Изправена табела със стойка за автобусна компания Chariot E Bus

Изправена табела със стойка за автобусна компания Chariot E Bus

За автобусна компания Chariot E Bus направихме изправена табела със стойка за изложение в Холандия. Предизвикателство беше изключително краткия срок за изработка и вместване в графика. За пореден път, в ситуация с екстремни условия за създаване на реклама, екипът ни откри неподозирани качества. Табелата с две стойки включваше изрязани букви от ИНОКС (залепени по шаблон), зелен плексиглас, черно фолио и основа от бонд. Условието беше таблото да бъде изправено и самостоятелно при поставяне пред автобус на фирмата на изложението. Когато изделието беше готово го транспортирахме до офиса на фирмата в центъра на София. От там табелата пое пътя си на север през Европа. Такъв размер на табела със стойка има своите особености и как ще бъде подходено в направата, определя нейното качество. Рекламните табла от всякакъв вид са основно производство на рекламна агенция 100 Марки. Поръчайте и вие сега продукти за изложения с ИНОКС или лице от зелен плексиглас!


Табела със стойка за електрически автобуси Чариот Е Бъс

Клиентите ни се занимават с производство и продажба на електрически автобуси за малки и големи градове. Не случайно лозунгът на фирмата предвещава бъдещето на градския транспорт. Тези возила за масов превоз на пътници са проектирани с грижа за природата и околната среда. Повече информация за автобусите можете да на мерите в сайта на компанията, а в нашето портфолио вижте дизайна на поръчаната табела със стойка. Ако имате друга идея – споделяте я с нас и ще направим табелата ви както я искате. 😉 Агенция 100 marki подкрепя идеята за екологично чисти возила и намаляване на замърсения въздух в големите градове. Подобни табели, обемни букви и тотеми можете да разгледате в нашата галерия със снимки в сайта. Поръчки и заявки приемаме по всяко време по e-mail. Вашето запитване ще бъде обработено в кратък срок и ще получите цена на посочените координати за връзка с вас. Доверете се на опита. Купете си табела.

ВАСКО ЗАВИНАГИ ! – Метален надпис с лъвче

ВАСКО ЗАВИНАГИ ! – Метален надпис с лъвче

Метален надпис – ВАСКО ЗАВИНАГИ и лъвче

Наш приятел поиска да сложим на колата му метален надпис – Васко Завинаги ! и под него лъвче в десния край. Немската, черна лимузина с хромирани лайсни и лъскави джанти стана още по-впечатляваща и внушителна от преди. Няма начин някой да не забележи стилното послание при външната страна на багажника. Поради съображения за сигурност можем да ви покажем само една снимка на проекта. Брандирането направихме с подходящо фолио, което залепихме на място пред собственика на автомобила. Надписът Васко Завинаги ! е посветен на една от ключовите фигури за България във времето на прехода. Лъвът под буквите говори сам по себе си за характерът на едно поколение. Подобни проекти могат да бъдат реализирани и с изпъкнали обемни букви, които да наподобяват емблемата или модела на марката. Необходимо е да се направи анализ на използваните шрифтове и да се подберат подходящи материали за физическото реализиране и монтиране.

ВАСКО ЗАВИНАГИ с отличителен лъскав надпис

Когато изработваме рекламни продукти, за нас приоритет са нуждите и потребностите на нашите клиенти и приятели. Не е въпрос само да сложим нещо и да се води, че е направена реклама, а да се постигне това, което се търси като представа за нещата. В случая, трябваше да се направим надпис с главни букви – Васко Завинаги ! и силен лъв, и ние го направихме по най-добрия възможен начин с посочените параметри за размери и позициониране. Избрахме фолио за нашето основно предложение поради няколко причини – перфектна визия, бърза изработка и ниска себестойност на приложения материал. Буквално за минути след приключването на дизайна, логото и символите бяха залепени гладко на немската лимузина с черен цвят и много хром и никел. Ако и вие искате да направите возилото си повече от серийно производство ни се обадете на посочените телефони за връзка с нас. Изпратете ни запитване сега. Не спирайте да се подобрявате.

Реклама с фолио и винил за магазин Technocemento

Реклама с фолио и винил за магазин Technocemento

Испански мазилки Техносементо от цимент и смола. Вече и с брандиран магазин в София

Фирма Техносементо е официален представител на испанските мазилки и техно подове за България с тази марка. Дружеството наскоро отвори врати в нов офис в столичния квартал Овча Купел. Основните съставки на продуктите на бранда са цимент и смола, което им дава изключителна здравина и еластичност след нанасяне. Използват се за покритие на големи площи без фуги и с дебелина на слоя между 23 мм. Материалът има множество предимства пред класическите покрития заради своите качества. Той е гъвкав и може да се нанася директно върху стари настилки, плочи и мозайка на тераси без да е необходимо предварително разрушаване на съществуващите облицовки. Важно предимство на тези покрития е, че могат да се използват както на закрито, така и на открито. Фирмата препоръчва приложението да се осъществява от квалифициран технически персонал на марката. По този начин може да се гарантира дълготрайна устойчивост и оптимално прилягане на гамата продукти Technocemento.


Цялостно външно брандиране на магазин Technocemento в Овча Купел – Техно подове

За професионалното реализиране на идеята – Техно подове, в България, рекламна агенция 100 Марки направи цялостно външно брандиране на търговския обект. Клиентите ни избраха за своята визия облепяне на всички прозорци, включително и на вратата, с перфо фолио. Напечатаните изображения бяха предоставени от клиента и този начин се синхронизира маркетинговата линия и възприетите практики на Техносементо на международно равнище. Над главния вход поставихме табела с алуминиева рамка и с опънато върху нея пано от винил. Профилите на рекламната конструкция идеално прилепнаха към фасадата на сградата с дървена облицовка. В този случай за монтажа използвахме рапидни винтове с резба и няколко дистанционера. Понеже клиентите ни разполагаха единствено с растерно изображение на логото, направихме векторизиране на основния надпис TECHNOCEMENTO с векторна графика. Повече информация за испански мазилки Техносементо можете да намерите в официалния сайт на бранда – http://www.tecnocemento.com/