Реклама на нов професионален салон за поставяне на мигли в Младост 1

Реклама на нов професионален салон за поставяне на мигли в Младост 1

Преди няколко дни сложихме реклама с перфо фолио върху стъклата на нов салон за красота. Клиентите ни се занимават с професионално поставяне на мигли в Младост 1. Салонът предлага основно миглопластика с 3Д мигли, руски обем, косъм по косъм и ламиниране на миглите. В гамата услуги са включени още: перманентен грим на устни, вежди, очна линия, микроблейдинг и микропигментация. Повече информация можете да получите директно на място или в страницата във Facebook. Почивният ден на салона е понеделник, но през останалото време са на ваше разположение за записване на часове и процедури.


Какъв дизайн избраха клиентите ни от салона за поставяне на изкуствени мигли в Младост?

За целите на дизайна използвахме техники типични за световните модни сцени, както и характерни надписи като – „Beauty Studio“ и „Lashes & Brows“. Този сегмент на бизнеса е изключително красив и затова детайла е важен. Като цветова гама, съгласувано с предпочитанията и вкусовете на клиента, заложихме на меките тонове на лилавото, кремавото, бежово и розово. Черният мрамор по фасадата допълнително придава блясък и класа. Контрастно стилизираните изкуствени мигли във визията на салона ясно подчертават насоката на работа и какъв контингент клиенти биха се заинтересували да се възползват. Ако търсите къде да си сложите мигли в Младост – това е вашето решение. Цените са добри, а хората са специалисти.

Необходимо ли е да се сте експерти за да си поръчате реклама на мигли в Младост?

Отговорът е – категорично не! Ние можем да ви съдействаме с изглаждането на реклами и заедно да изгради успешния модел за привличане на клиенти. Необходимо е да уточним целите и приоритетите. Честа практика е да изграждаме имидж от нулата – само по няколко думи и насоки. В конкретния случай сложихме напечатано фолио на малки дупки за да бъде достатъчно светло в помещението. В дизайна включихме и работно време, което стана като детайл от общото схващане. Поръчайте и вие както мнозина вече го направиха.

Направихме в Люлин реклама на студио за масаж и рехабилитация

Направихме в Люлин реклама на студио за масаж и рехабилитация

В центъра на Люлин реклама върху стъкла с перфо фолио

В центъра на един от големите квартали в София залепихме перфо фолио на витрината. Обекта предлага лечебни и възстановяващи процедури, както и различни видове терапия и рехабилитация. Когато се прави в Люлин реклама е много важно избраните рекламни продукти да кореспондират адекватно със съответната инфраструктура и микро среда. Какво имаме в предвид? Студиото за масажи, по което работихме външно, се намира в компактен район и на малка уличка. Това означава, че рекламите трябва да бъдат лесно разпознаваеми, добре четими и на нивото на очите. Хората обикновено, на къси разстояния, гледат напред, надолу и рядко на горе. Така, ако сложите билборд или обемни букви на покрива – няма да получите търсения резултат в конкретно тази ситуация. В забързаното ежедневие, минувачите по тротоара най-често забелязват, това което им е в полезрението на очите. Разбира се, винаги има изключения от общото правило, но това е често срещаната практика. Направете си експеримент и се загледайте.


Къде да намерите в Люлин реклама направена от агенция 100 Марки?

Естествено, можете да намерите в Люлин реклама изработена и поставена от рекламна агенция 100 Марки, на много места, но в момента искаме да ви обърнем внимание на този конкретен обект. Както се казва – в рекламите си, ние не сме само на всеки километър, а през магазин и ресторант. 😉 Това студио за масаж, което ви препоръчаме да потърсите и посетите в центъра на един от най-големите квартали (намиращ се след тунела), предлага още кан терапия и юмейхотерапия. Люлинските реклами са един значителен процент от целия рекламен свят в София и са на голяма група наши клиенти.. Централно място заемат продуктите от винил, надупчено фолио и най-вече – светещите таели и надписи. Студиото можете да откриете по облепените стъкла със зелено фолио във Фън шуи стилистика – водни лилии и черни, заоблени камъни. Кътче за здраве и красота близо до вас! 😉 При вратата избрахме изображение с бамбук, вода и работно време.

