Реклама на нов професионален салон за поставяне на мигли в Младост 1

Реклама на нов професионален салон за поставяне на мигли в Младост 1

Преди няколко дни сложихме реклама с перфо фолио върху стъклата на нов салон за красота. Клиентите ни се занимават с професионално поставяне на мигли в Младост 1. Салонът предлага основно миглопластика с 3Д мигли, руски обем, косъм по косъм и ламиниране на миглите. В гамата услуги са включени още: перманентен грим на устни, вежди, очна линия, микроблейдинг и микропигментация. Повече информация можете да получите директно на място или в страницата във Facebook. Почивният ден на салона е понеделник, но през останалото време са на ваше разположение за записване на часове и процедури.


Какъв дизайн избраха клиентите ни от салона за поставяне на изкуствени мигли в Младост?

За целите на дизайна използвахме техники типични за световните модни сцени, както и характерни надписи като – „Beauty Studio“ и „Lashes & Brows“. Този сегмент на бизнеса е изключително красив и затова детайла е важен. Като цветова гама, съгласувано с предпочитанията и вкусовете на клиента, заложихме на меките тонове на лилавото, кремавото, бежово и розово. Черният мрамор по фасадата допълнително придава блясък и класа. Контрастно стилизираните изкуствени мигли във визията на салона ясно подчертават насоката на работа и какъв контингент клиенти биха се заинтересували да се възползват. Ако търсите къде да си сложите мигли в Младост – това е вашето решение. Цените са добри, а хората са специалисти.

Необходимо ли е да се сте експерти за да си поръчате реклама на мигли в Младост?

Отговорът е – категорично не! Ние можем да ви съдействаме с изглаждането на реклами и заедно да изгради успешния модел за привличане на клиенти. Необходимо е да уточним целите и приоритетите. Честа практика е да изграждаме имидж от нулата – само по няколко думи и насоки. В конкретния случай сложихме напечатано фолио на малки дупки за да бъде достатъчно светло в помещението. В дизайна включихме и работно време, което стана като детайл от общото схващане. Поръчайте и вие както мнозина вече го направиха.

Комплексно външно брандиране за фирма Outsource

Комплексно външно брандиране за фирма Outsource

Комплексно външно брандиране – масивна табела, перфо фолио за стъклата и лого надписи по фасадата

За нашите клиенти и приятели от фирма Outsource.bg направихме комплексно външно брандиране. Поръчката включваше масивна, черна табела от композитен панел еталбонд, бяло перфо фолио на дупчици – за големите стъкла при входа на офиса и лого надписи по фасадата от каст фолио. Цялото брандиране направихме в рамките на няколко дни след приключване на уточненията по дизайна и общата визия. Комплексно външно брандиране се ползва с редица привилегии от фирмите. Една, от които е – намаление в цената на общия проект поради съвкупността от поръчани реклами. За повече информация относно цени за ваши предстоящи форми на рекламиране се обадете на посочените в сайта на агенция 100 Марки телефони или ни изпратете запитване по емейл. Аутсорс.бг е една от водещите фирми в бранша и оперира основно на международния пазар. Предлагаме ви да разгледате снимките на рекламите към текущия проект, прилежащи под статията. Рекламирайте за да се отличите сред конкуренцията!

Поръчайте комплексно външно брандиране от 100 Марки за да ви бъде по изгодно

Комплексните рекламни поръчки винаги са били на далавера (както казва народа). Когато се купува в мащаб е нормално да е по-евтино понеже се работи едновременно по различните детайли и елементи. Така е и в този случай. При започването на проекта стартирахме от нулата. Какво означава това ли? В началото нямаше ясна визия какъв цвят да бъде табелата, какво да съдържа перфорираното фолио и дали трябва лого надписи по фасадата. Всичко се случи поетапно, какъвто е реда при комплексно външно брандиране. Първо предложихме на нашите клиенти варианти, от които да си изберат и да ни насочат във вкусовете си. След това уточнихме цветовата гама, която се основаваше на предварително направеното лого. Изяснихме детайлите, композицията и местоположението на рекламите и преминахме към физическа изработка. Резултата, както можете да се уверите е професионално брандиране в София в кратък срок и на добра цена. Поръчайте и вие още сега.

Използвани форми на реклами и особености при комплексното външно брандиране на фирма Outsource.bg

При входа, от лявата страна на вратата, залепихме здраво огромна табела от композитни материали. Използвахме лепило по изискване на клиента и с цел запазване на целостта на сградата. Стандартно се използват различни крепежи или лепителни повърхности. Табелата покрихме с черно фолио и надпис с логото и домейна на фирмата Аутсорс.бг. При перфо фолиото избрахме, съвместно с нашите приятели, бял цвят за основа и елементи от фирмения знак. Светлите цветове при дупчестото фолио най-малко прозират отвън, а отвътре се вижда ясно. Черната гама остава по видима и светло пропусклива. Поради мащаба – направихме снадки на парчетата медия (при белите фонове се забелязват вертикални или хоризонтални линии, а при шарена снимка – не). Общото внушение и присъствие доби мащаб, но нещо липсваше… което предстоеше да бъде монтирано. Два лого надписа в горните ъгли по фасадата на сградата. Сложихме ги и ефекта бе поразителен! Разгледайте, харесайте и поръчайте нова реклама от 100 marki.