Изправена табела със стойка за автобусна компания Chariot E Bus

Изправена табела със стойка за автобусна компания Chariot E Bus

За автобусна компания Chariot E Bus направихме изправена табела със стойка за изложение в Холандия. Предизвикателство беше изключително краткия срок за изработка и вместване в графика. За пореден път, в ситуация с екстремни условия за създаване на реклама, екипът ни откри неподозирани качества. Табелата с две стойки включваше изрязани букви от ИНОКС (залепени по шаблон), зелен плексиглас, черно фолио и основа от бонд. Условието беше таблото да бъде изправено и самостоятелно при поставяне пред автобус на фирмата на изложението. Когато изделието беше готово го транспортирахме до офиса на фирмата в центъра на София. От там табелата пое пътя си на север през Европа. Такъв размер на табела със стойка има своите особености и как ще бъде подходено в направата, определя нейното качество. Рекламните табла от всякакъв вид са основно производство на рекламна агенция 100 Марки. Поръчайте и вие сега продукти за изложения с ИНОКС или лице от зелен плексиглас!


Табела със стойка за електрически автобуси Чариот Е Бъс

Клиентите ни се занимават с производство и продажба на електрически автобуси за малки и големи градове. Не случайно лозунгът на фирмата предвещава бъдещето на градския транспорт. Тези возила за масов превоз на пътници са проектирани с грижа за природата и околната среда. Повече информация за автобусите можете да на мерите в сайта на компанията, а в нашето портфолио вижте дизайна на поръчаната табела със стойка. Ако имате друга идея – споделяте я с нас и ще направим табелата ви както я искате. 😉 Агенция 100 marki подкрепя идеята за екологично чисти возила и намаляване на замърсения въздух в големите градове. Подобни табели, обемни букви и тотеми можете да разгледате в нашата галерия със снимки в сайта. Поръчки и заявки приемаме по всяко време по e-mail. Вашето запитване ще бъде обработено в кратък срок и ще получите цена на посочените координати за връзка с вас. Доверете се на опита. Купете си табела.

Реклама с фолио и винил за магазин Technocemento

Реклама с фолио и винил за магазин Technocemento

Испански мазилки Техносементо от цимент и смола. Вече и с брандиран магазин в София

Фирма Техносементо е официален представител на испанските мазилки и техно подове за България с тази марка. Дружеството наскоро отвори врати в нов офис в столичния квартал Овча Купел. Основните съставки на продуктите на бранда са цимент и смола, което им дава изключителна здравина и еластичност след нанасяне. Използват се за покритие на големи площи без фуги и с дебелина на слоя между 23 мм. Материалът има множество предимства пред класическите покрития заради своите качества. Той е гъвкав и може да се нанася директно върху стари настилки, плочи и мозайка на тераси без да е необходимо предварително разрушаване на съществуващите облицовки. Важно предимство на тези покрития е, че могат да се използват както на закрито, така и на открито. Фирмата препоръчва приложението да се осъществява от квалифициран технически персонал на марката. По този начин може да се гарантира дълготрайна устойчивост и оптимално прилягане на гамата продукти Technocemento.


Цялостно външно брандиране на магазин Technocemento в Овча Купел – Техно подове

За професионалното реализиране на идеята – Техно подове, в България, рекламна агенция 100 Марки направи цялостно външно брандиране на търговския обект. Клиентите ни избраха за своята визия облепяне на всички прозорци, включително и на вратата, с перфо фолио. Напечатаните изображения бяха предоставени от клиента и този начин се синхронизира маркетинговата линия и възприетите практики на Техносементо на международно равнище. Над главния вход поставихме табела с алуминиева рамка и с опънато върху нея пано от винил. Профилите на рекламната конструкция идеално прилепнаха към фасадата на сградата с дървена облицовка. В този случай за монтажа използвахме рапидни винтове с резба и няколко дистанционера. Понеже клиентите ни разполагаха единствено с растерно изображение на логото, направихме векторизиране на основния надпис TECHNOCEMENTO с векторна графика. Повече информация за испански мазилки Техносементо можете да намерите в официалния сайт на бранда – http://www.tecnocemento.com/