Комплексно външно брандиране за фирма Outsource

Комплексно външно брандиране за фирма Outsource

Комплексно външно брандиране – масивна табела, перфо фолио за стъклата и лого надписи по фасадата

За нашите клиенти и приятели от фирма Outsource.bg направихме комплексно външно брандиране. Поръчката включваше масивна, черна табела от композитен панел еталбонд, бяло перфо фолио на дупчици – за големите стъкла при входа на офиса и лого надписи по фасадата от каст фолио. Цялото брандиране направихме в рамките на няколко дни след приключване на уточненията по дизайна и общата визия. Комплексно външно брандиране се ползва с редица привилегии от фирмите. Една, от които е – намаление в цената на общия проект поради съвкупността от поръчани реклами. За повече информация относно цени за ваши предстоящи форми на рекламиране се обадете на посочените в сайта на агенция 100 Марки телефони или ни изпратете запитване по емейл. Аутсорс.бг е една от водещите фирми в бранша и оперира основно на международния пазар. Предлагаме ви да разгледате снимките на рекламите към текущия проект, прилежащи под статията. Рекламирайте за да се отличите сред конкуренцията!

Поръчайте комплексно външно брандиране от 100 Марки за да ви бъде по изгодно

Комплексните рекламни поръчки винаги са били на далавера (както казва народа). Когато се купува в мащаб е нормално да е по-евтино понеже се работи едновременно по различните детайли и елементи. Така е и в този случай. При започването на проекта стартирахме от нулата. Какво означава това ли? В началото нямаше ясна визия какъв цвят да бъде табелата, какво да съдържа перфорираното фолио и дали трябва лого надписи по фасадата. Всичко се случи поетапно, какъвто е реда при комплексно външно брандиране. Първо предложихме на нашите клиенти варианти, от които да си изберат и да ни насочат във вкусовете си. След това уточнихме цветовата гама, която се основаваше на предварително направеното лого. Изяснихме детайлите, композицията и местоположението на рекламите и преминахме към физическа изработка. Резултата, както можете да се уверите е професионално брандиране в София в кратък срок и на добра цена. Поръчайте и вие още сега.

Използвани форми на реклами и особености при комплексното външно брандиране на фирма Outsource.bg

При входа, от лявата страна на вратата, залепихме здраво огромна табела от композитни материали. Използвахме лепило по изискване на клиента и с цел запазване на целостта на сградата. Стандартно се използват различни крепежи или лепителни повърхности. Табелата покрихме с черно фолио и надпис с логото и домейна на фирмата Аутсорс.бг. При перфо фолиото избрахме, съвместно с нашите приятели, бял цвят за основа и елементи от фирмения знак. Светлите цветове при дупчестото фолио най-малко прозират отвън, а отвътре се вижда ясно. Черната гама остава по видима и светло пропусклива. Поради мащаба – направихме снадки на парчетата медия (при белите фонове се забелязват вертикални или хоризонтални линии, а при шарена снимка – не). Общото внушение и присъствие доби мащаб, но нещо липсваше… което предстоеше да бъде монтирано. Два лого надписа в горните ъгли по фасадата на сградата. Сложихме ги и ефекта бе поразителен! Разгледайте, харесайте и поръчайте нова реклама от 100 marki.

Реклама с фолио и винил за магазин Technocemento

Реклама с фолио и винил за магазин Technocemento

Испански мазилки Техносементо от цимент и смола. Вече и с брандиран магазин в София

Фирма Техносементо е официален представител на испанските мазилки и техно подове за България с тази марка. Дружеството наскоро отвори врати в нов офис в столичния квартал Овча Купел. Основните съставки на продуктите на бранда са цимент и смола, което им дава изключителна здравина и еластичност след нанасяне. Използват се за покритие на големи площи без фуги и с дебелина на слоя между 23 мм. Материалът има множество предимства пред класическите покрития заради своите качества. Той е гъвкав и може да се нанася директно върху стари настилки, плочи и мозайка на тераси без да е необходимо предварително разрушаване на съществуващите облицовки. Важно предимство на тези покрития е, че могат да се използват както на закрито, така и на открито. Фирмата препоръчва приложението да се осъществява от квалифициран технически персонал на марката. По този начин може да се гарантира дълготрайна устойчивост и оптимално прилягане на гамата продукти Technocemento.


