно послание и кратък списък на предлаганите стоки и услуги в обекта.

В горната част сложихме надпис “Масажи” с ръкописен шрифт от завладяващи фини, кръгообразни, кафеникави линии. Така разположените букви приковават вниманието на случайните минувачи. За да подсилим доброто представяне, добавихме основните причини, поради които ще поискате да ви направят масаж на момента – Релакс, Здраве и Красота. 😉  За целта използвахме елегантния почерк от главния надпис + окуражителни и потвърдителни знаци. При дизайна на перфорираното фолио за врата се съобразихме с разположението на дръжката на вратата. Така оставихме изчистена средната част на вертикалната векторна графика. Целта е насочване на погледа към овалната дръжка и лесна ориентация при влизане и излизане от салона за масаж. В горната част, изписахме с големи букви “Студио за масажи”, а най отдолу добавихме кръгло изображение с масаж на място.

Защо облепяне с перфо фолио за стъкла?

Когато дизайна беше уточнен и завършен, изпратихме финално превю на клиента за преглед преди печат и облепяне. В предварително уговорения ден посетихме отново мястото и монтирахме фолиата по размер и вече с реални цветове по RAL. Ефекта беше поразителен, а клиентът попита и за направата на каталози, брошури и визитки. Поръчайте и вие брандиране с перфо фолио на телефон 0878581570 или ни изпратете запитване по и-мейл. Ние ще се свържем с вас при първа възможност, за да ви посъветваме или да уточним детайлите.