Цялостно външно брандиране на магазин Technocemento в Овча Купел – Техно подове

За професионалното реализиране на идеята – Техно подове, в България, рекламна агенция 100 Марки направи цялостно външно брандиране на търговския обект. Клиентите ни избраха за своята визия облепяне на всички прозорци, включително и на вратата, с перфо фолио. Напечатаните изображения бяха предоставени от клиента и този начин се синхронизира маркетинговата линия и възприетите практики на Техносементо на международно равнище. Над главния вход поставихме табела с алуминиева рамка и с опънато върху нея пано от винил. Профилите на рекламната конструкция идеално прилепнаха към фасадата на сградата с дървена облицовка. В този случай за монтажа използвахме рапидни винтове с резба и няколко дистанционера. Понеже клиентите ни разполагаха единствено с растерно изображение на логото, направихме векторизиране на основния надпис TECHNOCEMENTO с векторна графика. Повече информация за испански мазилки Техносементо можете да намерите в официалния сайт на бранда – http://www.tecnocemento.com/

Салон за масажи в квартал Стрелбище – София

Салон за масажи в квартал Стрелбище – София

Салон за масажи в Стрелбище

Управителят на нов салон за масажи в столичния квартал Стрелбище се свърза с нас за изготвяне на проект за външна реклама. В маркетинговата стратегия на фирмата беше заложена изтънчена и елегантна визия, която да подчертава и допълва професионалните умения на специалистите там. Клиентът пожела от нас няколко варианта и идеи как може да се брандира обекта. При оглед на мястото и квартала и съобразно заложения бюджет, ние предложихме облепяне / фолиране с перфо фолио (известно още като Фолио на дупки) за прозорци, витрини и стъкла. Перфорирано фолио е идеално за подобен вид места с компактна квадратура. То се лепи отвън на прозорците и използва всеки сантиметър от стопанисвания обект.

Снимки на проекта:


Дизайн на перфорирано фолио в ж.к. Стрелбище

Основната линия в дизайна на салона за масажи се базираше на нежна визия с усещане за лекота, здраве и релакс. По тази причина използвахме в долната част на проекта изображение с орхидея в розови, бежови и пастелно зелени цветове. Цветето бе поставено върху тяло с фина кожа и меки извивки, при прозореца в дясно от вратата. За да допълним визията, добавихме преливащ сатенен фон в кремави бели и телесни цветове. До тук общата картина беше прекрасна, но оставаше същинската част на рекламата, а именно – марка, рекламно послание и кратък списък на предлаганите стоки и услуги в обекта.

В горната част сложихме надпис “Масажи” с ръкописен шрифт от завладяващи фини, кръгообразни, кафеникави линии. Така разположените букви приковават вниманието на случайните минувачи. За да подсилим доброто представяне, добавихме основните причини, поради които ще поискате да ви направят масаж на момента – Релакс, Здраве и Красота. 😉  За целта използвахме елегантния почерк от главния надпис + окуражителни и потвърдителни знаци. При дизайна на перфорираното фолио за врата се съобразихме с разположението на дръжката на вратата. Така оставихме изчистена средната част на вертикалната векторна графика. Целта е насочване на погледа към овалната дръжка и лесна ориентация при влизане и излизане от салона за масаж. В горната част, изписахме с големи букви “Студио за масажи”, а най отдолу добавихме кръгло изображение с масаж на място.

Защо облепяне с перфо фолио за стъкла?

Когато дизайна беше уточнен и завършен, изпратихме финално превю на клиента за преглед преди печат и облепяне. В предварително уговорения ден посетихме отново мястото и монтирахме фолиата по размер и вече с реални цветове по RAL. Ефекта беше поразителен, а клиентът попита и за направата на каталози, брошури и визитки. Поръчайте и вие брандиране с перфо фолио на телефон 0878581570 или ни изпратете запитване по и-мейл. Ние ще се свържем с вас при първа възможност, за да ви посъветваме или да уточним детайлите.